Buffalo – Toronto 4:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Nashville 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 0:3 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.)
Minnesota – Ottawa 2:3 (kon.) | Dallas – Arizona 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
Ottawa Senators
Pátek 01.04.2016, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nejlepší střelec týmu se tentokrát netrefil.
     
    S konstatováním, že dnešní utkání v Xcel Energy Center sledovalo 19 032 diváků se vámi loučím. U dalších on-line přenosů nashledanou! (04:39:50)
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU

    1. Erik Karlsson (OTT) 1+1
    2. Erik Haula (MNS) 1+0
    3. Jean-Gabriel Pageau (OTT) 1+2
     
    Minneostě se sice podařilo zavést puk do pásma soupeře, ale na ohrožení Andersonovy brány už nezbyl čas. Dnešní zápas je tak u konce a dva body za vítězství 2:3 si připisují hostující Senátoři z Ottawy. Ti sice ve 45. minutě přišli o vedení, když se trefil Erik Haula, avšak tři minuty a 57 sekund před koncem se hodně šťastnou trefou Codyho Ceciho dostali znovu do vedení, které už však uhájili! Tímto je u konce šestizápasová minnesotská šňůra vítězství a Colorado má šanci dotáhnou se na svého soupeře v boji o play-off na rozdíl tří bodů. Naopak Ottawa si v situaci, kdy ji o nic nejde, připisuje druhé vítězství během dvou dnů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Jenže nyní musí Minneosta rozjet útok až od vlastní modré čáry. Tohle už domácí celek s největší pravděpodobností nestihne.
     
    59:02
    Domácí odvolávají gólmana a hraje se tedy pět na pět. Wild se okamžitě dostávají do útočného pásma a snaží se kombinovat.
     
    58:45
    Senátoři se usadili v útočném pásmo, ale dosud jediná střela od modré čáry skončila na Dubnykově výstroji.
     
    58:10
    Minnesota už musí útočit i v oslabení. Hned po buly ve středním pásmu získal Haula buly po pravici Craiga Andersona. Dubnyk už mezitím pokukuje po střídačce.
     
    58:02
    Při snaze získat kotouč zpět pod svou kontrolu se Matt Dumba (MNS) dopustil faulu. Dvě minuty za vysokou hůl jsou při snaze o vyrovnání velkou ránou a nepříjemností.
     
    57:54
    Dumba se prodíral ke střele z mezikruží, avšak nakonec ztratil kotouč a Ryan kus černé gumy vyhodil přes všechny čáry.
     
    57:16
    Nick Paul se snažil napadat Dumbu, avšak ten si situaci pohlídal a přenechal kotouč svému parťákovi z obrany. Minneosta samozřejmě okamžitě obrací hru do útočného pásma.
     
    56:57
    Hned po vhazování se na ledě ocitl Zack Smith a nikdo z hostů z pod jeho těla nedokázal vyšťourat kotouč. Další vhazování a rozehrávka Ottawy přináší icing.
     
    56:41
    Střela Matta Dumby neznamenala příliš velké nebezpečí a po přerušení hry je tady poslední komerční přestávka tohoto střetnutí.
    56:03 Cody CECI - 2:3
     
    56:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hostující celek se z ojedinělé akce dostává zpátky do vedení! Do gólové šance se sice Ottawa nedostala, ale CODY CECI dokázal přihrávkou od zadního mantinelu trefit Haulovu brusli, od které se kotouč dostal do brankoviště a zase od Dubnykovy brusle do brány. Hodně, ale opravdu hodně smolný gól pro Minnesotu! Asistence: Jean-Gabriel Pageau
     
    55:11
    Parise si sjížděl před bránu a Koivu se ho také pokusil najít. Nakonec z toho byla jen střela finského útočníka, kterou si Anderson pohlídal.
     
    54:55
    A další vyhození Sens skončilo jen u Dubnyka. Ottawa je nyní hodně pasivní a nedaří se ji založit útočnou akci.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 32. Parise (Scandella, Dumba), 45. Haula (Pominville) – 24. Karlsson (Ryan, Pageau), 35. Pageau (Ryan, Karlsson), 57. Ceci (Pageau)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter, Brodin, Scandella, Reilly, Dumba – Coyle, Koivu, Parise – Vanek, Granlund, Zucker – Pominville, Haula, Niederreiter – Fontaine, Stoll, Schroeder
    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Karlsson, Claesson, Ceci, Methot, Wideman, Harpur – Ryan, Pageau, Smith – Chiasson, Zibanejad, Hoffman – Neil, Paul, Dzingel – Gomez, Lazar, Puempel

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Tom Kowal – Ryan Galloway, Lonnie Cameron

    Diváci: 19.032
    bahis siteleri