Itálie – Německo 3:1 (kon.) | Rusko – Česko 5:0 (kon.) | Norsko – Švédsko 2:0 (kon.)
konec
Itálie
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Německo
Úterý 05.04.2016, 12:00 • Östersund Arena, Östersund (SWE) • Mistrovství Evropy ve sledge hokeji
Partner:
     
    S konstatováním, že Itálie porazila v úvodním utkání na Mistrovství Evropy ve sledge hokeji 2016 Německo výsledkem 3:1 a vychutnala si svou národní hymnu, se s Vámi pro tuto chvíli loučí Tomáš Reiner. Nezapomeňte ale, že již v 15:00 vstoupí do šampionátu česká reprezentace, která vyzve Rusko. (13:49:07)
    „Bylo velice důležité, abychom první zápas vyhráli,“ uvedl na úvod rozhovoru nejlepší hráč utkání Florian Planker (2+1).

     
    Nejlepší hráči utkání:

    Florian Planker (ITA) 2+1
    Bernhard Hering (GER) 1+0
     
    Italové v souboji dvou šampiónů otočili vývoj utkání s Německem a do třetí třetiny vstupovali s jednobrankovým vedením, které ještě pojistil kuriózním způsobem a svým druhým gólem v utkání Florian Planker, jehož střela od modré čáry pod tělem Simona Kunsta zaplula překvapivě do sítě. Konečný výsledek. Itálie 3 Německo 1.
     
    Konec zápasu.
     
    44:50
    Do konce utkání zbývá odehrát 10 sekund, během nichž už se v Östersund Areně nic nestane.
     
    44:18
    Gregory Brian Alexis Leperdi mohl v levém kruhu pro vhazování volný puk dorážet do odkryté části brány poté, co Simon Kunst zneškodnil střelu Valeria Corvina z blízkosti, jenže jeden ze sledge hokejistů Německa k němu skvěle přistoupil a v rozhodující chvíli mu zablokoval hokejku!
     
    43:10
    Italové vyrazili po levém křídle do útočného pásma, jejich následnou akci ale zastavilo postavení mimo hru.
     
    42:14
    Joerg Wedde se skvěle vložil do kombinace Itálie, když zastavil nebezpečnou zpětnou přihrávku jednoho z Italů, po které by jeho spoluhráč měl velký prostor na střelu.
     
    41:05
    Italové se nyní ocitli pod mírným tlakem a raději puk podél mantinelu vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    40:44
    Úvodní utkání Mistrovství Evropy ve sledge hokeji 2016 pomalu spěje ke svému konci a nevím, co by se muselo stát, aby Italové v závěru utkání přišli o svůj dvoubrankový náskok.
     
    39:50
    Valerio Corvino si na opačné straně ledové plochy pohlídal prostor u své pravé tyče a ojedinělou střelu Německa z levého kruhu pro vhazování ukryl ve své lapačce.
     
    39:18
    Tři Italové vytvořili před bránou Simona Kunsta obrovský závar, německý brankář ale nakonec nemusel řešit žádnou nebezpečnou střelu.
     
    38:32
    Italové se dostali v pravém kruhu pro vhazování ke střele, kterou Simon Kunst ukryl ve své výstroji a přerušil hru.
     
    37:46
    Simon Kunst teď vytáhl skvělý zákrok proti střele Itálie z levého kruhu pro vhazování, která sice mířila pod horní tyč, německý brankář ji ale nejprve vyrazil do vzduchu a po vyjetí z brány u své pravé tyče poté ukryl ve výstroji!
    36:34 Florian PLANKER - 3:1
     
    36:34
    Itálie právě vstřelila branku!
    FLORIAN PLANKER střílí svůj druhý gól v úvodním utkání na šampionátu a posílá Itálii do dvoubrankového vedení!! Florian Planker na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho následná střela pod Simonem Kunstem zaplula do brány. Bez asistence.
     
    35:24
    Valerio Corvino si najížděl na krásnou kolmou přihrávku od svého spoluhráče, těsně před ním ale do ní vložil hůl jeden z Němců.
     
    34:55
    Joerg Wedde se po návratu na led okamžitě zapojil do hry a po nabrání velké rychlosti nepříjemně narazil do pravé tyče italské brány.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Planker, 21. Rosa (Planker), 37. Planker – 7. Hering (Pabst)


    Itálie: Araudo (Stilitano) – Rosa, Cavaliere, Radice, Macri, Parolin – Planker, Winkler, Kalegaris, Larch, Chiarotti (C), Andreoni, Depaoli, Corvino, Alexis Leperdi. Hlavní trenér: Massimo Da Rin de Lorenzo.
    Německo: Kunst (Brzoska) – Raedler, Jaster, Pabst, Sklorz – Disveld (C), Wolff, Kuhli-Lauenstein, Hering, Stumpe, Ellmer, Wedde. Hlavní trenér: Andreas Pokorny.

    Rozhodčí: Modig – Vanek, Fazekas
    bahis siteleri