Buffalo – Toronto 4:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Nashville 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 0:3 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.)
Minnesota – Ottawa 2:3 (kon.) | Dallas – Arizona 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:3 (1:0, 1:3, 2:0)
New York Rangers
Pátek 01.04.2016, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Patrick Brown (CAR) 1+1
    2. Jeff Skinner (CAR) 1+1
    3. Justin Faulk (CAR) 1+0 (03:44:13)

     
    Carolina Hurricanes v závěrečné části utkání otočila výsledek utkání zpět na svou stranu, když se během necelých pěti minut prosadili Jeff Skinner a Victor Rask. Skvělé utkání odehrál mladík Patrick Brown, který otevřel skóre utkání v první třetině a k prvnímu gólu v kariéře NHL ve třetí části poté přidal asistenci na vítězný gól. New York Rangers si na potvrzení účasti v playoff ještě musí počkat. Konečný výsledek. Carolina Hurricanes 4 New York Rangers 3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Hlavní trenér Caroliny Bill Peters si vyžádal oddechový čas. Rangers mají posledních 21 sekund na vyrovnání.
     
    59:39
    Zámek Rangers pokračoval a hosté to vzápětí zkusili z levého křídla, Cam Ward byl ale připraven a jejich pokus po rychlém zaklenutí ukryl ve svém náručí.
     
    59:22
    J.T. Miller v blízkosti pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, jeho pokus bez přípravy byl ale nepřesný a skončil nad bránou.
     
    59:15
    Do konce utkání zbývá odehrát 45 sekund a Rangers jsou nastěhovaní v útočném pásmu.
     
    58:19
    Henrik Lundqvist vystartoval na střídačku a New York Rangers to zkouší necelé dvě minuty před koncem ve hře bez brankáře!
     
    57:09
    Hurricanes se dostali v blízkosti levé tyče ke dvěma střelám, ani jedna z nich ale výtečného Henrika Lundqvista nepřekonala!
     
    57:00
    Do konce utkání zbývají odehrát přesně tři minut. Carolina vede v samotném závěru zápasu nad New Yorkem Rangers zásluhou Victora Raska 4:3.
     
    55:46
    Patrick Brown:

    Patrick Brown dnes v dresu Caroliny odehrál skvělé utkání, během něhož vstřelil svůj první gól v kariéře NHL a ve třetí třetině si připsal asistenci na zatím vítězný gól Victora Raska.
     
    54:56
    Keith Yandle před bránou skvěle tečoval nahozený puk z levého křídla od Dereka Stepana a jeho následné zakončení skončilo na masce Cama Warda! Brankář Caroliny sice třikrát inkasoval, několika brankám ale v dnešním utkání zabránil.
     
    54:17
    Ryan McDonagh mohl jako správný kapitán vyrovnat na 4:4, když se v blízkosti pravé tyče dostal do zakončení, jeho následná střela po ledě ale skončila na levém betonu Cama Warda!
     
    54:03
    Hra byla přerušena a ještě je potřeba říci jedna informace, do dnešního utkání nenastoupili kvůli zranění čeští hokejisté Andrej Nestrašil a Michal Jordán.
     
    53:39
    Mats Zuccarello si z pravého křídla sjel za bránu Cama Warda, kde vzápětí skončil na kolenou, podle rozhodčích se ale o podražení nejednalo a hra pokračuje v 5 proti 5.
     
    52:33
    Jeden z hokejistů Caroliny zavezl puk do útočného pásma a na levém křídle napřáhl k prudké střele, která se od masky Henrika Lundqvista odrazila zpět do hry! To už je třetí zákrok hlavou v dnešním zápase, z nichž dva má na svědomí Cam Ward.
     
    51:55
    Carolina Hurricanes vede necelých devět minut před koncem nádherného utkání nad New Yorkem Rangers 4:3 a vypadá to, že hosté si na potvrzení účasti v playoff budou muset ještě počkat.
     
    51:23
    Carolině se nepodařilo na levém křídle rozehrát a puk podél mantinelu u boxů časoměřičů zamířil na zakázané uvolnění.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Brown (Skinner, Hainsey), 34. Faulk (Tolčinsky, Murphy), 45. Skinner (Murphy, Brown), 50. Rask – 22. Zuccarello (Stepan, Boyle), 26. Nash (Miller, McDonagh), 38. Kreider (Stepan, Yandle)


    Carolina Hurricanes: Ward (Läck) – Slavin, Hainsey (A), Hanifin, Pesce, Murphy, Faulk (A) – Skinner, Rask, Terry – Nordström, J. Staal (A), Lindholm – Gerbe, McClement, Malone – Tolčinsky, Ryan, Brown. Hlavní Trenér: Bill Peters.
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Klein, Yandle, Girardi (A), Boyle – Kreider, Brassard, Nash – Miller, Stepan (A), Zuccarello – Hayes, E. Staal, Fast – Glass, Moore, Stålberg. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Chris Lee, Jon McIsaac – Jonny Murray, Derek Nansen

    Diváci: 16336
    bahis siteleri