Columbus – San Jose 3:5 (kon.) | Montreal – NY Islanders 4:2 (kon.) | Vancouver – New Jersey 2:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:3 (0:0, 0:1, 2:2)
New Jersey Devils
Pondělí 23.11.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Mike Cammalleri (NJD) (1 + 2)
    Daniel Sedin (VAN) (0 + 1)
    Cory Schneider (NJD) (38 zásahů) (06:48:42)
     
    Československá stopa v utkání

    Radim Vrbata (VAN) (1 + 0, 5 střel, čas na ledě 13:57)
     
    Střely na branku v utkání

    Vancouver Canucks: 36

    New Jersey Devils: 22
     
    Jsme na konci velice pohledného utkání, které bylo plné šancí a možností na obou stranách. Vítězně z něj nakonec odcházejí hokejisté New Jersey Devils, jelikož právě oni uhájili svůj náskok o dvě branky a i díky výbornému výkonu brankáře Coryho Schneidera si berou výhru v základní hrací době. Vancouver Canucks dnes nedokázali využívat přesilovky, také to je jeden z důvodů, proč dnes končí poraženi. Hlavní rozhodčí zápasu si ještě kontroloval situaci na videu z posledních vteřin, kdy puk prošel za čáru branky Devils, ale i když nakonec gól uznal, Vancouveru to body nepřivanulo a prohrál 2:3. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezké pondělí.
     
    Konec zápasu.
    Radim VRBATA - 2:3
     
    59:59
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí fanoušci se přeci jen ještě mohou radovat ze vstřelené branky, jednu vteřinu před koncem základní hrací doby puk přešel za brankáře hostujícího celku, rozhodčí si jel ještě celou situaci ověřit na video, zda bylo vše v souladu s pravidly. Tato branka ale v rozdělování bodů už nic řešit nebude, Devils i tak zvítězí v základní hrací době. Autorem gólu je český útočník RADIM VRBATA. Asistence: Alexander Edler, Yannick Weber.
     
    59:30
    Ještě Weber a Vrbata vepředu před brankou soupeře zkoušeli zakončit, ale oba pálí hodně vedle zařízení.
     
    59:16
    Problém pro domácí, jejich brankář musí zpátky do klece, Vancouver totiž vyhodil na icing.
     
    58:59
    Devils nahodili kotouč pouze na modrou čáru, ale tam už obránci zachybovali a nakonec končí puk až za brankou domácího celku.
     
    58:44
    Ještě se bude vylučovat, a to z řad New Jersey Devils, a hned na čtyři minuty. John Moore (NJD) inkasuje trest za vysokou hokejku a Canucks budou mít teď na ledě velikou početní převahu.
     
    58:05
    A další střela, tentokráte pecka od jednoho z obránců Kosatek, ale Schneider si počíná v posledních momentech třetí třetiny výborně!
     
    57:40
    Burrows se snaží vystřeli, přestože nakonec minul branku, jeho tým se ještě drží kolem klece soupeře a tvoří si tlak.
     
    57:17
    Jacob Markström už je venku z branky a domácí tým zkouší hru v šesti mužích bez brankáře.
     
    56:30
    Alexander Edler nevěděl co s kotoučem, tak jej nahodil aspoň o zadní mantinel. Ale odrazil se na hokejky hostům, takže chyba Canucks.
     
    55:40
    Vancouver rozestavěl celou pětici v útočném pásmu, ale po dvou nahrávkách beze střely se puku zmocnili Devils a nahazují puk alespoň do střední třetiny.
     
    55:03
    Po dalším buly pokračují hosté v aktivním napadání v útočném pásmu. Když se do úniku dostali také domácí hráči, je jim odpískáno postavení mimo hru.
     
    54:47
    Ještě jedna komerční přestávka, pak budeme pokračovat ve zbytku utkání.
     
    54:10
    Bartkowski v důrazném souboji, ve kterém je proti němu Tootoo. Ale Devils teď bude stačit držet puk co nejdále od své branky.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 48. H. Sedin (D. Sedin), 60. Vrbata (Edler, Weber) – 22. Cammalleri (Palmieri, Kalinin), 42. Greene (Cammalleri, Stempniak), 50. Henrique (Cammalleri, Larsson)


    Vancouver Canucks: Markström (Miller) – Tanev, Edler, Weber, Hamhuis, Bartkowski, Sbisa – Hansen, H. Sedin, D. Sedin – Vrbata, Horvat, Burrows – Higgins, McCann, Baertschi – Dorsett, Cracknell, Prust
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Larsson, Greene, Severson, Moore, Gelinas, Merrill – Stempniak, Henrique, Cammalleri – Palmieri, Zajac, Kalinin – O'Neill, Josefson, Farnham – Matteau, Gionta, Tootoo

    Rozhodčí: Kozari, Joannette – Rody, Cameron

    Diváci: 18 268
    bahis siteleri