NHL
New Jersey – Columbus 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Washington 6:2 (kon.) | Montreal – Calgary 1:4 (kon.)
Chicago – Minnesota 2:3 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Colorado 2:3 (kon.) | San Jose – Arizona 3:0 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Arizona Coyotes
Pondělí 21.03.2016, 03:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    James Reimer (SJS) (25 zásahů)
    Joonas Donskoi (SJS) (0 + 2)
    Paul Martin (SJS) (0 + 1) (05:48:11)
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS) (1 + 0, 4 střely, čas na ledě 14:50)
    Roman Polák (SJS) (0 + 0, 0 střel, čas na ledě 18:13)
    Martin Hanzal (ARI) (0 + 0, 2 střely, čas na ledě 18:26)
    Zbyněk Michálek (ARI) (0 + 0, 3 střely, čas na ledě 15:37)
     
    Dnešní utkání sledovalo 15 756 diváků.
     
    Střely na branku v zápase

    San Jose Sharks: 36

    Arizona Coyotes: 25
     
    Je konec zápasu, ve kterém padla v každé třetině jedna branka, přičemž všechny tři nasměrovali do sítě týmu Arizona Coyotes hokejisté San Jose Sharks. Dá se říci, že kalifornský celek měl duel po celou dobu jeho trvání pod kontrolou, až na výjimky se hosté nedostali do žádného většího tlaku a nepodařilo se jim tedy nakonec vstřelit ani jeden gól. Brankář San Jose Sharks si tak připisuje čisté konto a doplňuje skvělé výkony jeho kolegy Martina Jonese. A co víc, jsou z toho další domácí body pro Žraloky do závodu o výhru Pacifické divize. Coyotes tedy dnes odjíždějí s prázdnou. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezké úterý.
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Už se bude nejspíše jen dohrávat, obě strany jsou si vědomy aktuálního skóre, San Jose Sharks tedy zvládnout vyhrát i druhé domácí utkání za sebou a udělají tak radost svým fanouškům.
    58:55 Joe PAVELSKI - 3:0
     
    58:55
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tento gól se bude počítat jako branka v přesilové hře, ale padl v situaci, kdy už Mike Smith odjel na střídačku a Arizona Coyotes zkusili hru s prázdnou brankou. Ta se jim ale velice rychle nevyplatila, protože San Jose Sharks získali útočné pásmo a JOE PAVELSKI celkem pohodlně nasměroval kus černé gumy do nechráněného zařízení hostujícího celku. A tak je o výsledku duelu pravděpodobně rozhodnuto. Asistence: Brent Burns, Joe Thornton.
     
    58:21
    Smith první šanci San Jose Sharks v přesilovce domácích likviduje, domácí ale ještě nějakou dobu zůstali v útočné periodě.
     
    57:55
    Navíc je Arizona znovu vyloučena, tím se její šance zase snižují. Dvě minuty za faul na Patricka Marleau inkasuje hokejista Michael Stone (ARI), jenž hákoval.
     
    57:55
    Tak tohle byla parádní akce a ještě parádnější zákrok Smithe. Tierney naservíroval nahrávku luxusně na hokejku Patricka Marleaua, ten byl v mezikruží úplně sám, ale jeho střelu Smith skvěle zachytil do lapačky.
     
    57:20
    Duclair měl puk nadějně na hokejce u modré čáry, jenže pak jej ztratil a na druhou stranu se řítil Roman Polák. A také Tomáš Hertl, jenž zakončoval z otočky.
     
    56:45
    Alex Tanguay a Shane Doan předvedli zkušenou akci, jenže ani jejich počínání neskončila trefou v síti Jamese Reimera. Ten se tak přibližuje zisku čistého konta.
     
    56:12
    Hra může pokračovat, do konce základní hrací doby zbývají necele čtyři minuty a Arizona Coyotes to ještě zkoušejí rychlými kombinacemi v útočné třetině.
     
    55:59
    Ještě jedna komerční přestávka, potom už budeme pokračovat ve zbytku třetí třetiny.
     
    55:45
    Hosté už tedy v plném počtu, San Jose si v přesilové hře připsalo několik střel na branku, ale všechny je gólman Arizony dokázal zastavit.
     
    55:08
    Coyotes chvíli před koncem svého oslabení vyvážejí kotouč do bezpečí, to jim teď samozřejmě stačit nebude, jelikož mají na kontě stále nulové skóre.
     
    54:40
    Poměrně dobrá šance DeMela z pozice před brankou, ale Mike Smith je zatím ve třetí třetině výborný a ještě dodává svému celku nějaké naděje na dobrý výsledek.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 19. Ward (Dillon, Donskoi), 33. Hertl (Donskoi, Martin), 59. Pavelski (Burns, Thornton)


    San Jose Sharks: Reimer (Jones) – Braun, Martin, Burns, Dillon, Polák, DeMelo – Hertl, Thornton, Pavelski – Karlsson, Couture, Donskoi – Wingels, Marleau, Ward – Spaling, Tierney, Zubrus
    Arizona Coyotes: Smith (Domingue) – Connauton, Murphy, Dahlbeck, Michálek, Samuelsson, Stone – Tanguay, Vermette, Duclair – Rieder, Hanzal, Tichonov – Domi, Richardson, Doan – Martinook, Gordon, Chipchura

    Rozhodčí: Watson, Jackson – Gawryletz, Murphy

    Diváci: 15 756
    bahis siteleri