Tiskový konference Bílí Tygři Liberec (kon.) | Tisková konference PSG Zlín (kon.)
Tisková konference HC Vítkovice Steel (kon.) | Tisková konference HC Sparta Praha (kon.)
Tisková konference HC Oceláři Třinec (kon.) | Tisková konference HC Slovan Ústí nad Labem (kon.)
konec
Tisková konference PSG Zlín

Úterý 08.09.2015, 12:00 • ZS Luďka Čajky • Tiskové konference
     
    Tisková konkurence je u konce. Díky za pozornost. (12:30:41)
     
    Nebojíte se konkurence v podobně fotbalu?

    Patrik Kama: Jak jsem řekl, prodej permanentek zůstal na stejném čísle a i co se týče sponzorů, tak se zde docela lišíme. My jsme klukům fotbalistům fandili pokud mohli postoupit a nevidíme v tom žádnou velkou konkurenci. Věříme, že naše fanouškovská základna je velká.
     
    Patrik Kamas: Prodej permanentek je zhruba stejný jako loni. Navíc jsme možná jediný v extralize, kdo má v ceně i celé play-off a to se může každému fanouškovi hodně vyplatit.
     
    Jaký je cíl pro sezonu?

    Patrik Kamas: Sezona loni jasně ukázala, že pro každého z vyjíímkou dvou tří týmů musí být postup do play off. My bychom rádi hráli pěkný hokej, bavili lidi a hlavním cílem je postup do desítky. Opakujeme to sice každý rok, ale loni se jasně ukázalo, že postup do desítky je základ.
     
    Patrik Kamas ke smlouvě pro Davida Hrazdiru: Jeho smlouvu v těchto dnech řešíme a jak se něco pohne, dáme vědět.
     
    Patrik Kamas: Ještě bych doplnil, že se bavíme i s Petrem Leškou a Jardou Balaštíkem. Takže není to jen o Čájovi, ale i o těch dvou.
     
    Patrik Kamas k Petru Čajánkovi: Petr Čajánek si nechává čas. Byli jsme spolu na Memoriálu Ivana Hlinky, ale Čája si zatím nechává odstup. Každopádně nějaké debaty o jeho případném pozici v klubu probíhají.
     
    Patrik Kamas: Součástí naší dohody je i střídavý strat s Prostějovem ,kdy nám může Luboš Horčička pomoci dojít, kdyby nám nastala nějaká krize. Takže kdyby byla potřeba, může se vrátit. Stále je hráčem Zlína.
     
    Rostislav Vlach: O jedničku týmu se poperou Štůrala s Kašíkem, ale o tom, kdo nastoupí proti Litvínovu bych ještě nechtěl mluvit.
     
    Patrik Kamas: Při zápase se Spartou se chceme rozloučit s Jardou Balaštíkem, Čájou a Lešounem. Dostanou nějaký dárek, věřím, že před zaplněným stadionem, a budeme jim moct poděkovat za to, co pro nás udělali.
     
    Ondřej Veselý: Moje role zůstává podobná jako v minulých letech. Mít kapitánské céčko je pro mě trošku nová zkušenost, ale myslím že to zvládnu.
     
    Ondřej Veselý: Nálada v kabině je dobrá. Po Leškovi a Čajánkovi by to měli teď převzít mladší hráči. Už se těšíme na první zápas do Litvínova, kde bychom chtěli nějaký bod získat.
     
    Rostislav Vlach: Trápí nás zdravotní stav Jirky Marušáka, které si vyžádá měsíc a půl léčení, což je pro nás docela velká ztráta a mrzí nás to. Jinak jsme tam měli drobné zranění, co se povedla doléčit a nic vážného tam po zdravotní stránce není.
     
    Rostislav Vlach: Vyzkoušeli jsme hodně hráčů, sehráli jsme hodně zápasů a čtrnáct dní před starte extraligy jsme se rozhodli pro sestavení toho mužstva, co máme.
     
    Rostislav Vlach: Mužstvo prošlo největší obměnou za poslední asi čtyři roky. Snažili jsme se zapracovat nové hráče do sestavy, poznat je, a věříme, že to mužstvo doplní o hráče, kteří odešli, zejména Petra Lešku a Petra Čajánka.
     
    Karel Adamík: Připravili jsme pro fanoušky velkoplošnou LED obrazovku nad severní tribunu, jelikož naše kostka je taková, jaká je.
     
    Karel Adamík: Chystáme rekonstrukci stadionu. Z naší strany je vše připravené jen čekáme zda nám bude dotace udělena z ministerstva.
     
    Patrik Kamas: Rozpočet je srovnatelný s tím loňským. Rozpočet na mládež je zvlášť, ten se do této částky nezapočítává. Investice do hráčů je zhruba stejná jako loni. Letos jich přišlo víc, než kdy jindy, ale rozpočet se nějak zásadně nezměnil.
     
    Patrik Kamas: Sezonu máme z většiny pokrytou. Rozpočet extraligového klubu je 73 miliónů korun. Věřím, že klub je zabezpečený nebudeme muset řešit žádné problémy.

    Michal Sedláček

    Účastníci tiskové konference

    MUDr. Miroslav Adámek, prezident prezidia PSG Zlín
    Mgr. Patrik Kamas, jednatel PSG Zlin
    Mgr. Karel Adamík, generální manažer PSG Zlin
    Rostislav Vlach, první trenér PSG Zlin
    Ondřej Veselý, kapitán PSG Zlin
    bahis siteleri