Havlíčkův Brod – Řisuty 3:0 (kon.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Kolín – Tábor 2:1 (kon.)
Technika Brno – SHK Hodonín 1:0 (kon.) | Sokolov – Kobra 3:6 (kon.) | Vsetín – Val. Meziříčí 12:0 (kon.)
Pelhřimov – Bílina 3:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
12:0 (5:0, 5:0, 2:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Neděle 03.01.2016, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo první valašské derby roku 2016, ve Vsetíně by rádi věřili tomu, že zde hokejisté Valašského Meziříčí přijeli hrát naposledy, neboť by právě v tomto novém roce rádi slavili postup do 1. ligy. Zda se to Vsetínu povede, na to si musíme ještě počkat. Já se s vámi pro dnešek loučím a přeji hezký zbytek nedělního večera. (19:44:59)
     
    Nejlepší hráči dnešního utkání:
    Jan Kolařík (VSE)
    Václav Studený (VAL)
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    A pokřik vsetínských fanoušků, že Valmez je městem Vsetína opravdu dotvrzuje nadvládu zelenožlutých praporů nad tímhle krásným valašským krajem.
     
    59:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak přeci se jen vsetínské tribuny dočkají další pohromy v brance Bobrů! Ve signalizované výhodě se prosadil JINDŘICH ABDUL, když s kotoučem objel branku a zasunul jej za Neužila. Asistence: David Hrazdira.
     
    59:10
    Závar před Neužilem končí nastřelenou tyčkou v podání Vávry!
     
    58:41
    Vsetín už se vůbec nikam nehrne, nejspíš se už bude soustředit na zabezpečení nuly pro brankáře Hromadu.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty dnešního derby.
     
    56:48
    Zdá se, jako by se Vsetínští s Bobry domluvili, že jedenáct a dost, prázdnou bránu nyní netrefil Zúbek.
     
    56:14
    Pohodu na vsetínské straně dokresluje také brankář Hromada, ten se nebál dvou meziříčských hráčů, kteří dojížděli puk a stačil rozehrát.
     
    55:34
    Na Neužila si nepřišel tentokrát ani vsetínský šikula Abdul, brankář Bobry drží nad vodou, jinak by vsetínské publikum možná opravdu mohlo slavit vyvolávanou dvacítku.
     
    55:06
    Vsetínský Lapač začíná oslavovat nejvyšší domácí vítězství od března 1997, kdy Vsetín v semifinálové sérii sestřelil 10:1 hokejisty Pardubic.
     
    55:06
    Opětovná marná snaha Kováře, tentokrát jeho střela sotva doklouzala k Hromadovi, vsetínský brankář přesto hru přerušil a vhazuje se po jeho pravici.
     
    54:33
    Tentokrát se Vsacanům rozehrávka nepodařila a rozhodčí píská zakázané uvolnění.
     
    54:22
    Vsetínský brankář Hromada si ve třetí třetině připisuje první zákrok, když lapil střelu Kováře.
     
    54:08
    Vsetínský obránce Ostrčil zkoušel vyšachovat bobří obranu, povedlo se mu to u dvou hráčů, třetího už nepřešel a Bobři tak mohou vyhodit.
     
    53:25
    Bobři dnes už několikrát upravili své útočné formace, ale ve třetí třetině se hraje převážně v jejich obranné třetině, doposud na branku Valašského Meziříčí bylo ze vsetínské strany vysláno 41 střel a dalších jedenáct skončilo v síti.
     
    53:14
    Kolařík znovu ve slibně rozjeté akci, tentokrát jej přerušil obránce Bobrů Valentík, následně u mantinelu zalehl kotouč, aby mohl jeho tým v klidu vystřídat.
     
    52:37
    Neužil si připisuje další zákrok, tentokrát vyrazil střelu Řezáče.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 1. Zúbek (Vaněk, Kolařík), 4. Vítek (Dvořák), 9. Abdul (Ondráček), 9. Kolařík (Řezáč), 15. Ostrčil (Dvořák), 21. Kolařík (Zúbek), 25. Kolařík (Vaněk), 28. Abdul (Kolařík), 34. Dvořák (Slováček), 37. Slováček, 44. Tesařík (Ondráček, Hryciow), 60. Abdul (Hrazdira)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Tesařík, Řezáč, Nedbálek, Ostrčil, Žák, Ambruz, Vrba, Hryciow – Zúbek, Vaněk, Kolařík, Slováček, Dvořák, Vítek, Kajaba, Vávra, Finsterle, Abdul, Hrazdira, Ondráček.
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Neužil (Sekula 15. – 40.) – Franek, Kovář, Valentík, Žabčík, Hradil, Tomek – Slovák, Podešva, Sprušil, Varga D., Studený, Kubo, Pořický, Varga M., Kuchta, Kývala, Varga M., Martiník, Baroš.

    Rozhodčí: Koziol – Gančařík, Vengřín
    bahis siteleri