Buffalo – Carolina 1:3 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 4:0 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 7:1 (kon.)
Montreal – Minnesota 2:4 (kon.) | Florida – Boston 1:3 (kon.) | Ottawa – Anaheim 2:1 (po pr.)
Tampa – St. Louis 5:2 (kon.) | Nashville – Los Angeles 0:4 (kon.) | Colorado – Toronto 0:6 (kon.)
Vancouver – Winnipeg 1:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
Boston Bruins
Pátek 23.12.2016, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání
    Zdeno Chára (BOS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 24:26
    David Krejčí (BOS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:14
    David Pastrňák (BOS) 0+0, 3 střely, čas na ledě 17:21
    Jaromír Jágr (FLA) 0+1, 4 střely, čas na ledě 19:33
    Jakub Kindl (FLA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 9:04 (05:18:49)
     
    Hvězdy utkání
    1. Torey Krug (BOS) 0+2
    2. Jaromír Jágr (FLA) 0+1
    3. Tuukka Rask (BOS) 96,7%
     
    Je konec dnešního napínavého mače! Boston si z Floridy odveze všechny body po trefách Vatrana, Bergerona a Backese. Toto vítězství však bude, ale zcela určitě ve stínu historického milníku Jaromíra Jágra, který si připsal bod za asistenci a osamostatnil se, tak na druhém místě celkového bodování celé NHL! Já se s vámi pro dnešek loučím a přeji krasné vánoční svátky!
     
    Konec zápasu.
    58:37 David BACKES - 1:3
     
    58:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Brad Marchand zablokoval střelu Yandleho a spolu s DAVIDEM BACKESEM unikl defacto na prázdnou bránu. Marchand poslal přihrávku na Beckese a ten z jasné pozice posílá puk do odkryté brány a potvrzuje dnešní vítězství Bostonu! Asistence: Brad Marchand.
     
    58:03
    Panteři odvolávají Reimera z branky a necelé dvě minuty to zkoušejí v šesti!
     
    57:00
    Třeba jako teď. Marchand vystihl nepříliš povedenou přihrávku Floridy a málem jel sám na Reimera, ale obránce domácích se stihl vrátit a střelu mu tak znepříjemnit. Marchandova střela končí nakonec mimo, ale velmi těsně.
     
    55:04
    Florida se opravdu nadechuje k závěrečnému náporu, ale k vyrovnání by se museli Panteři vyvarovat menším nepřesnostem, kterých je v posledních okamžicích poměrně dost.
     
    53:59
    Florida teď určitě bude tlačit na pilu a bude se snažit ještě něco s výsledkem udělat. Yandle si nabruslil do mezikruží, odkud pohotovou střelou trefil pouze výstroj Raska.
     
    53:20
    Následovala ceremoniace, kdy Jaromír Jágr dostal zlatou hokejku a absolvoval rozhovor přímo teď na ledě, kde děkoval všem týmům, kde mohl hrát a také zdejším fanouškům. Také popisoval jak došlo k předchozímu gólu.
    53:20 Aleksander BARKOV - 1:2
     
    53:20
    Florida právě vstřelila branku!
    Dámy a pánové je to tady! Jaromír Jágr si připisuje bod za asistence a to znamená, že se osamostatňuje na druhém místě historického bodování NHL! Matheson střílel od modré, střela škrtla Jágrovi šortky a puk se odrazil k ALEKSANDROVI BARKOVOVI a ten se z dorážky nemýlil! Asistence: Michael Matheson, Jaromír Jágr.
     
    52:45
    David Krejčí vystihl přihrávku soupeře a lehce tedy získal puk pro Bruins.
     
    49:40
    Barkovova zadovka Jágra nenašla. Následně se, ale Griffith právě s Jágrem dostali do šance, ale proti střele druhého jmenovaného Rask nastavil své betony. Po tomto zákroku následuje komerční přestávka.
     
    48:26
    Matheson se přímo přiřítil do útočného pásma a velmi rychlou střelou ze zápěstí, která směřovala do levého růžku, Raska nepřekonal, neboť brankář Bostonu vystavil Mathesonovi pěkný semafor!
     
    47:22
    Yandle nezpracoval na modré puk úplně ideálně a připravil svůj tým o útočné pásmo. Následně do něj, ale zase vjel a poslal přihrávku na Griffitha. Ten zkoušel střílet k pravé tyči, ale bez úspěchu.
     
    46:15
    Moore obral o kotouč soupeře a neohroženě se rozjel do útoku, kde ušetřil cenné vteřinky pro Boston.
     
    45:37
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Zdeno Chára – 2 min., hákování).

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 54. Barkov (Jágr, Matheson) – 23. Vatrano (Krug), 26. Bergeron (Krug, Spooner), 59. Backes (Marchand)


    Florida Panthers: Reimer – Ekblad, Yandle, Matheson, Pysyk, Kindl, Demers – Jágr, Barkov, Griffith – R. Smith, Trocheck, Marchessault – Bjugstad, Malgin, J. Jokinen – S. Thornton, MacKenzie, Sceviour.
    Boston Bruins: T. Rask – Carlo, Chára, McQuaid, Krug, C. Miller, K. Miller – Pastrňák, Bergeron, Marchand – Backes, Krejčí, Spooner – Riley Nash, Czarnik, Vatrano – J. Hayes, D. Moore, Blidh.

    Rozhodčí: Peel, L’Ecuyer – Nowak, Gibbs.

    Diváci: 14,462
    bahis siteleri