Jihlava – Benátky n/J 2:3 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 3:2 (kon.) | Most – Prostějov 3:4 (kon.)
Kladno – Litoměřice 4:2 (kon.) | Slavia – Havířov 2:1 (kon.) | Kadaň – Přerov 5:3 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 7:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:3 (0:0, 1:0, 1:3)
HC Benátky nad Jizerou
Pondělí 12.09.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava doma nenavázala na výhru v prvním kole proti Prostějovu a podlehla Benátkám nad Jizerou 2:3, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (20:15:38)
     
    Třetí třetina se stala Dukle osudnou. Ve 48. minutě totiž Radek Prokeš vyrovnal a za další čtyři minuty se trefil hostující kapitán Jan Plodek. Pro Jihlavu bylo ještě hůře v čase 56:55, protože třetí gól Benátek vsítil Jan Ordoš. Snížení domácího Tomáše Čachotského již přišlo pozdě, přesně 20,4 vteřiny před koncem. Hosté si tak domů odváží plné tři body a po utkáních na Kladně, doma se Slavii a v Jihlavě jich mají pět.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Škarek je venku z branky, ale probíhá souboj o puk za brankou Tarkkiho, odkud domácí gól rozhodně nedají.
     
    59:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Že by ještě přišla zápletka? Tuto situaci hosté trošku podcenili a po zásluze kapitulují. Zeman přistrčil puk před branku pro TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO, který snižuje na rozdíl jedné branky. Jenže do konce zápasu už zbývá jen 20,4 vteřiny. Asistence: Adam Zeman.
     
    58:44
    Zdá se, že o osudu utkání je jednoznačně rozhodnuto. Dvougólový deficit bude Dukla při aktuálním zápasovém rozpoložení, kdy Tarkki pochytá i téměř nemožné, jen těžko dohánět.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:55
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Na Horáckém zimním stadionu je vymalováno. Tedy aspoň bodově. Kombinace Dukly v útočném pásmu byla hodně kostrbatá, čehož využili hosté k rychlému útoku. Na jeho konci byl JAN ORDOŠ, který přebral v útočném pásmu přihrávku od Krejčího, najel si před branku a zřejmě se trefil pod víko. Asistence: Daniel Krejčí.
     
    55:41
    Tím spíš, že hra bude pokračovat před Škarkem, který raději kryje puk proti hráči soupeře.
     
    55:19
    Nedaří se domácím projít přes pozornou pětici hostí. Se srovnáním to bude mít Dukla přetěžké.
     
    54:32
    Odražený puk si našel mezi kruhy Josef Skořepa. Trošku jej potáhl a zamířil na vyrážečku gólmana, která byla na místě.
     
    54:04
    Jícha už viděl, že mu před brankou najíždí Grebeňuk, proto mu směřoval přihrávku, kterou na poslední okamžik zblokoval Pyrochta.
     
    53:35
    Marcel se po pravé straně protáhl ke kruhu a zkusil střelu, kterou má ve své moci opět Tarkki. Finský gólman je dnes asi nejvýraznější postavou hostí.
     
    52:32
    Ani další pokus Kajínka od modré neprošel přes hradbu těl.
     
    52:25
    No, čas najednou pro domácí utíká hodně rychle. Na druhou stranu, pro hosty asi pomalu. Tak jako tak, bude se vhazovat před Tarkkim, protože se Benátky dopustily zakázaného uvolnění.
     
    51:24
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovku přesně po osmi vteřinách. JAN PLODEK získal kotouč mezi kruhy po střele Volfa a tak zkušený hráč, jako je kapitán hostí, přesně věděl, kam vystřelit – přesně k levé tyči nad beton gólmana. Asistence: Lukáš Volf.
     
    51:16
    Kroni Musliu získal na útočné modré kotouč. Bleskově se přesunul na levý kruh, odkud vypálil a Škarek musel zasahovat.. V týž okamžik dostává Patrik Danišovský dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 4-6.
     
    50:48
    Důrazný Danišovský odstrčil na modré od puku Janeleho, přesto u něj zůstali Benátečtí zásluhou obránce Mikliše.
     
    50:30
    Nápřah od modré zkusil také Vlastimil Bilčík. Jeho pokus na bližší tyč ukryl Tarkki mezi betony.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 40. Říha (Diviš, Čachotský), 60. Čachotský (Zeman) – 48. Prokeš (Pyrochta), 52. Plodek (Volf), 57. Ordoš (Krejčí)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Kajínek, Kaláb, Bilčík, Říha, Grebeňuk, Dundáček, Marcel – Stoklasa, Skořepa, Jergl – Diviš, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, Jícha, Březina – Síkela, Kondratěv, Danišovský.
    HC Benátky nad Jizerou: Tarkki (Kváča) – Krejčí, Kolmann, Mikliš, Pyrochta, Havlín, Kočí, Husa – Hrníčko, Plodek, Volf – Ordoš, Musil, Víšek – Ďurač, Hrabík, Bittner – Musliu, Janele (C), Prokeš.

    Rozhodčí: Kašík – Čížek, Křivohlavý

    Diváci: 1062
    bahis siteleri