Tisková konference 1.SC Znojmo (kon.)
konec
Tisková konference 1.SC Znojmo

Pátek 26.02.2016, 11:00Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (11:23:35)
     
    „Na podzim by se měla stavět tribuna pro 500 lidí,“ na závěr dodává Jiří Tunka.
     
    „Jsem rád, že jsme vybudovali prostředí pro první ligu. Před dvěma roky jsem si tohle prostředí nedovedl vůbec představit. Jediné, co nám chybí, je dostatečná kapacita hlediště. Věřím, že to ale v případě postupu zvládneme. Pokud bychom postoupili a nebylo vše ve stavu pro první ligu, v azylovém hřišti bychom již rozhodně hrát nechtěli,“ říká Ota Kohoutek.
     
    „Hráčům, kteří nebyli dostatečně vytížení a chtěli odejít, jsme odchod po vzájemné domluvě dovolili,“ dodává Kučera.
     
    „Je pro mne lepší hladový fotbalista než nějaký hráč, který má status hvězdy,“ říká Radim Kučera.
     
    „Nechceme jít cestou, že koupíme jednoho nebo dva drahé hráče. Chceme, aby si to hráči, kteří předváděli skvělý výkon v uplynulé části, dotáhli sami do úspěšného konce,“ dodává Jiří Tunka.
     
    „Jednáme ještě s jedním ukrajinským hráčem, momentálně čekáme na víza,“ prozrazuje nový spolumajitel klubu.
     
    „Přemýšleli jsme, jak kádr pro jarní část posílit. Měli jsme vytipované některé hráče, nakonec jsme to vyhodnotili ale tak, že ti hráči, kteří vybojovali první místo, jsou tak motivovaní, že věříme, že si první ligu vykopou sami. Pouze jsme zvýšili konkurenceschopnost,“ dodává prezident klubu.
     
    „Je nový přestupní řád, který se sice týká až následující sezóny, ale my s ním počítáme a nemáme s ním problém. Je to výhoda hlavně pro hráče,“ říká Ota Kohoutek.
     
    „S přípravou jsem spokojen. Jsem také rád, že jsme přivedli hráče, které jsme chtěli. Doufám, že se hráči chytnou již dnes,“ hodnotí Radim Kučera.
     
    „Dlouho jsem hledal partnera, proto jsem rád, že přišel pan Tunka,“ hovoří Ota Kohoutek.
     
    „Částka bude pro hráče jistě zajímavá,“ říká Jiří Tunka. „Momentálně vlastním 15% akcií, dalších 15% vlastní Ota Kohoutek a zbylých 70% procent je s.r.o.,“ pokračuje.
     
    „Hráči mají slíbené odměny v případě, že se postoupí do první ligy,“ nastiňuje Ota Kohoutek.
     
    „Když se hraje o postup, tak je na hráče velký tlak. Pan Uličný dokáže hráčům pomoct, poskytne jim psychickou pomoc,“ hodnotí Radim Kučera.
     
    „Pan Kučera si již udělal licenci, pan Uličný ale bude i nadále v klubu působit jako mentor. Dokáže hráče nabudit a chceme ho tady udržet,“ říká prezident Ota Kohoutek.
     
    „Každý zápas pro nás bude klíčový a důležitý. Věřím, že se nedostaneme do žádného útlumu a obhájíme naši pozici,“ pokračuje.
     
    Jsou nové posily, odešla také řada hráčů. Je tým silnější?
    Trenér: „Přišli nový hráči, což zapříčiní větší konkurenci. Neodešel nikdo ze základní sestavy, proto si myslím, že budeme rozhodně silnější.“
     
    Radim Kučera: „Před začátkem jarní části není nikdo zraněný. V přípravě jsem dával přednost mladým hráčům. Jarní část brzy vypukne a my jsme stoprocentně připraveni.“
     
    Jiří Tunka je novým spolumajitelem klubu. „Jsem srdcem Znojmák, proto jsem rád, že mě oslovil pan Kohoutek. Rád jsem se ke klubu připojil, protože mám rád sport a hlavně Znojmo.“

    Tomáš Teplý

    bahis siteleri