Manchester City – Real Madrid 0:0 (kon.)
konec
Manchester City
0:0 (0:0)
Real Madrid
Úterý 26.04.2016, 20:45 • Etihad Stadium, Manchester • Liga mistrů • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Tímto příspěvkem se s vámi loučím a zároveň bych vás rád pozval k zítřejšímu zápasu druhého semifinále. Dnes už je to ode mne opravdu vše a přeji vám dobrou noc. (22:44:46)
    Do Manchesteru přicestovalo 1900 fanoušků Realu Madrid, kteří v prvním semifinále UEFA Champions League stejně jako domácí diváci Manchesteru City gól na Etihad Stadium neviděli.

     
    Ve druhém poločasu jsme sledovali lepší fotbal nežli v tom prvním. Do šancí se ovšem dostali jen hráči Realu, kteří spálili tři obrovské příležitosti. Manchester může dnes děkovat Joeu Hartovi, který udržel čisté konto a svůj tým ve hře o finále Ligy Mistrů. Na druhé straně si Keylor Navas počkal na svůj jediný zákrok až do nastavení, a tak duel skončil remízou 0:0. Doufejme, že odveta bude mnohem zajímavější a plná krásných akcí.
    Joe Hart odchytal skvělé utkání a po přestávce podržel City.

     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. Kevin De Bruyne málem udeřil za pět minut dvanáct!
     
    90+3
    K přímému kopu z levé strany se postavil sám faulovaný Kevin De Bruyne, jehož pokus mířil pod břevno, ale do prostoru, kde stál kostarický brankář, jenž vyrazil míč na poslední roh tohoto zápasu.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Daniel Carvajal (Real Madrid CF), který stáhl na zelený pažit Kevina De Bruyneho. Domácí útočník pokud by nebyl faulován, tak by prošel až do šestnáctky a mohl by ohrozit branku Keylora Navase.
     
    90+1
    Sergio Agüero viděl ve středu hrací plochy rozeběhnutého Sterlinga, jehož na hranici pokutového území zastavil opět skvělý Pepe. Portugalský obránce se dnes mohl stát hrdinou Realu, to by ovšem musel proměnit svojí tutovku.

     
    90
    Běží nám poslední minuta úvodního zápasu semifinálového dvojzápasu, v němž byl nebezpečnější hostující Real. Ovšem v brance City byl skvělý Hart.
     
    90
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Isco.
     
    89
    Vypadá to, že Manchester už nikam nespěchá, i když se k pasu za obranu dostal Kevin De Bruyne, jehož přihrávka končí v náruči hostujícího gólmana.
     
    87
    Hostující trenér přichystal ještě jedno střídání, ovšem u balonu je Manchester City, který kombinuje na vlastní polovině hrací plochy a následný pas už sebrala obrana bílého baletu.
     
    86
    V obraně Realu kraluje Pepe, jenž nejprve zastavil útok soupeře a vydal si i do útoku, kde byl faulován domácím kapitánem. U míč tak zůstává španělský gigant.
     
    85
    Přichází chvíle Manchesteru, který potřebuje uklidnit hru, jelikož v posledních momentech mohl třikrát inkasovat. Uvidíme, co domácí hráči vymyslí.
    83. Pepe neuspěl tváří v tvář Hartovi a zahodil 100% šanci!
     
    83
    To snad ani není možné, co nyní neproměnil Pepe! Po rohovém kopu byl na malém vápně osamocený právě portugalský stoper, který zblízka trefuje hrdinu Joea Harta! Anglický gólmana ve druhém poločasu drží svůj tým ve hře o finále.
     
    82
    K přímému kopu se postavil Gareth Bale, jenž trefuje zeď a Real bude kopat "jen" další rohový kop!

    Michal Luxa

    Branky:

    Karty:   37. Silva (MAC) – 24. Pepe (REA), 90+2. Carvajal (REA)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 20:12.
    Manchester City: Hart – Sagna, Kompany (C), Otamendi, Clichy – Fernandinho, Fernando – Navas (77. Sterling), Silva (41. Iheanacho), De Bruyne – Agüero.
    Náhradníci: Caballero – Zabaleta, Sterling, Kolarov, Delph, Mangala, Iheanacho.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Pepe, Ramos (C), Marcelo – Casemiro, Modrić, Kroos (90. Isco) – Bale, Benzema (46. Jesé), L. Vázquez.
    Náhradníci: Casilla – Varane, James Rodríguez, Kovačić, Jesé, Isco, Danilo.

    Rozhodčí: Cüneyt Çakır – Çem Satman, Tarik Ongun (všichni Turecko)
    Středa 04.05.2016
    Real Madrid - Manchester City 1:0

    Branky: 20. Fernando (vla.)

    Karty:   83. L. Vázquez (REA) – 30. De Bruyne (MAC), 71. Fernando (MAC), 90+3. Otamendi (MAC)

    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 5:10.
    bahis siteleri