Carolina – Tampa 3:4 (kon.) | Montreal – Winnipeg 5:1 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 1:2 (kon.)
Anaheim – Nashville 4:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
4:2 (3:0, 1:2, 0:0)
Nashville Predators
Pondělí 02.11.2015, 02:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Chris Stewart (ANA) (1 + 2)
    Frederik Andersen (ANA) (42 zásahů)
    Sami Vatanen (ANA) (1 + 1) (04:47:21)
     
    Československá stopa v utkání

    Jiří Sekáč (ANA) (0 + 1, 0 střel, čas na ledě 6:40)
     
    Střely na branku v zápase

    Anaheim Ducks: 28

    Nashville Predators: 42
     
    Jsme na konci dnešního utkání, ve kterém se setkaly celky Anaheim Ducks a Nashville Predators. Domácí položili základ k dnešnímu vítězství už v první třetině, když se trefili hned třikrát. A následně nedovolili soupeři, aby se dotáhl až k vyrovnanému stavu. I když Kačeři také tropili chyby, nakonec si odnášejí ze zápasu tolik očekávanou výhru, která jim po sérii proher zvedne alespoň malinko sebevědomí. Predators dnes naopak opět odcházejí bez vítězství a musejí se snažit v dalším zápase. Konečný výsledek činí úspěch Ducks 4:2. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezké pondělí.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Deset vteřin před koncem základní hrací doby se chystá ještě jedno vyloučení, půjde jej odpykat jeden z hostujících hokejistů. Filip Forsberg (NSH) inkasuje od rozhodčího trest za vražení na hrazení.
     
    59:22
    Ještě jedno zakázané uvolnění Anaheim Ducks a nové vhazování v útočné třetině Predátorů.
     
    59:16
    Už běží poslední minuta základní hrací doby, Nashville Predators nadále kombinují v útočném pásmu, ale čas jim neúprosně utíká pod rukama. Ribeirův pokus se odráží mimo branku.
     
    58:29
    Nebezpečná situace, kterou Nashville vytvořil, ale Ducks se osvobodili aspoň za cenu zakázaného uvolnění. Anaheim si vybírá oddechový čas.
     
    58:09
    Frederik Andersen a jeho hbitá lapačka, která se dnes ukazuje už poněkolikáté. Bude se vhazovat opět právě před ochráncem domácího zařízení.
     
    57:39
    Napoprvé Anaheim odkrytou klec netrefuje, Predators budou za svou svatyní zakládat další akci, aby se dostali co nejdříve do pásma.
     
    57:18
    Nashville Predators zkusí hru v šesti hráčích v poli a riskují s prázdnou brankou.
     
    57:18
    Wilsonova pohledná střela zápěstím z mezikruží, ale někdo ji ještě pravděpodobně tečoval, protože letěla úplně mimo a končí někde v hledišti.
     
    56:41
    Fisherovo nahození z dálky na další útočníky Predators, ale puk jim skočil přes hokejku, takže z protiakce mohli útočit Ducks. Ti se ale neukvapili a chvíli počkali ve střední třetině.
     
    56:04
    Nashville se snaží dostat co nejdříve do pásma soupeře, ale zatím není tak efektivní v přechodu pásma jako jeho soupeř v oranžovém. Teď ale odpískán ofsajd Ducks.
     
    55:18
    Veliká šance pro Stewarta, jenž obdržel puk mezi kruhy a dělal si zálusk na svou druhou branku v zápase. Ale trefil pouze betony Cartera Huttona.
     
    54:56
    Postavení mimo hru Predátorů, ještě jedna reklamní pauza, pak budeme pokračovat.
     
    54:25
    Ducks potřebovali dostřídat zbytek formace, a tak co nejdříve vyhodili puk do pásma soupeře. Pak už se trojice v oranžovém zase hnala kupředu.
     
    53:40
    Dnes aktivní Seth Jones opět v dobré šanci, ale také nyní byl až v příliš velikém úhlu na zakončení, takže neměl ideální situaci pro vstřelení případné branky.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 2. Rakell (Stewart, Sekáč), 12. Vatanen (Stoner, Stewart), 12. Cogliano (Silfverberg, Vatanen), 31. Stewart (Holzer, Rakell) – 26. Weber (Josi, Ribeiro), 33. Järnkrök (Wilson, Hodgson)


    Anaheim Ducks: Andersen (Chudobin) – Bieksa, Lindholm, Holzer, Fowler, Vatanen, Stoner – Perry, Kesler, Hagelin – Silfverberg, Horcoff, Cogliano – Stewart, Rakell, Sekáč – Santorelli, Wagner, Maroon
    Nashville Predators: Hutton (Rinne) – Weber, Josi, Jones, Jackman, Ellis, Ekholm – Neal, Fisher, Forsberg – Smith, Ribeiro, Wilson – Järnkrök, Hodgson, Bourque – Watson, Gaustad, Nyström

    Rozhodčí: Kowal, Pochmara – Heyer, Murray

    Diváci: 16 276
    bahis siteleri