NY Islanders – Tampa 5:2 (kon.) | Columbus – NY Rangers 2:4 (kon.) | Toronto – Florida 3:4 (kon.)
St. Louis – Arizona 5:2 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 3:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
5:2 (0:2, 1:0, 4:0)
Arizona Coyotes
Úterý 05.04.2016, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tarasenko je ve formě!

     
    Tři hvězdy utkání

    Kyle Brodziak (STL) (2 + 0)
    Vladimir Tarasenko (STL) (1 + 1)
    Alex Pietrangelo (STL) (0 + 2) (04:46:51)
     
    Československá stopa v utkání

    Dmitrij Jaškin (STL) (0 + 0, 1 střela, čas na ledě 13:32)
    Jiří Sekáč (ARI) (0 + 0, 0 střel, čas na ledě 11:45)
    Zbyněk Michálek (ARI) (0 + 0, 0 střel, čas na ledě 21:19)
     
    Dnešní utkání sledovalo 19 465 diváků.
     
    Střely na branku v zápase

    St. Louis Blues: 26

    Arizona Coyotes: 27
     
    Máme za sebou utkání mezi St. Louis a Arizonou, nakonec jsou to domácí hokejisté, kdo se raduje z výhry, a to celkem jednoznačné. Přitom ještě po druhé periodě Blues prohrávali 1:2. Jenže díky čtyřem gólům v závěrečném dějství úplně otočili vývoj utkání. Arizona Coyotes promrhala náskok dvou branek, ten si dokázala vytvořit v prvních dvaceti minutách hry. Dvakrát se pak za Blues prosadil Kyle Brodziak a výborný výkon předvedl brankář Brian Elliott. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezké úterý.
     
    Konec zápasu.
    59:10 Kyle BRODZIAK - 5:2
     
    59:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto o tom, kdo si dnes bude brát body do tabulky, Arizona dostává pátou branku v zápase a padesát vteřin před koncem základní hrací doby s tímto výsledkem už jen těžko stihne něco udělat. Výborně celou situaci provedl KYLE BRODZIAK, který se prostě jen napřáhl a zkusil propálit Smithe. A to se mu povedlo, gólman Arizony už nestačil strčit do střely Brodziaka lapačku a inkasoval. Kyle Brodziak se tak dnes prosazuje podruhé. Asistence: Robert Bortuzzo, Carl Gunnarsson.
     
    58:37
    Moc času do konce základní hrací doby už Arizoně nezbývá a hosté to moc dobře vědí. Uvidíme, zad se ještě Kojoti odhodlají o k odvolání brankáře.
     
    58:03
    Arizona Coyotes v plném počtu a Antoine Vermette už nemusí mít v oslabení strach o inkasování. I přesto se ovšem Blues snaží zakončovat v plném počtu.
     
    57:39
    Jori Lehterä připravený tečovat puk před brankářem soupeře, jenže nikdo směrem na klec puk neposlal.
     
    57:02
    Obránci v modrých trikotech se napodruhé nedostali přes modrou útočnou čáru. To jim ale nemusí vadit, protože hru alespoň uklidní na svých hokejkách a počkají na dostřídání.
     
    56:20
    Je jasné, že Blues se teď nikam moc tlačit nemusí, přesto se snaží co nejvíce přiblížit k zařízení soupeře a vytvořit si ještě nějakou slibnou možnost.
     
    55:45
    Tak přeci jen se nakonec vylučovat bude, Antoine Vermette (ARI) dnes dostává další trest. A kromě dvou minut za krosček vyfasoval také trestné minuty za nesportovní chování. Přesilová hra pro St. Louis.
     
    55:45
    Alex Pietrnagelo dnes při střelecké chuti a jeho další pecka končí zásahem Smithe. A pak před brankou roztržka, za kterou ale pravděpodobně nebudou padat tresty.
     
    55:18
    Duclair měl spoustu starostí s Paraykem, který kličkoval za brankou. Poté také Jaškin volný na střelu, ale svým pokusem jen těsně minul horní tyčku branky.
     
    54:48
    Už se znovu hraje a jsou to opět hráči St. Louis Blues, kdo se snaží vypracovat si útočnou možnost. Teď se jim to ale tak dobře nedaří.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 28. Brouwer (Pietrangelo, Parayko), 42. Brodziak (Pietrangelo), 51. Tarasenko, 53. Berglund (Tarasenko, Shattenkirk), 60. Brodziak (Bortuzzo, Gunnarsson) – 4. Vermette (Murphy, Tanguay), 14. Duclair (Tanguay, Ekman-Larsson)


    St. Louis Blues: Elliott (Nilsson) – Edmundson, Pietrangelo, Shattenkirk, Parayko, Gunnarsson, Bortuzzo – Steen, Lehterä, Tarasenko – Pääjarvi, Stastny, Brouwer – Schwartz, Berglund, Jaškin – Upshall, Brodziak, Reaves
    Arizona Coyotes: Smith (Domingue) – Ekman-Larsson, Murphy, Connauton, Michálek, Dahlbeck, Grant – Tanguay, Vermette, Duclair – Rieder, Dauphin, Sekáč – Domi, Richardson, Doan – Martinook, Gordon, Chipchura

    Rozhodčí: Nicholson, O'Halloran – Racicot, Knorr

    Diváci: 19 465
    bahis siteleri