Minnesota – Columbus 2:4 (kon.) | Tampa – Carolina 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 4:3 (po pr.)
Winnipeg – NY Islanders 2:6 (kon.) | Dallas – Florida 1:3 (kon.) | Colorado – NY Rangers 2:6 (kon.)
Calgary – Arizona 4:2 (kon.) | Edmonton – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – San Jose 3:2 (kon.)
Toronto – Detroit 5:4 (po pr.)
po prodl.
Pittsburgh Penguins
4:3 (0:1, 2:1, 1:1 - 1:0)
Montreal Canadiens
Neděle 01.01.2017, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání:

    Tomáš Plekanec (MTL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:39 (04:08:29)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jevgenij Malkin (PIT) 1+1
    2. Marc-Andre Fleury (PIT) 37 zák., 3 góly, 92,5%
    3. Paul Byron (MTL) 1+1
    Pohled na tři hvězdy dnešního krásného novoročního utkání.

     
    Statistiky: Střely na bránu: 41-40; Zablokované střely: 12-17; Vhazování: 45%-55%; Hity: 42-26; Přesilové hry: 1/5-0/2, Trestné minuty: 4-10.
     
    Pittsburgh v dramatickém průběhu utkání oplatil Montrealu porážku z úvodního letošního duelu, který Canadiens na domácím ledě ovládli snadno 4:0. I v tomto zápase hráči kanadského týmu sahali po vítězství, jenže 55 sekund před koncem normální hrací doby poslal utkání do prodloužení Conor Sheary, na jehož gól vzápětí navázal Jevgenij Malkin a nádhernou trefou souboj ukončil. Penguins poprvé ve své historii vyhráli během prosince 12 utkání. Konečný výsledek: Pittsburgh Penguins 4 Montreal Canadiens 3.
     
    Konec zápasu.
    61:54 Jevgenij MALKIN - 4:3
     
    61:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ MALKIN si našel prostor v pravém kruhu pro vhazování a nádhernou střelou s příklepem bez přípravy zamířil nad lapačkou Careyho Price do bližšího pravého horního rohu brány! Penguins vítězí po prodloužení zásluhou gólu Jevgenije Malkina v přesilové hře a poprvé ve své historii během prosince vyhráli dvanáct utkání. Asistence: Phil Kessel a Kris Letang.
     
    61:27
    Phil Kessel od modré čáry nahodil puk před bránu, kde ho skvěle tečoval mezi betony Careyho Price domácí kapitán Sidney Crosby, brankář Montrealu ale dokázal puk vyrazit a vzápětí spektakulárním zákrokem vyrazil i jeho dorážku, která nad jeho levým betonem směřovala do brány!
     
    61:10
    Montreal špatně střídal a dvouminutový trest pro hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Artturi Lehkonen. Penguins mají obrovskou šanci rozhodnout dnešní utkání a ukončit prodloužení.
     
    60:46
    Canadiens si vzali oddechový čas, aby načerpali potřebné síly a pokusili se rozhodnout.
     
    60:31
    Shea Weber byl zřejmě hráčem, který se před bránou ocitl ve velmi slibné šanci, jenže jeho následná střela zápěstím zamířila nad!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Bryan Flynn v úvodu závěrečné třetí třetiny strhl vedení na stranu Montrealu, který vedl až do samostatného závěru, jenže necelé dvě minuty před koncem Penguins odvolali Marca-Andreho Fleuryho a ve hře bez brankáře se 55 sekund před koncem zápasu prosadil skvělou tečí Conor Sheary, který poslal utkání od prodloužení. Skóre po třetí třetině: Pittsburgh Penguins 3 Montreal Canadiens 3.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    59:05 Conor SHEARY - 3:3
     
    59:05
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Justin Schultz od modré čáry nahodil puk před bránu, kde ho v blízkosti pravé tyče tělem usměrnil nad lapačkou bezmocného Careyho Price do brány CONOR SHEARY a při hře bez brankáře vyrovnal na 3:3! Penguins na poslední chvíli před svými fanoušky utekli hrobníkovi z lopaty. Asistence: Justin Schultz a Kris Letang.
     
    59:00
    Do konce třetí třetiny zbývá odehrát 1 minuta.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 22. Hörnqvist (Malkin, Hagelin), 25. Kessel (Hagelin, Määttä), 60. Sheary (J. Schultz, Letang), 62. Malkin (Kessel, Letang) – 5. Radulov (Byron, S. Weber), 40. Byron (Petry), 43. Flynn (Carr)


    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury (Jarry) – Daley, Letang, Cole, J. Schultz, Määttä, Ruhwedel – Sheary, Crosby (C), Rust – Hagelin, Malkin (A), Hörnqvist – Kunitz (A), Bonino, Kessel – S. Wilson, Cullen, Fehr. Hlavní trenér: Mike Sullivan.
    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – Jemelin, S. Weber (A), Beaulieu, Petry, Barberio, Johnston – Pacioretty (C), Danault, Gallagher (A) – Byron, T. Mitchell, Radulov – Lehkonen, Plekanec, Flynn – Carr, McCarron, Terry. Hlavní trenér: Michel Therrien.

    Rozhodčí: Dave Lewis, Ian Walsh. Čároví: Tim Nowak, Brad Kovachik

    Diváci: 18633
    bahis siteleri