Detroit – Edmonton 1:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 5:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 1:4 (kon.)
Chicago – Dallas 4:3 (po pr.) | NY Rangers – Winnipeg 5:2 (kon.) | Anaheim – Calgary 4:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
New Jersey Devils
Pondělí 07.11.2016, 00:10 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Andrej Nestrašil obstaral jedinou trefu domácího týmu.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a přeji dobrou noc! (02:43:30)
     
    Dnešní utkání sledovalo 8 650 diváků.
     
    Československá stopa v utkání:
    Andrej Nestašil 1+0, 8 střel, čas na ledě 14:02
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:29
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Michael Cammalleri (NJD) 3+0
    2. Keith Kinkaid (NJD) 33 zák., 1 gól, 97,1%
    3. Andrej Nestrašil (CAR) 1+0
     
    Je konec! New Jersey zdolalo Carolinu díky hattricku Michaela Cammalleri, který k úvodní brance v sezóně přidal další dvě trefy.

    Utkání začalo opatrně a první šance byly k vidění až ve druhé třetině. New Jersey se dostalo do vedení v pětadvacáté minutě, kdy kombinační hru zakončoval střelou do prázdné branky Michael Cammalleri. Stejný hráč se prosadil i o tři minuty později.

    Ve třetí třetině se čtyřiatřicetiletému útočníkovi povedlo dokonce vstřelit třetí branku a na ledě přistála jedna čepice. Nic na vítězi utkání neměnila ani branka českého útočníka Andreje Nestrašila. Carolina se v dlouhém powerplay neprosadila a Andy Greene potvrdil vítězství svého celku o tři branky.

    Střely na branku: 34:21
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    John Moore krosčekoval domácího Di Giuseppeho, který následně spadl na brankáře Kinkaida. Potrestán je domácí hráč za nedovolené bránění. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
    59:06 Andy GREENE - 1:4
     
    59:06
    Devils právě vstřelili branku!
    O osudu utkání je definitivě rozhodnuto! ANDY GREENE se zmocnil kotouč po špatné střele domácích. Kapitán Devils nad ničím nepřemýšlel a poslal kotouč přes celé hřiště doprostřed branky. Devils v tomto utkání zvítězí.
     
    58:42
    Kinkaidovi se povedlo zachytit další střelecký pokus. Hokejisté Devils následně poslali kotouč mimo vlastní třetinu.
     
    58:13
    Hned po buly zkoušel pozornost brankáře střelou od modré čáry Justin Faulk. Kinkaid byl na svém místě a hru svým zákrokem přerušil.
     
    58:08
    Jejich snažení bude ještě výraznější. Ben Lovejoy totiž míří na trestnou lavici poté, co zasáhl jednoho z hostů hokejkou do obličeje.
     
    57:56
    Po dalším vyhození se píská další zakázané uvolnění. Carolina se tak v útočné třetině udrží, uvidíme zda se jí povede vstřelit branku.
     
    57:28
    Domácí celek se vůbec nemůže dostat do nějaké kombinace a New Jersey stále vyhazuje. Prázdná branka ovšem trefena ještě nebyla.
     
    56:51
    Po dalším pokusu trefit opuštěnou klec se píská zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude po pravici Kinkaida.
     
    56:26
    Po snažení domácího celku se k puku dostal Vernon Fiddler, jenž touš posílal přes celé hřiště do branky. Tu ale nakonec těsně minul.
     
    55:54
    Devils se dostávali již před prázdnou branku, ale udělali chybu v přechodu do útočné třetiny. Domácí hrají bez brankáře, který se tam ale díky ofsajdové pozici vrací.
     
    55:45
    Canes se následně dostali do útočné třetiny, ale tam Kinkaida nijak vážněji neohrozili. Po lehkém zákroku následuje komerční přestávka.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 54. Nestrašil (Hanifin, J. Staal) – 25. Cammalleri (Zajac, B. Bennett), 28. Cammalleri (Josefson), 49. Cammalleri (B. Bennett, J. Moore), 60. A. Greene


    Carolina Hurricanes: Läck – Faulk, Hainsey, Pesce, Slavin, R. Murphy, Hanifin – Stempniak, V. Rask, Skinner – Di Giuseppe, J. Staal, Aho – Teräväinen, E. Lindholm, Stålberg – Nestrašil, McClement, Nordström.
    New Jersey Devils: Kinkaid – Severson, A. Greene, Lovejoy, Auvitu, Quincey, J. Moore – Parenteau, Zajac, Hall – Palmieri, Henrique, Cammalleri – Josefson, Zacha, B. Bennett – Lappin, Fiddler, Boucher.

    Rozhodčí: Mclsaac, Peel – Nagy, Heyer.

    Diváci: 8 650
    bahis siteleri