Pittsburgh – Philadelphia 6:2 (kon.) | Colorado – St. Louis 1:5 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 5:1 (kon.)
Anaheim – Dallas 3:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Dallas Stars
Pondělí 04.04.2016, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Radek Faksa (DAL) 0+1, 3 střely, čas na ledě 12:50
    Aleš Hemský (DAL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:50 (05:42:08)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. John Gibson (ANA) 24 zák., 1 gól, 96,0%
    2. Jakob Silfverberg (ANA) 0+1
    3. Andrew Cogliano (ANA) 0+0

     
    Ducks vstupovali do závěrečné části utkání s jednobrankovým vedením v oslabení, to jim ovšem nevadilo. Pouhých deset sekund po zahájení třetí části se totiž prosadil Ryan Kesler, který vstřelil druhý gól Anaheimu v oslabení. Svěřenci Lindyho Ruffa to v závěru utkání zkusili při hře bez brankáře a Radek Faksa vykřesal pro Stars naději, tu ale vzápětí pohřbil střelou do prázdné brány Ryan Getzlaf. Konečný výsledek. Anaheim Ducks 3 Dallas Stars 1.
     
    Konec zápasu.
    59:38 Ryan GETZLAF - 3:1
     
    59:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RYAN GETZLAF skóruje do prázdné brány a pečetí vítězství Ducks v dnešním zápase!! Ryan Kesler zachytil v blízkosti útočné modré čáry rozehrávku Dallasu a poté puk předložil kapitánovi Anaheimu, který z otočky po ledě zamířil do prázdné klece. Asistence: Ryan Kesler.
     
    59:19
    Ryan Getzlaf málem skóroval po ledě přes celou délku ledové plochy, jeho následná střela ale zamířila těsně vedle levé tyče a od vnějšího oblouku brány se odrazila na zakázané uvolnění!
    58:32 Radek FAKSA - 2:1
     
    58:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    RADEK FAKSA skóruje a vrací Dallas Stars zpět do utkání!! Hosté ještě mají dostatek času na to, aby se pokusili vyrovnat. Radek Faksa se dostal po přihrávce Jasona Spezzy z levého křídla před bránou ke střele, který z otočky zamířila po ledě pod levým betonem Johna Gibsona ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Jason Spezza, Antoine Roussel.
     
    58:09
    John Klingberg na pravém křídle od mantinelu nahazoval puk na bránu, jeho nahození ale srazil do rohu ledové plochy dobře postavený Ryan Kesler.
     
    58:02
    Hlavní trenér Dallasu Stars Lindy Ruff si vzal oddechový čas, aby svým svěřencům udělil poslední pokyny.
     
    57:47
    Antti Niemi vyjel z brány na střídačku a Dallas Stars to zkouší necelé tři minuty před koncem zápasu za dvoubrankového manka v šesti hráčích!
     
    57:38
    Alex Goligoski se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve slibné střelecké pozici, jeho následná střela se ale od Ryana Keslera odrazila vedle pravého horního rohu brány.
     
    56:29
    Chris Wagner se z pravého křídla skvěle prodral před bránu a z blízkosti mířil mezi betony Anttiho Niemiho, ten ale dokázal jeho střelu hrudí vyrazit!
     
    56:07
    Nate Thompson:

    Nate Thompson dnes skóroval ve třetím utkání v řadě, což je jeho dosavadní maximum v kariéře NHL.
     
    55:52
    Závěrečná část dnešního utkání je zatím nejdramatičtější a nabídla nejvíce brankových příležitostí. Oba týmy konečně začaly více bruslit a hned je to znát.
     
    54:26
    Střely:

    Anaheim Ducks 24 Dallas Stars 24
     
    53:48
    Jason Spezza z levého kruhu pro vhazování mířil pod horní tyč, jeho následná střela ale nakonec skončila nad a rozezvučela ochranné sklo za bránou Johna Gibsona.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 33. Thompson, 41. Kesler (Silfverberg), 60. Getzlaf (Kesler) – 59. Faksa (Spezza, Roussel)


    Anaheim Ducks: Gibson (Chudobin) – Fowler, Holzer, Lindholm, Manson, Stoner, Vatanen – McGinn, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – Santorelli, Horcoff, Stewart – Garbutt, Thompson, Wagner. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Goligoski (A), Klingberg, Nemeth, Jordie Benn, Oduya, Johns – Jamie Benn (C), Eakin, Sharp – Moen, Spezza, Nučuškin – Roussel, Faksa, Hemský – Sceviour, Fiddler (A), Eaves. Hlavní trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodčí: Dan O'Rourke, Ian Walsh – Tim Nowak, Bryan Pancich

    Diváci: 16585
    bahis siteleri