Carolina – Chicago 3:2 (kon.) | St. Louis – Nashville 0:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 3:2 (po pr.)
San Jose – Philadelphia 2:0 (kon.) | New Jersey – Washington 2:6 (kon.) | Boston – Buffalo 3:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:6 (0:2, 1:3, 1:1)
Washington Capitals
Sobota 31.12.2016, 19:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to vše. Za sebe i celé onlajny vám přeji příjemný vstup do nového roku. Hodně štěstí, zdraví a úspěchů. Nashledanou. (21:55:12)
     
    Do utkání nenastoupil ani jeden český hráč. Pavel Zacha i Jakub Vrána byli dnes jen zdravými náhradníky.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Alexandr Ovečkin (WSH) 1+1
    2. T.J. Oshie (WSH) 1+1
    3. Matt Niskanen (WSH) 0+2
     
    Je konec! Washington jasně přejel New Jersey a vrátil mu porážku z minulého utkání, a to i s úroky!

    Hosté ovládli první třetinu. Nejdříve se ve třetí minutě prosadil Brett Conolly, kterého v poslední minutě třetiny napodobil Jay Beagle.

    Druhá třetina byla taktéž velice gólová. Nejdříve snížil Kyle Palmieri, jeho spoluhráči ale vyrovnat nedokázali. Prosadil se totiž Oshie, Ovečkin a Williams. Všechny tři branky padly v rozmezí pěti minut.

    Třetí třetina se spíše dohrávala, i tak jsme ale viděly branky. Nejdříve snížil Beau Bennett, hned na to ale přišla šestá branka Caps – prosadil se Marcus Johansson.

    Střely na branku: 23:26
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Za brankou Grubauera byl ještě povalen Miles Wood. Hra se přerušuje a vhazovat se tak bude v útočném pásmu.
     
    59:05
    Poslední minuty hry se právě rozeběhla. Jon Merrill byl s pukem za brankou a nikam se nehnal. Utkání se už jen dohraje.
     
    58:35
    P.A. Parenteau postupoval po levé straně a byl faulován. Následně se strhla šarvátka mezi ním a Danielem Winnikem. Oba hráči dnes dohráli. Domácí hráč ještě inkasuje dvě minuty za sekání, hrát se bude čtyři na čtyři.
     
    58:17
    Philipp Grubauer tak předvedl zákrok až nyní. Z mezikruží zakončoval Michael Cammalleri, pokus zkušeného hráče ale nebyl vůbec nebezpečný.
     
    57:52
    Kyle Palmieri se hodně naivně prodíral před branku. Možná byl lehce faulován, ale rozhodčí se na odpískání toho zákroku vykašlal.
     
    57:29
    Tom Wilson nabízí domácím ještě jednu přesilovou hru. Útočník Caps byl příliš agresivní proti Kyleu Palmierimu.
     
    57:19
    Následně se domácí dostali do útočného pásma, ale jejich snažení je opravdu bídné. Žádné střely a přihrávky do vyložených šancí.
     
    56:39
    Devils bojovali o kotouč v útočném pásmu. K tomu se ale nedostali a do útoku míří hokejisté z hlavního města USA.
     
    56:06
    Kinkaidovi se v další akci povedlo zastavit střelecký pokus Bretta Conollyho. Vhazovat se tak bude před americkým brankářem, to až po pauze.
    55:27 Marcus JOHANSSON - 2:6
     
    55:27
    Washington právě vstřelil branku!
    Hned vzápětí ale přichází šestá trefa hostujícího celku! Krásná kombinace byla zakončena přihrávkou z pravé strany před branku, kde se nacházel MARCUS JOHANSSON – tomu nedělalo problém přehodit beton Keitha Kinkaida. Asistence: Justin Williams a Jevgenij Kuzněcov.
    54:52 Beau BENNETT - 2:5
     
    54:52
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak nakonec se domácí celek ještě dočká jedné branky. Jon Merrill přihrál na modrou čáru, odkud pálil Ben Lovejoy. Jeho pokus těsně před brankou tečoval BEAU BENNETT, který tak skóroval podruhé v letošním ročníku! Asistence: Ben Lovejoy a Jon Merrill.
     
    54:20
    Capitals nejsou tak aktivní a ani to nějak nehrotí. Klidně kombinují, směrem dopředu neriskují a utkání dohrávají v takovém poklidném tempu.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 27. Palmieri, 55. B. Bennett (Lovejoy, Merrill) – 3. Connolly (Burakovsky, Orpik), 20. Beagle (Orpik, Winnik), 32. Oshie (Bäckström, Ovečkin), 32. Ovečkin (Niskanen, Oshie), 37. Williams (Niskanen, Orlov), 56. Ma. Johansson (Williams, Kuzněcov)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Cory Schneider) – Severson, A. Greene, Lovejoy, J. Moore, Quincey, Merrill – Palmieri, Zajac, Cammalleri – Parenteau, Henrique, B. Bennett – Smith-Pelly, Josefson, Wood – Lappin, Kalinin, Gazdic.
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Schmidt, Orpik – Oshie, Kuzněcov, Ovečkin – Williams, Bäckström, Ma. Johansson – Burakovsky, Eller, Connolly – T. Wilson, Beagle, Winnik.

    Rozhodčí: Joannett, St. Pierre – MacPherson, Sericolo
    bahis siteleri