Edmonton – Arizona 4:3 (2:1 po s.n.) | Los Angeles – Philadelphia 2:1 (kon.) | Toronto – St. Louis 4:1 (kon.)
Tampa – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.) | New Jersey – Dallas 3:2 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 5:2 (kon.)
Carolina – Nashville 1:2 (po pr.) | Florida – NY Rangers 3:0 (kon.) | Columbus – Washington 5:4 (2:1 po s.n.)
Colorado – Calgary 0:4 (kon.) | San Jose – Winnipeg 1:4 (kon.) | NY Islanders – Dallas 6:5 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
3:2 (0:0, 2:0, 0:2 - 1:0)
Dallas Stars
Neděle 03.01.2016, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním toho, že do Prudential Center si na toto utkání našlo cestu 16 514 diváků, se loučím a přeji Vám příjemný zbytek víkendu a úspěšný vstup do nového týdne! (03:51:27)
     
    Tři hvězdy utkání

    1. John Moore (NJD) – 1+0
    2. Colton Sceviour (DAL) – 1+0
    3. Kyle Palmieri (NJD) – 1+0

    Československá stopa v utkání

    Jiří Tlustý (NJD) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 15:56
    Radek Faksa (DAL) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 5:23
     
    Je konec, New Jersey nakonec poráží lídra celé NHL z Dallasu 3:2 po prodloužení, a připisuje si tak nesmírně cenné a důležité vítězství! Po čtyřiceti minutách to pro Devils vypadalo na jasnější záležitost, domácí totiž vedli o dvě branky, ovšem v poslední třetině doplatili na pasivní pojetí hry a soupeři se podařilo srovnat. V samotném úvodu prodloužení se zbytečného faulu dopustil kapitán Stars Jamie Benn, nabídnutou přesilovku Ďáblové dokázali využít, když Niemiho překonal John Moore.
     
    Konec zápasu.
    John MOORE - 3:2
     
    61:47
    Devils právě vstřelili branku!
    Teď už to domácím ale vyšlo, bonusový bod tak díky využité početní převaze zůstane v New Jersey! Demers se bekhendem několikrát marně snažil o vyhození, nakonec to udělal tak nešikovně, že kotouč poslal na úplně volného JOHNA MOOREA, po jehož ráně touš Niemimu do branky propadl mezi rukou a levým betonem! Co si budeme povídat, tohle rozhodně chytit šlo. Asistence: Adam Henrique.
     
    61:19
    Po vyhraném vhazování Moore od modré čáry nahrál volnému Palmierimu, ten však trefil jen lapačku připraveného Niemiho.
     
    61:07
    John Hynes na nadcházející situaci reaguje vybráním si oddechového času!
     
    61:07
    Až nyní se Dallas dokázal dotknout puku, hra se tedy přerušuje a Jamie Benn už usedá na trestnou lavici, kde si odpyká dvě minuty za hákování.
     
    60:42
    A nevymysleli to při ní vůbec špatně, po Moorově nahození vyrazil Niemi puk pouze před sebe, kde se o dorážku snažil právě Zajac, ovšem rozvlnil pouze boční síť!
     
    60:20
    Jamie Benn fauloval Zajaca, Devils mají k dispozici výhodu!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí dějství končí, po šedesáti minutách vítěze neznáme, o majiteli bonusového bodu tak rozhodne buď pětiminutové prodloužení 3 proti 3, nebo samostatné nájezdy! Poslední dvacetiminutovku domácí vsadili výhradně na defenzivu a za svou pasivní hru byli potrestáni, když se nejprve trefil Sharp a na 2:2 dokázal vyrovnat Colton Sceviour. Jak utkání dopadne? Pojďme to zjistit, prodloužení začne každým okamžikem.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:52
    Dallas se ještě snažil rozhodnout v základní hrací době, ovšem Jamie Benn si dnes už poněkolikáté nepohlídal přejezd přes modrou čáru – ofsajd.
     
    59:05
    Parádní zákrok Schneidera! Hrdinou utkání se mohl stát Colton Sceviour, po jehož svižné bombě puk mířil do pravé šibenice domácí pokladnice, ale brankář Devils opět díky skvostnému zásahu podržel své spoluhráče!
     
    58:47
    Tlustý zbytečně ztratil kotouč, na to konto Eaves chytrým obloučkem našel Roussela, ten se snažil, co to šlo, ale puk za Schnedierova záda dotlačit nedokázal.
     
    58:18
    Hostující pětice bojovníků si potřebuje odfrknout, proti si Lindy Ruff od hlavního sudího žádá oddechový čas!

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 22. Palmieri (Schlemko, Henrique), 27. Farnham (Tootoo, Gionta), 62. Moore (Henrique) – 51. Sharp (Klingberg, Janmark), 55. Sceviour (Spezza, Oduya)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Moore, Schlemko, Larsson, Merrill, Severson – Kennedy, Henrique "A", Stempniak – Palmieri, Zajac "C", Tlustý – Sislo, Kalinin, Matteau – Tootoo, Gionta, Farnham. Trenér: John Hynes.
    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Goligoski "A", Klingberg, Oduya, Demers, Jokipakka, Jo. Benn – Ja. Benn "C", Seguin, Sharp – Janmark, Spezza, Eaves – Roussel, Eakin, Sceviour – Fiddler "A", Faksa, Moen. Trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodčí: Chris Rooney, Kyle Rehman – Ryan Galloway, Mike Cvik

    Diváci: 16 514
    bahis siteleri