Carolina – Florida 3:2 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 0:2 (kon.) | Philadelphia – Calgary 5:3 (kon.)
konec
New York Rangers
0:2 (0:0, 0:2, 0:0)
Ottawa Senators
Pondělí 28.11.2016, 01:10 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání v Madison Square Garden v New Yorku sledovalo 18 006 diváků se s vám loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou. (03:45:01)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ

    Do utkání nezasáhl ani jeden český či slovenský hokejista.
     
    TŘI HVĚZDY UTKÁNÍ

    1. Craig Anderson (OTT) 33 zák., 0 gólů, 100%
    2. Jean-Gabriel Pageau (OTT) 1+0
    3. Mark Stone (OTT) 1+0
     
    Dnešní utkání je tedy u konce a dva body si připíše hostující celek. Tomu totiž dneska stačila povedená druhá třetina, ve které se nejprve prosadil Jean-Gabriel Pageau a poté i Mark Stone. Skvělý výkon pak podruhé během 24 hodin podal gólman Craig Anderson, jenž chytil všech 33 střel , čímž potvrdil, že je letos ve skvělé formě.

    Senátoři tedy vítězí počtvrté v řadě a momentálně se posouvají již na čtvrtou pozici Východní konference. Pro Rangers je to naopak čtvrtá domácí prohra za sebou a na svého dnešního soupeře tak Jezdci mají už jen dvoubodový náskok.

    Střely na bránu po 3. třetině

    NYR – 33 (13, 7, 13)
    OTT – 20 (7, 5, 8)
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Volně klouzající puk se zastavil na Andersonově holi a ten se pokusil trefit prázdnou bránu! Jeho snaha ale byla zastavena u červené čáry.
     
    59:13
    Jeden z domácích se dobře položil do střely od modré čáry. Ottawa následně získává kotouč a dostává se do středního pásma.
     
    58:57
    McDonagh neměl moc prostoru na přímou střelu na bránu a tak zvolil aspoň nahození k zadnímu mantinelu. Ottawa se zatím docela v pohodě brání.
     
    58:31
    Teď už jsou ale domácí v útočném pásmu a Raanta je mezi svými spoluhráči na střídačce! Rangers hrají v šesti!
     
    58:12
    Nahozený kotouče letící po mantinelu tečoval někdo z hostující střídačky. Vhazuje se ve středovém kruhu a Raanta tak stále nemůže opustit bránu.
     
    57:53
    Ani další pokus o trvalý přechod do fáze powerplay domácím nevychází. Zuccarello totiž nezpracoval přihrávku a to znamenalo zakázané uvolnění.
     
    57:23
    Antti Raanta už sice na chvíli byl na střídačce, ale po ofsajdu Ottawy se musí vrátit zpátky do brány.
     
    56:57
    Kyle Turris výborně zapracoval na útočné modré čáře, kde odebral puk rozehrávajícímu soupeři a našetřil tím pro Senátory několik cenných vteřin.
     
    56:11
    J.T. Miller teď mohl využít trochu nepřesné rozehrávky Senátorů. Tvrdá bomba z levého kruhu však skončila na Andersonově betonu.
     
    55:48
    Podél mantinelu se dobře protáhl Stone, avšak jeho následná přihrávka si to namířila až do středního pásma.
     
    55:23
    Craig Anderson je nepřekonatelný! Dokázal totiž nyní vyrazit střelu Stepana a následně si věděl rady i proti Zuccarellově dorážce z bezprostřední blízkosti!
     
    54:31
    A tentokrát navíc Raanta čelil dobrému zakončení z pravé strany. Poradil si a domácí už zase míří do útočného pásma.
     
    54:06
    Pozor nyní musel dávat Raanta, neboť k volnému kotouči se řítil jeden z hostujících hráčů. Domácí gólman měl blíže k puku a rychle ho odehrál do bezpečí.
     
    53:54
    Domácí mají velký tlak! Holden sice prostřelil hradbu těl před sebou, ale střela narazila na dobře chytajícího Andersona.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 22. Pageau (Pyatt, Z. Smith), 37. Mark Stone (Hoffman)


    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – McDonagh (C), Girardi (A), M. Staal, Holden, Skjei, Klein – Kreider, Stepan, Fast – Grabner, K. Hayes, Pirri – Zuccarello, J. T. Miller, Rick Nash (A) – Puempel, Jooris, Vesey.
    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf (A), Ceci, Borowiecki, Ch. Wideman – Dzingel, Turris, B. Ryan – Hoffman, Brassard, Mark Stone – Z. Smith, Pageau, Pyatt – Kelly, Lazar, Neil (A).

    Rozhodčí: Chris Lee, Frederick L’Ecuyer – Derek Amell, Brian Mach

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri