Carolina – Chicago 3:2 (kon.) | St. Louis – Nashville 0:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 3:2 (po pr.)
San Jose – Philadelphia 2:0 (kon.) | New Jersey – Washington 2:6 (kon.) | Boston – Buffalo 3:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
0:4 (0:0, 0:3, 0:1)
Nashville Predators
Sobota 31.12.2016, 02:10 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Filip Forsberg se trefil v pěti z posledních šesti zápasů.
     
    S konstatováním, že dnešní utkání ve Scottrace Center v St. Louis sledovalo 19 483 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou! (04:43:18)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ

    St. Louis Blues

    Dmitrij Jaškin 0+0, 1 střela, čas na ledě 11:21
     
    TŘI HVĚZDY UTKÁNÍ

    1. Juuse Saros (NSH) 25 zák., 0 gólů, 100%
    2. Filip Forsberg (NSH) 1+1
    3. Mike Ribeiro (NSH) 0+2
     
    Dnešní utkání je tedy u konce a dva body si připisují hosté z Nashvillu. Ti sice neměli lepší vstup do zápasu a nakonec ani nebyli střelecky aktivnějšími, ale díky výbornému Sarosovi dokázali udržet čisté konto. Navíc se Predátorům povedla druhá třetina, ve které vsítili tři branky a vyhnali tak z brány Jakea Allena. Toho na třetí část zastoupil Carter Hutton, jenž předvedl několik kvalitních zákroků, ale přeci jenom jednou inkasoval.

    St. Louis si tedy připisuje třetí prohru z posledních čtyř domácích utkání a hosté naopak vítězí ve třetím venkovním zápase za sebou. Pro Juuse Sarose to je navíc první vychytaná nula v NHL!!!

    Střely na bránu

    St. Louis Blues – 25 (9, 4, 12)
    Nashville Predators – 23 (6, 8, 9)
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Na druhé straně mohl Saros přijít o čisté konto, ale finský gólman se dokázal bleskově přesunout a u tyče zastavil Berglundovu výbornou teč.
     
    59:06
    Poslední hřebíček do rakve domácího celku teď mohl zatlouct James Neal. Hostující útočník se dostal do úniku, nicméně na výborně chytajícího Huttona si nepřišel!
     
    58:38
    Ani nadvakrát se Blues nedostali do pásma soupeře. Kotouč se podél mantinelu pomalu vrátil až k zpět k obráncům St. Louis.
     
    57:58
    Další akci teď domácí zakládají až v rohu obranného pásma. V neutrální zóně navíc čeká dobře zformovaná pětice Nashvillu.
     
    57:35
    Steen se to pomalu mířil do samostatného úniku, ale zřejmě byl v útočném pásmu o chloupek rychleji než kotouč. Ofsajd a komerční přestávka.
     
    56:42
    Dmitrij Jaškin se sice přes bránícího soupeře prodral až k zakončení, ale z otočky pálil z prostoru mezi kruhy jen do betonu.
     
    56:26
    Domácí rozjíždí další útočnou akci. Jaškin je ale na pravé straně úplně sám.
     
    55:32
    Další šance Blues. Tentokrát se ve skvělé pozici hned dvakrát zjevil Pietrangelo, který však v obou pokusech trefil jen pozorného Sarose.
     
    55:14
    Hosté v plném počtu.
     
    54:38
    Hned po vhazování se k puku dostal Shattenkirk, který si sjel před Sarose, ale poté nedokázal překonat nataženou nohu hostujícího gólmana!
     
    54:33
    Blues se usadili v útočném pásmu a rozjeli přesilovkovou kombinaci. Výsledná střela Perrona však letěla pouze do Sarosovy lapačky.
     
    54:00
    Domácí v plném počtu.
     
    53:42
    Tarasenko se dobře rozjel ve středním pásmu, ale jeho prúnik podél mantinelu byl zastaven u útočné modré čáry.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 25. Y. Weber (C. Smith, Ribeiro), 28. Forsberg (Ribeiro, Johansen), 38. Arvidsson (Irwin, Fisher), 49. C. Wilson (Forsberg, Ellis)


    St. Louis Blues: Allen (41. C. Hutton) – Edmundson, Pietrangelo (C), Gunnarsson, Shattenkirk (A), Bouwmeester, Parayko – Schwartz, Stastny, Perron – Lehterä, Steen (A), Tarasenko – Fabbri, Berglund, Jaškin – Upshall, Brodziak, Reaves.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi (A), Ellis, Ekholm, Irwin, Y. Weber, Granberg – Forsberg, Johansen, Arvidsson – C. Wilson, Fisher (C), C. Smith – Fiala, Ribeiro, Neal (A) – Järnkrok, Watson, Sissons.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Frederick L'Ecuyer – Bryan Pancich, Ryan Galloway

    Diváci: 19 483
    bahis siteleri