Helas Brno – Třinec 6:2 (kon.) | Slavia – Litoměřice 3:2 (kon.) | Vysoké Mýto – Zruč n/S 2:1 (kon.)
Hodonín – Sparta 4:0 (kon.) | Česká Lípa – Interobal Plzeň 6:4 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
6:4 (2:0)
SK Interobal Plzeň
Pátek 14.10.2016, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou zajímavé utkání, na jehož konci se z vítězství a zisku tří bodů radují Démoni, kteří přetlačili Plzeň 6:4. Zápas se definitivně zlomil v rozmezí 27. – 29. minuty, kdy domácí nastříleli tři góly a rozhodli tak o tom, že všechny body zůstávají v České Lípě. To je ode mě pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji hezký víkend. (22:14:11)
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    V samotném závěru ještě hosté snižují. Po přihrávce Štrajta uzavřel gólový účet utkání JAN HAVEL. Asistence: Michal Štrajt.
     
    39
    Plzeň se dostala do přečíslení tří na jednoho, ale celou situaci vyřešil včasným vyběhnutím brankář Kirov.
     
    38
    Čas se Plzni pomalu krátí, Západočeši jsou znovu bez gólmana a usadili se na útočné polovině.
     
    36
    Kirov si všiml, že Plzeň opět hraje bez brankáře, a tak zkusil trefit prázdnou bránu přes celé hřiště. Nakonec zůstalo jen u přání.
     
    35
    Po centru Štrajta hlavičkoval Kasýk, jeho navštívenka ovšem nemohla Kirova nikterak vyděsit, neboť postrádala razanci a přesnost.
     
    34
    Démoni právě vstřelili branku!
    Hra bez brankáře se hostům prozatím nevyplácí. Fichtner předložil balón úplně volnému ONDŘEJI HAVRDOVI, který bez potíží trefil zcela odkrytou klec. Asistence: Tomáš Fichtner.
     
    33
    Plzeň opět hraje power-play, ale jejich kombinace na útočné polovině se jim zatím nedaří zakončit.
     
    32
    Hosté zkouší hru bez brankáře, čehož chtěl využít zakončující Havrda, ale jeho střela přes celé hřiště nenašla požadovaný cíl.
     
    31
    Další gól Plzně měl na kopačce znovu Kasýk, tentokrát byl úspěšnější českolipský gólman, který Kasýkovi zmenšil střelecký úhel.
     
    29
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Západočeši ale neskládají zbraně. Před Kirovem byl dostatečně důrazný ZDENĚK KASÝK, který doslova dotlačil míč za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    29
    Démoni právě vstřelili branku!
    Hostitelé rozjeli brankostroj. Fichtner oslovil před brankou operujícího PATRIKA MAŽÁRIHO, který nikým nehlídán zatížil konto Plzně pátým gólem. Asistence: Tomáš Fichtner.
     
    28
    Démoni právě vstřelili branku!
    Domácí odskakuji na rozdíl dvou gólů. Efektní individuální akci předvedl ONDŘEJ HAVRDA, který překonal Kubíčka počtvrté. Bez asistence.
     
    27
    Démoni právě vstřelili branku!
    Českolipští přispěchali s rychlou odpovědí. Švec přihrál JANU HAVLÁSKOVI, který vrátil České Lípě jednobrankový náskok. Asistence: Martin Švec.
     
    27
    Hostujícím hráčům opět tečou nervy. Žluté karty dostali Koc s Havlem.
     
    26
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Plzeňští jsou za svoji agilní hru odměněni vyrovnávacím gólem. Holý přistrčil míč do strany JANU HAVLOVI, který neměl problém dopravit kulatý nesmysl za brankovou čáru. Asistence: Michal Holý.
     
    25
    Plzeň je na začátku druhé půle aktivnější, své střelecké štěstí zkusil z pravé strany Štrajt. Jeho pozdrav vyrazil Kirov do bezpečí.
     
    24
    Za zády českolipských obránců se zčista jasna objevil Holý, jeho teč ale Kirova nikterak nevystrašila.

    Michal Šandor

    Branky: 12. Vobořil (Fichtner), 19. Bejda (Švec), 27. Havlásek (Švec), 28. Havrda, 29. Mažári (Fichtner), 34. Havrda (Fichtner) – 23. Kasýk (Holý), 26. Havel (Holý), 29. Kasýk, 40. Havel (Štrajt)

    Karty:   8. Fichtner (CLI), 18. Havlásek (CLI) – 8. Šíša (PLZ), 10. Kubíček (PLZ), 17. Stejskal (PLZ), 27. Koc (PLZ), 27. Havel (PLZ)


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Michálek) – Kaňkovský, Havlásek, Bažant, Švec, Mažári, Vobořil, Bejda, Havrda, Hrdlička, Fichtner.
    SK Interobal Plzeň: Kubíček (Landrgott) – Šíša, Koc, Mariánus, Kasýk, Štrajt, Stejskal, Abrham, Hibler, Holý, Hudaček, Havel, Forman.

    Rozhodčí: Lasch, Melničuk
    bahis siteleri