NY Islanders – Anaheim 3:2 (po pr.) | Edmonton – Buffalo 2:6 (kon.) | Vancouver – Carolina 4:3 (po pr.)
po prodl.
Vancouver Canucks
4:3 (0:2, 1:1, 2:0 - 1:0)
Carolina Hurricanes
Pondělí 17.10.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Brandon Sutter (VAN) (1 + 1)
    Marcus Granlund (VAN) (1 + 1)
    Ben Hutton (VAN) (1 + 0) (06:43:01)
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Nestrašil (CAR) (0 + 0, 2 střely na branku, čas na ledě 12:25)
    Andrej Nestrašil bodovat nedokázal.

     
    Střely na branku v zápase

    Vancouver Canucks: 31

    Carolina Hurricanes: 22
     
    Máme za sebou dnešní utkání, ve kterém svedly bitvu o body kádry Vancouveru a Caroliny. Hosté mohou jednoznačně litovat, protože vedli v Kanadě už 3:0 a měli velmi dobře nakročeno k vítězství v základní hrací době. Jenže Canucks se postupně chytli příležitosti a dotahovali skóre, až pár minut před vypršením základní hrací doby vyrovnali. V prodloužení si pak užil oslavu rozhodující trefy domácí Brandon Sutter, jenž vystřelil Kosatkám bod do tabulky navíc. Ani Carolina ale neodjíždí s prázdnou. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký začátek nového týdne.
     
    Konec zápasu.
    60:32 Brandon SUTTER - 4:3
     
    60:32
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Nastavená pětiminutovka má nakonec velmi rychlé rozuzlení. Trvalo to zhruba půl minuty a známe vítěze tohoto utkání mezi Vancouverem a Carolinou Hurricanes. Stačila jedna chybička směrem dozadu a Eddie Läck měl problémy. Téměř do samostatného úniku se totiž dostal BRANDON SUTTER, jenž nezaváhal a propálil ochránce hostujícího zařízení. Kosatky tedy nakonec otáčejí zápas ve svůj prospěch. Bez asistence.
     
    60:08
    Jako první se na kotouč v prodloužení dostává Carolina, ta zvládla důležité úvodní vhazování a už se mohla řítit směrem kupředu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Samozřejmě se bude hrát ve třech mužích na obou stranách.
     
    Šedesát minut na určení vítěze nestačilo, takže rozhodnout bude muset prodloužení, případně i samostatné nájezdy. To už se ale nechme překvapit, jaké rozuzlení duel nabídne.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:28
    Už běží poslední vteřiny základní hrací doby, je velmi pravděpodobné, že dnes uvidíme ve Vancouveru prodloužení.
     
    58:55
    A zase výborně Eddie Läck, který zastavil na poslední chvíli Granlunda v gólovce. Je jasné, že příští přesná trefa rozhodne o vítězi tohoto utkání.
     
    58:20
    Velmi dobré střídání předvádí mladý šikula Sebastian Aho v dresu Caroliny. Jenže ani on na dva bránící hráče v modrém trikotu nevyzrál.
     
    57:48
    Noah Hanifin zabránil větším komplikacím na pravém kruhu a poslal touš alespoň do středního pásma. Pak se Canes úplně osvobodili, jenže nedokázali vytvořit protiútok.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 33. Horvat (Granlund), 42. Granlund (Hansen, Sutter), 55. Hutton (Dorsett, Gaunce), 61. Sutter – 18. V. Rask (Stempniak), 20. Teräväinen (Faulk, Aho), 26. Faulk (Nordström)


    Vancouver Canucks: Markström (R. Miller) – Edler, Tanev, Hutton, Gudbranson, Sbisa, Larsen – D. Sedin, H. Sedin, Eriksson – Gaunce, Sutter, Hansen – Baertschi, Granlund, Virtanen – Burrows, Horvat, Dorsett.
    Carolina Hurricanes: Läck (C. Ward) – Slavin, Faulk, Hainsey, Pesce, Hanifin, Dahlbeck – Skinner, V. Rask, Stempniak – Nordström, J. Staal, Nestrašil – Teräväinen, E. Lindholm, Aho – Bickell, McClement, Stålberg.

    Rozhodčí: Lee, Meier – Gibbs, Heyer

    Diváci: 17 832
    bahis siteleri