Barcelona – Arsenal 3:1 (kon.) | Bayern – Juventus 4:2 (po pr.)
po prodl.
Bayern Mnichov
4:2 (0:2)
Juventus FC
Středa 16.03.2016, 20:45 • Allianz Arena, München • Liga mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím, přeji dobrou noc. U Ligy Mistrů zase někdy napočtěnou. (23:25:06)
     
    Statistiky

    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 8:11.
    Střely mimo: 8:3.
    Rohy: 5:2.
    Ofsajdy: 2:3.
    Fauly: 19:26.
     
    Utkání končí! To byl ale fotbal, panečku.

    První poločas nabídl dvě branky a obě padly do branky německého brankáře, takže Juventus vedl senzačně 2:0! Po chybě domácí obrany se v páté minutě prosadil Paul Pogba, jenž svou akci zakončoval do prázdné branky. Druhou branku přidal po necelé půlhodině Juan Cuadrado, jenž využil protiútok svého celku.

    Bayernu se povedlo stav vyrovnat gólem v nastaveném čase, kdy se prosadil Thomas Müller. Ještě předtím skóroval Robert Lewandowski, a tak jsme se mohli těšit na prodloužení.

    Tam rozhodli domácím o svém triumfu. Thiago Alcântara si přiťukl míč s Thomasem Müllerem a krásnou střelou k pravé tyčce rozhodl o výhře svého celku. Následně se o dvě minuty později prosadil ještě Kinsgley Coman. Postupuje tedy Bayern!
     
    120+2
    Konec zápasu.
     
    120
    Ještě jedna standardní situace pro Juve, která byla zakončena hlavičkou Bonucciho. Ten ale trefil jen dobře postaveného brankáře Bayernu.
     
    118
    Obrana Bayernu je aktuálně otevřená. Leonardo Bonucci to zkoušel z hranice vápna, odkud ovšem slabou střelou trefil jen německého brankáře.
    116.
     
    116
    Tak to je neskutečné, co nyní Juventus zahodil. Mario Mandžukić dostal míč na malé vápno, ale Neuera trefil jen do nohy. Stefano Sturaro následně branku překopl!
     
    115
    Utkání se jen dohrává. Ve středu travnaté plochy byl faulován jeden z hostů, a tak jsou u míče hostující fotbalisté.
     
    114
    Juan Bernat posílal míč z levé strany před branku, kde byl naprosto osamocený Thomas Müller. Tomu se ale nechtělo udělat krok navíc, když už nemusí.
     
    113
    Manuel Neuer s odkopem nespěchá. Bayern je blízko úspěchu díky dvěma slepeným brankám v průběhu druhého prodloužení.
     
    112
    Do potyčky se následně před brakou následně dostali Stefano Sturaro a Juan Bernat. Rozhodčí oba hráče ocenil udělením žlutého kartónku.
    110. Kingsley COMAN - 4:2
     
    110
    Bayern právě vstřelil branku!
    Juventus je naprosto rozebraný a Bayern míří do další fáze tohoto turnaje! KINGSLEY COMAN se prodral po pravé straně do vápna, kde míč zasekl a technickou střelou překonal Buffona střelou do levé šibenice!
     
    109
    Žlutou kartu dostává Thiago Alcântara (Bayern Mnichov).
    108. Thiago ALCÂNTARA - 3:2
     
    108
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné, Bayern jde do vedení a Juventus je na kolenou! THIAGA ALCANTARA si narazil míč s Thomasem Müllerem a následnou střelou k pravé tyčce poslal svůj celek do trháku!
     
    107
    Bayern kombinuje na vlastní polovině a snaží se projít do útoku. Riskovat ovšem nehodlá, v případě inkasování by museli dát sami další dvě branky.
     
    106
    Po pravé straně pronikal Kingsley Coman, kterému se ale nepovedlo projít přes bránící hráče. Domácí ale u míče zůstávají.

    David Panuška

    Branky: 73. Lewandowski (Costa), 90+1. T. Müller (Coman), 108. Th. Alcântara (T. Müller), 110. Coman – 5. P. Pogba, 28. Cuadrado (Morata)

    Karty:   44. Kimmich (BAY), 48. Arturo Vidal (BAY), 51. Lewandowski (BAY), 109. Th. Alcântara (BAY), 112. Bernat (BAY) – 28. S. Khedira (JUV), 38. Morata (JUV), 48. Lichtsteiner (JUV), 53. Bonucci (JUV), 71. Cuadrado (JUV), 103. Pereyra (JUV), 112. Sturaro (JUV)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 8:11. Střely mimo: 8:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 19:26.
    Bayern Mnichov: Neuer – Lahm (C), Kimmich, Benatia (46. Bernat), Alaba – Alonso (60. Coman) – Costa, T. Müller, Arturo Vidal, Ribéry (101. Th. Alcântara) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Th. Alcântara, Rafinha, Bernat, Götze, Rode, Coman.

    Juventus FC: Buffon (C) – Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra – S. Khedira (68. Sturaro), P. Pogba – Cuadrado (89. Pereyra), Hernanes, Sandro – Morata (72. Mandžukić).
    Náhradníci: Neto – Zaza, Mandžukić, Asamoah, Rugani, Sturaro, Pereyra.

    Rozhodčí: Eriksson – Klasenius, Wärnmark
    bahis siteleri