Lipt. Mikuláš – Trenčín 8:3 (kon.) | Poprad – Žilina 6:3 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 3:4 (kon.)
Košice – Nitra 1:4 (kon.) | Nové Zámky – Martin 4:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
4:2 (3:1, 0:1, 1:0)
HK VITAR Martin
sk Úterý 03.01.2017, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nové Zámky zvládli dnešný zápas na výbornú. Hoci inkasovali úvodný gól stretnutia, takmer počas celých šesťdesiatich minút kontrolovali vývoj zápasu. V záverečnej tretine nepustili Martin do šance a v samotnom závere spečatil ich víťazstvo aktívny Ossi Saarinen. Fínsky hokejista dnes nazbieral tri body, keď na ďalšie dva góly prihral. Martin potvrdzuje, že v zápasoch vonku nie je taký nebezpečný a boduje len zriedkakedy. Hokejisti spod Turca sa kvôli prehre prepadli až na ôsme miesto s päťbodovým náskokom pred Novými Zámkami. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (20:15:46)
     
    Koniec zápasu.
    59:54 SAARINEN - 4:2
     
    59:54
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je rozhodnuté! Domáci hokejisti sa výborne ubránili tlaku svojho súpera a pridávajú gól do prázdnej brány. Marek Drtina oblúčikom poslal dopredu OSSIHO SAARINENA a ten poľahky poslal puk do opustenej martinskej svätyne. Asistencie: Marek Drtina a Michal Hudec.
     
    59:14
    Nové Zámky výborne odtláčajú svojho súpera mimo nebezpečných pozícii. Martin ale naďalej ostáva vo svojom útočnom pásme.
     
    58:53
    Od modrej čiary vystrelil Ján Tabaček, no Ján Chovan bol pripravený. Martinský tréner si zároveň berie oddychový čas a sťahuje z brány Michala Dzubinu.
     
    58:17
    Hosťom sa nedarí usadiť sa v útočnom pásme. Domáci vyhadzujú puk von zo svojho pásma a nedávajú Martinu šancu stiahnuť brankára.
     
    57:42
    Ossi Saarinen teraz obkorčuľoval celé útočné pásmo. Do streleckej pozície sa síce nedostal, no nazbieral cenné sekundy pre svoj tím.
     
    56:24
    Nemôžem si pomôcť, no výkon Martina je o triedu horší ako v predošlom zápase s Nitrou. Domáci jasne kontrolujú svoj náskok a čas hrá s nimi.
     
    55:45
    Brankár Ján Chovan musel zasahovať. Z priestoru medzi kruhmi zakončoval Radomíč Heizer, ale domáci brankár bol na mieste.
     
    55:16
    Martinčanov bolo teraz na ľadovej ploche veľmi veľa a určite boli aj v šestici. Hlavný rozhodca Daniel Konc ich ale do štyroch neposiela.
     
    54:34
    Nové Zámky zachytávajú útočné akcie súpera už v strednom pásme. Martin je v tretej tretine bezzubý a nevie si vypracovať záverečný tlak.
     
    53:17
    Nové Zámky mohli odskočiť svojmu súperovi na rozdiel dvoch gólov. Po prečíslení dvoch proti jednému zakončoval Richard Lelkeš, následne z druhej vlny aj Erik Čaládi, no ani jeden z nich neskóroval.
     
    53:00
    Domáci brankár musel zasahovať po strele zo stredného pásma. Na dvakrát napokon puk skrotil a prerušuje hru. Vhadzovať sa bude po jeho pravici.
     
    52:15
    Puk teraz skončil len na hráčskej lavici, ktorej šéfuje Štefan Mikeš. Hra sa presťahuje pred brankára Jána Chovana.
     
    51:35
    Nové Zámky si vybojovali ďalšie vhadzovanie vo svojom útočnom pásme. Martinčania sa zatiaľ nevedia dostať do nejakého tlaku.
     
    50:49
    Tak konečne nám naskočilo televízne spojenie, a tak môžeme pokračovať v našom prenose. Michal Dzubina musel zasahovať, no so strelou od modrej čiary nemal veľa problémov.
     
    50:00
    Do konca zápasu ostáva ešte približne desať minút. Hokejisti Martina prečkali oslabenie pri vylúčení Petra Königa a stále sú tak v hre o body.
     
    48:44
    Bohužiaľ, teraz nám na chvíľu vypadol televízny prenos, tak vám nemôže priniesť aktuálne dianie. Stav zápasu stále zostáva 3:2 pre domácich.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 3. Sandgren (Brabenec), 7. Lelkeš (Saarinen, Drtina), 17. Lelkeš (Hudec, Saarinen), 60. Saarinen (Drtina, Hudec) – 3. Surovka (König, Markovič), 38. Surovka (Markovič)


    HC MIKRON Nové Zámky: J. Chovan – Čížek, Sandgren, Cardwell, Drtina, M. Chovan, Mäkinen, Maier, Sucharda – Paulovič, Brabenec, Čaládi – Tibenský, Hudec, Saarinen – Tábi, Lelkeš, Fábry – Lavrovs, Rehák, Pitule.
    HK VITAR Martin: Dzubina – Pulli, Tabaček, Brňák, Rusina, König, Pacalaj, Dvořák, Salija – Koyš, Heizer, Rapáč – Varga, Galamboš, Korostin – Markovič, Dlouhý, Surovka – Mráz, Jurášek, Rzavský.

    Rozhodčí: Daniel Konc – Tomáš Gegáň, Peter Šefčík.
    bahis siteleri