Carolina – Chicago 3:2 (kon.) | St. Louis – Nashville 0:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 3:2 (po pr.)
San Jose – Philadelphia 2:0 (kon.) | New Jersey – Washington 2:6 (kon.) | Boston – Buffalo 3:1 (kon.)
po prodl.
Vancouver Canucks
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Anaheim Ducks
Sobota 31.12.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ducks mohli jen sledovat slavící Vancouver.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemné prožití posledního dne tohoto roku. (06:59:52)
     
    Československá stopa v utkání:
    Ondřej Kaše (ANA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 7:47
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Ryan Miller (VAN) 24 zák., 2 góly, 92,3%
    2. Corey Perry (ANA) 0+1
    3. Henrik Sedin (VAN) 1+0
     
    Je dohráno! Na začátku poslední minuty prodloužení rozhodl po dvou nevyužitých šancích Anaheimu o vítězi utkání Henrik Sedin.

    Do vedení šli v utkání hosté. V šesté minutě se totiž v oslabení dokázal prosadit Ryan Getzlaf. Druhá a poslední branka Ducks přišla hned na startu druhé periody, nahození Hampuse Lindholma poslal do branky Rickard Rakell.

    Dvě minuty před polovinou utkání začal obrat Canucks. Na rozdíl jediné branky snižoval střelou od modré Ben Hutton. Na startu třetí periody vyrovnal Jack Skille a Henrik Sedin pak v poslední minutě prodloužení dokonal obrat.

    Střely na branku: 26:26
     
    Konec zápasu.
    64:01 Henrik SEDIN - 3:2
     
    64:01
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přišel tak protiútok domácího celku, který byl zakončen vítěznou brankou! HENRIK SEDIN dostal přihrávku před branku od krajana Louie Erikssona a střelou přesně pod víko ukončil toto utkání – Vancouver bere dva body! Asistence: Loui Eriksson a Ryan Miller.
     
    63:51
    Opět protiútok a opět v něm byli Fowler s Getzlafem. Nyní zakončoval první jmenovaný, jehož pokus ale skončil jen na betonech brankáře.
     
    63:12
    Ryan Getzlaf se dostal do úniku společně s Camem Fowlerem. Zkušený útočník to vzal na sebe, mířil pod víko, ale branku svým pokusem nakonec minul.
     
    63:03
    Hned po vhazování si do příležitosti najel Daniel Sedin. Ten to zkoušel průnikem po pravé straně, na přední tyčce ale Gibsona nepřekvapil.
     
    62:56
    Snažení Canucks bylo následně ukončeno odpískáním ofsajdu Bena Huttona. Puk ale pásmo neopustil, rozhodčí to měl nyní těžké.
     
    62:25
    Ryanu Keslerovi se nepovedlo ideálně rozjet akci, a tak jsou u puku opět domácí. Ještě jsme neviděli ani jeden střelecký pokus.
     
    61:18
    Před branku si skvěle sjel Henrik Sedin, jehož akci chyběla střela. Ta nepřišla, protože puk švédskému veteránovi z hokejky ujel.
     
    61:10
    Poprvé v prodloužení se ke kotouči dostávají také domácí, kteří se budou chtít dostat do nějakého aktivního snažení.
     
    60:34
    Anaheim se nikam nežene a trpělivě kombinuje. Jedna chyba většinou znamená konec utkání. Počkejme si tedy, kdo jí udělá.
     
    60:05
    Ryan Kesler vyhrál vhazování, a tak jeho spoluhráči mohou zakončit jako první. Uvidíme, kdy se dostanou do pásma.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí třetině jsme viděli jedinou branku – Jack Skille překonal nadvakrát Johna Gibsona, který byl proti němu sám. Utkání nám tedy jde do prodloužení!

    Střely na branku: 24:24

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 28. B. Hutton (Horvat, Markus Granlund), 43. Skille (Baertschi, Edler), 65. H. Sedin (Eriksson, R. Miller) – 6. Getzlaf (Cramarossa, Manson), 21. Rakell (H. Lindholm, Perry)


    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, B. Hutton, Trjamkin – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Megna – Markus Granlund, Brandon Sutter, Eriksson – Baertschi, Horvat, Burrows (A) – B. Gaunce, Chaput, Skille.
    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Montour, H. Lindholm, Manson, Holzer, Bieksa, Theodore – Cogliano (A), Kesler, Silfverberg – N. Ritchie (C), Getzlaf, O. Kaše – Rakell, Vermette (A), Perry – Cramarossa, L. Shaw.
    bahis siteleri