Lipt. Mikuláš – Žilina 4:5 (kon.) | Poprad – Košice 3:2 (kon.) | Banská Bystrica – Nitra 3:2 (po pr.)
Martin – Trenčín 2:4 (kon.) | Nové Zámky – Zvolen 1:0 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
HKM Zvolen
sk Pátek 17.02.2017, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Sledovali sme veľmi zaujímavé stretnutie, ktorému chýbal len väčší počet gólov. Už to vyzeralo, že budeme svedkami predĺženia, ale 24 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času využil zaváhania Daniela Krejčího domáci útočník Stanislav Kučkin. Strelou pod brvno nedal Samuelovi Barošovi šancu a doslova vystrelil Novým Zámkom mimoriadne cenné tri body. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem ešte pekný piatkový večer. (20:22:23)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    V samotnom závere sa ešte snažil vyrovnať skóre zápasu Juraj Majdan, ale trafil len lapačku domáceho brankára. Ten rýchlo rozohral a nedal súperovi už ďalšiu šancu.
    59:36 KUČKIN - 1:0
     
    59:36
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak toto je neuveriteľné. Daniel Krejčí zlomil hokejku na útočnej modrej čiare, a tak sa domáci dostali do prečíslenia troch proti jednému. Zodpovednosť na svoje plecia zobral STANISLAV KUČKIN a strelou pod brvno zrejme rozhoduje o osude dnešného zápasu. Asistencia: Frederik Sandgren.
     
    58:57
    Štěpán Novotný veľmi dobre napádal rozohrávku súpera, a tak radšej Samuel Baroš hru prerušil. Vhadzovať sa bude po jeho ľavej ruke, no ešte predtým si Peter Mikula berie oddychový čas.
     
    58:24
    Do konca zápasu ostáva niečo viac ako jeden a pol minúty. O gólovú radosť Zvolena sa nepostaral ani Peter Šišovský, ktorý neuspel proti presile hráčov Nových Zámkov.
     
    57:18
    Konsta Mäkinen si teraz splnil svoje defenzívne povinnosti. Na strelu si to chystal Juraj Majdan, ale fínsky obranca jeho strelu zblokoval.
     
    56:34
    Denis Rehák sa snažil vystreliť od modrej čiary. Včas k nemu ale pristúpil jeden z hráčov Zvolena, takže pokus domáceho obrancu bol zblokovaný.
     
    56:06
    Štěpán Novotný sa pekne natlačil do útočného pásma po ľavej strane. Svedomito ho bránil Michal Novák, no následne narazil do vlastnej brány a leží s bolestivou grimasou na tvári.
     
    55:38
    Obe mužstvá striedajú počas hry. Čas do konca riadnej hracej doby sa pomaly kráti a vyzerá to tak, že podobne ako v predošlom meraní síl sa bude predlžovať.
     
    54:51
    Tentokrát už Samuel Baroš musel zasahovať. Pohotovo zakončoval po krížnom pase Branislav Fábry, ale aj on odmietol pozíciu hrdinu zápasu.
     
    54:13
    Opäť po dlhej dobe sa dostali do útočného pásma aj domáci hokejisti. Boli však mimo palebných pozícii, a tak nemusel zasahovať Baroš.
     
    53:00
    Zvolenčania majú viac z hry a snažia sa to potvrdiť aj na tabuli skóre. Po nepresnej strele Petra Zuzina na nej ale stále svieti bezgólový stav.
     
    52:38
    Patrik Lušňák je v tretej tretine veľmi aktívny. Po príchode z bratislavského Slovana sa snaží zaznamenať svoj prvý gól v novom drese, no zatiaľ mu to nechce dovoliť Joakim Lundström.
     
    52:17
    Richard Lelkeš vyhodil puk cez všetky čiary, a tak sa hra presťahovala pred brankára Joakima Lundströma. Ten musel následne zasahovať aj po strele Tomáša Valentu.
     
    51:44
    Samuel Petráš hľadal pred bránou svojich spoluhráčov, no tí nepochopili jeho úmysel. Následne sa píska ofsajd v podaní hokejistov Zvolena.
     
    50:26
    Akciu domáceho tímu sa snažil zakončiť strelou od modrej čiary Frederik Sandgren. V rozhodujúcom momente ale zlomil hokejku, a tak sa pripravil o možnosť skórovať.
     
    49:55
    Po prihrávke Patrika Lušňáka zakončoval strelou od modrej čiary Janis Andersons. Švédsky brankár Joakim Lundström takmer nič nevidel, no mal šťastie, že strela mierila vedľa brány.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 60. Kučkin (Sandgren)


    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström – Drtina, Cardwell, Sandgren, Maier, Mäkinen, Den. Rehák, Tábi, Makovský – Saarinen, Kytnár, Paulovič – Kučkin, Novotný, Hujsa – Fábry, Čaládi, Lelkeš – Dubec, Dom. Rehák, Tibenský.
    HKM Zvolen: Baroš – Andersons, Krejčí, Hraško, Valenta, Ivan, M. Novák, Homér, Plekhanov – Lušňák, Puliš, Zuzin – Klhůfek, L. Jurík, Majdan – Šišovský, Petráš, Matis – L. Novák, Síkela, Jurák.

    Rozhodčí: Jozef Kubuš, Peter Jonák – Roman Výleta, Lukáš Kacej
    bahis siteleri