Boston – Buffalo 3:6 (kon.) | Tampa – Columbus 5:2 (kon.) | Washington – Montreal 3:1 (kon.)
Carolina – New Jersey 3:1 (kon.) | St. Louis – Dallas 3:2 (5:4 po s.n.) | Minnesota – Pittsburgh 1:3 (kon.)
Nashville – Detroit 2:3 (kon.) | Arizona – Los Angeles 3:4 (po pr.) | Vancouver – Edmonton 2:1 (po pr.)
Ottawa – Boston 3:1 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
Columbus Blue Jackets
Neděle 27.12.2015, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání v Tampě sledovalo 19 092 diváků se s vámi loučím a u dalších on-line přenosů nashledanou! (03:56:00)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V ZÁPASE

    Tampa Bay Lightning

    Andrej Šustr 0+1, 0 střel, čas na ledě 17:36
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU

    1. Steven Stamkos (TBL) 2+1
    2. Nikita Kučerov (TBL) 0+2
    3. Mike Blunden (TBL) 1+1
     
    V samotném závěru zápasu už se vůbec nic nestalo a Tampa tak může slavit vítězství 5:2. Hosté vstoupili do třetí třetiny velmi aktivně, nicméně na Bishopa si už nepřišli a nakonec inkasovali ještě jeden gól. McElhinneye, který po druhé třetině nahradil Korpisala, totiž ve 45. minutě překonal Jason Garrison, jenž tak pečetil výhru Blesků. Hostující tým se tedy ani po dnešku neodlepí od poslední příčky Východní konference.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Až teď jsou Bolts rozestaveni v pásmu soupeře, nicméně po přihrávce od Šustra trefil Coburn jen hůl jednoho z bránících hráčů.
     
    58:59
    Columbus našetřil několik vteřin pobytem u Bishopa a Tampě se následně nepovedl ani další pokus o usazení se v útočném pásmu.
     
    58:12
    Steven Stamkos převezl puk přes střední pásmo a díky němu se Tampa může nastěhovat před McElhinneyovu bránu.
     
    57:51
    Tampa si ještě 129 sekund před koncem zahraje přesilovou hru, která může trvat téměř až do konce zápasu. Za držení je na dvě trestné minuty vyloučen Andrew Bodnarchuk (CBJ).
     
    57:39
    Kotouč se zjevil mimo hrací plochu. Rozhodčí si nebyli jistí, kde puk tečoval jako poslední a tak nařizují buly ve středovém kruhu.
     
    57:05
    Asi nejnebezpečnější hráč Columbusu svému týmu mohl vykřesat malou naději! Rene Bourque se zjevil za zády všech hráčů domácího celku, ale přes lehké otravování Nestěrovem na Bishopa nedokázal vyzrát!
     
    56:33
    Opravdu hodně chabá přesilovka Columbusu je už patnáct vteřin u konce a Bishop nyní naprosto v pohodě přerušuje hru. Tampa tak může dostřídat a srovnat lajny.
     
    56:18
    Domácí v plném počtu.
     
    55:55
    Jenže domácí teď dokonce třikrát vyhodili kotouč z vlastního pásma až k bráně Curtise McElhinneye a přesilová hra soupeře bude za chvíli u konce.
     
    55:11
    Tampa dostala puk jen do středního pásma a nestihne vystřídat. Změna by se čtveřici na ledě docela hodila.
     
    54:39
    Domácí brankář si nyní nebyl vůbec jistý svým zákrokem, ale po rychlé střele Jennera puk jeho bránu přeci jenom minul.
     
    54:18
    Alex Killorn (TBL) se netváří příliš spokojeně, ale i přesto musí na trestnou lavici. Na dvě minuty je vyloučen kvůli držení protihráče.
     
    52:59
    Pokračuje se ve hře a Bishop zavařil Tampě špatnou rozehrávkou. Kotouč totiž u mantinelu zastavil Karlsson, jenž puk bleskově posílal před brankoviště. Wennberg přihrávku dokázal tečovat a po jeho zásahu nahození jen těsně minul bránu.
     
    52:38
    Hodně nepříjemnou situaci teď zažili dva hostující hráči. Johansen držel puk na modré čáře a Rene Bourque do něj nevědomky vlétl v plné rychlosti. Hra je přerušena, neboť oba hráči budou potřebovat ošetřit.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 6. Blunden (Šustr, Condra), 27. Stamkos (Kučerov, Marchessault), 27. Stamkos (Marchessault, Kučerov), 35. Nestěrov (Callahan, Stamkos), 45. Garrison (Blunden) – 10. Bourque (Jenner, Johansen), 24. Hartnell (Wennberg, Prout)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Gudlevskis) – Stralman (A), Hedman, Šustr, Coburn, Nestěrov, Garrison – Kučerov, Stamkos (C), Namestnikov – Marchessault, Filppula, Killorn – Callahan (A), Paquette, Brown – Condra, Angelidis, Blunden
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (od 41.McElhinney) – Murray, Johnson, Prout, Tjutin, Falk, Bodnarchuk – Bourque, Johansen, Jenner (A) – Saad, Wennberg, Hartnell – Atkinson, Dubinsky (A), Calvert – Clarkson, Karlsson, Campbell

    Rozhodčí: Jean Hebert, TJ Luxmore – Darren Gibbs, Jonny Murray

    Diváci: 19.092
    bahis siteleri