Buffalo – Tampa 1:4 (kon.) | Washington – Boston 4:1 (kon.) | Montreal – NY Islanders 4:1 (kon.)
Ottawa – Winnipeg 3:2 (3:1 po s.n.) | Minnesota – Nashville 2:3 (kon.) | Calgary – Philadelphia 2:1 (po pr.)
Arizona – Colorado 4:2 (kon.) | Los Angeles – Columbus 2:3 (kon.) | San Jose – Florida 5:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
Colorado Avalanche
Pátek 06.11.2015, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Nicklas Grossmann (ARI) (2 + 0)
    Jordan Martinook (ARI) (1 + 0)
    Tobias Rider (ARI) (1 + 0) (05:50:28)
     
    Československá stopa v utkání

    Martin Hanzal (ARI) (0 + 2, 0 střel, čas na ledě 17:53)
    Zbyněk Michálek (ARI) (0 + 0, 1 střela, čas na ledě 17:07)
     
    Střely na branku v zápase

    Arizona Coyotes: 28

    Colorado Avalanche: 28
     
    Máme za sebou pohledné utkání, ve kterém padlo dohromady šest branek. Dá se říci, že domácí Arizona Coyotes měli většinu zápasu pod kontrolou, pouze v posledních minutách třetí periody se Avalanche dostali do šance na vyrovnání, jinak ovšem naráželi na dobře hrající Kojoty. Zápas se také nesl ve znamení řady vyloučení, lépe toho využili právě hokejisté domácího celku, kteří se v šedesáti minutách hry prosadili celkem čtyřikrát. Colorado se tedy ze spodních pozic Centrální divize neodlepí ani po dnešku a bude se muset snažit dál. Arizona naopak může být spokojená. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký pátek.
     
    Konec zápasu.
    Jordan MATINOOK - 4:2
     
    59:46
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je hotovo, jen několik vteřin před koncem třetí třetiny se domácí mančaft prosazuje počtvrté, když pečetí výsledek a posílá kus černé gumy do odkryté svatyně. Autorem branky je JORDAN MARTINOOK, jenž celkem v klidu a bez problému nasměroval pryž do svatyně. Zvládl to velice hbitě, když se dokázal zmocnit přihrávky od Boedkera od pravého mantinelu. Fanoušci domácích už mohou zůstat v klidu. Asistence: Mikkel Boedker.
     
    59:30
    Pokračuje se v plném počtu na obou stranách, hosté stále hrají bez brankáře, teď už jim zbývá pouze půl minuty do konce základní hrací doby.
     
    59:13
    Hned dvě veliké šance, k té druhé se brankovišti tlačil Nathan MacKinnon. Tam se následně strhla roztržka, kterou musel krotit rozhodčí. Uvidíme, jestli se ještě bude vylučovat.
     
    58:54
    Colorado už hraje s prázdnou brankou a riskuje v šesti mužích v poli.
     
    58:19
    Holden rozehrával kotouč z obranné třetiny společně s Tysonem Barriem, ale kotouč jim poskočil na hokejce, takže ještě museli zůstat chvíli ve své třetině.
     
    57:29
    Avalanche jsou jako polití živou vodou, teď jsou na ledě mnohem aktivnější a je vidět, že druhá vstřelená branka jim velice pomohla.
    Matt DUCHENE - 3:2
     
    56:14
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, už se pomalu zdálo, že Arizona zápas v klidu dohraje, ale necelé čtyři před koncem je tu snížení Colorada na rozdíl jediné branky a závěr třetí třetiny může být ještě hodně zajímavý, co se napínavých momentů týče. Velice promyšlená akce, na jejímž konci stál MATT DUCHENE, když do sítě Coyotes procpal dobrou střelu z vlastní hokejky. Od MacKinnona převzal puk a krásně se sním protáhl až ke střele na brankoviště. Ochránce svatyně Arizony už toho moc dělat nemohl, kus černé gumy úplně změnil směr, krásná akce. Asistence: Nathan MacKinnon.
     
    56:08
    Střelecky se nyní činili Erik Johnson a Gabriel Landeskog. Oba dva ovšem z dálky trefili jen výstroj Smithe. Ještě následuje jedna komerční přestávka.
     
    55:39
    Hra přerušena, rozhodčí si všiml ofsajdu Avalanche, takže nemohl nechat hru plynule pokračovat bez písknutí.
     
    55:08
    Richardson si pohrál s pukem za brankou, ale nahrávku před klec na spoluhráče už nevymyslel, hrají tak muži v barvách Colorada.
     
    54:30
    Tyson Barrie zkusil procpat puk na branku, případně na některého z jeh o spoluhráčů. Ale nakonec kus černé gumy skončil jen za klecí Smithe.
     
    53:59
    Postavení mimo hru domácího celku, vhazovat se tedy bude ve středním pásmu na modré čáře.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 8. Grossmann (Boedker, Murphy), 23. Rieder (Hanzal), 26. Grossmann (Hanzal, Murphy), 60. Matinook (Boedker) – 24. McLeod (Johnson), 57. Duchene (MacKinnon)


    Arizona Coyotes: Smith (Lindback) – Stone, Ekman-Larsson, Michálek, Dahlbeck, Murphy, Grossmann – Duclair, Hanzal, Rieder – Boedker, Gaudet, Domi – Doan, Richardson, Martinook – Downie, Gordon, Chipchura
    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Johnson, Beauchemin, Barrie, Holden, Gormley, Zadorov – Iginla, MacKinnon, Tanguay – Duchene, Söderberg, Landeskog – Skille, Street, Everberg – Comeau, Grigorenko, McLeod

    Rozhodčí: Hebert, Pollock – Sharrers, Rody

    Diváci: 10 270
    bahis siteleri