NY Islanders – Buffalo 5:1 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 4:1 (kon.) | Washington – Tampa 4:0 (kon.)
Columbus – Montreal 2:1 (kon.) | NY Rangers – Minnesota 4:7 (kon.) | Florida – Detroit 3:4 (1:2 po s.n.)
Carolina – Boston 3:2 (po pr.) | Chicago – Colorado 1:2 (po pr.) | Dallas – Los Angeles 3:2 (po pr.)
Calgary – Vancouver 4:1 (kon.) | Arizona – Toronto 1:4 (kon.) | San Jose – Edmonton 3:2 (po pr.)
konec
New York Islanders
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
Buffalo Sabres
Sobota 24.12.2016, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Isles se po siréně mohli radovat.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:44:29)
     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 13 852 diváků!
     
    Československá stopa v utkání

    Jaroslav Halák do zápasu nezasáhl.
     
    90+4
    Tři hvězdy utkání:
    1. Ryan Strome (NYI) 1+1
    2. Andrew Ladd (NYI) 1+0
    3. Dennis Seidenberg (NYI) 0+2
     
    Střely na branku: 32 – 29
     
    Je dobojováno! New York Islanders vítězí v předvánočním utkání nad Buffalem Sabres 5:1! Domácí byli po celou dobu aktivnější a už v první třetině se zásluhou Beauvilliera ujali vedení! Také po přestávce byli Ostrované aktivní a Ryan Strome přidal druhou branku. Odpor Buffala se Islanders podařilo definitivně zlomit v přesilové hře na konci druhé části, kdy se trefil Anders Lee! Ve třetí třetině nejprve Andrew Ladd přidal čtvrtou branku a na pět nula zvyšoval necelých osm minut před koncem de Haan! Thomas Greiss se přesto čistého konta nedočkal. Radost mu minutu před koncem pokazil Zemgus Girgensons !
     
    Konec zápasu.
    58:57 Zemgus GIRGENSONS - 5:1
     
    58:57
    Sabres právě vstřelili branku!
    Thomas Greiss dnes čisté konto neudrží! Buffalo přeci jen dává gól! ZEMGUS GIRGENSONS si vzal odražený puk po vlastní střele a krásným bekhendovým zakončením pod břevno překonal domácího brankáře! Asistence: Sam Reinhart, Zach Bogosian.
     
    58:20
    Diváci na tribunách už oslavují vítězství. Islanders se od dnešního výsledku mohou odrazit k lepším výkonům, které by Ostrované potřebovali jako sůl.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:23
    Kuljomin vyhodil puk mimo ledovou plochu, ale kotouč se nakonec otřel o tvrzené sklo. Vylučovat se nebude, vhazuje se před Greissem.
     
    56:50
    Tavares se dostal k odraženému kotouči ve středním pásmu. Domácí hvězda už ale neměla síly, a proto nahodila puk do třetiny a odjela střídat.
     
    56:12
    Andrew Ladd uzmul kotouč jednomu ze soupeřů na modré čáře a Islanders opět uklidňují hru. Diváci si užívají předvánoční utkání.
     
    55:32
    Jack Eichel poslal puk do útočného pásma. Do třetiny se však prodral jediný hráč Sabres, který neměl proti přesile obránců šanci.
     
    55:02
    Bryan Gionta spěchal za nahozeným pukem do rohu útočného pásma, kde si jej vzal do parády Johnny Boychuk, jež vybojoval kotouč pro domácí.
     
    54:26
    Sam Reinhart nepřesnou přihrávkou na modrou čáru vyhnal hostující celek ven z útočného pásma. Unavená pětka Islanders odjíždí na střídačku.
     
    54:10
    O´Reilly jen nahodil puk do rohu útočného pásma. Domácí zadáci měli spoustu času na rozehrávku, ale prudká přihrávka prolétla na zakázané uvolnění.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 13. Beauvillier (Hamonic, Prince), 35. R. Strome (Clutterbuck, Seidenberg), 40. Lee (Tavares, R. Strome), 46. Ladd (Chimera, Hamonic), 53. de Haan (Quine, Seidenberg) – 59. Girgensons (Reinhart, Bogosian)


    New York Islanders: Greiss (Halák) – Hamonic, Leddy, Boychuk, Hickey, Seidenberg, de Haan – Jo. Bailey, Tavares, Lee – Beauvillier, B. Nelson, Prince – Clutterbuck, R. Strome, N. Kuljomin – Chimera, Quine, Ladd.
    Buffalo Sabres: A. Nilsson (Lehner) – Ristolainen, McCabe, Bogosian, D. Kulikov, Falk, Gorges – Okposo, Eichel, Moulson – Reinhart, R. O'Reilly, M. Foligno – B. Gionta, Jo. Larsson, E. Kane – Girgensons, D. Grant, Deslauriers.

    Rozhodčí: Chmielewski, Pochamara – Murphy, Daisy

    Diváci: 13 852
    bahis siteleri