Jablonec – Jihlava 5:0 (kon.) | Hr. Králové – Brno 0:0 (kon.) | Karviná – Plzeň 2:3 (kon.)
Bohemians 1905 – Dukla Praha 1:2 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
0:0 (0:0)
FC Zbrojovka Brno
Neděle 19.03.2017, 15:00 • Všesportovní stadion • ePojisteni.cz liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Ani Malinský se dnes neprosadí.
     
    90
    V samotném závěru se mohli radovat domácí hráči! Míč za obranu totiž vyslal Pázler a Malinský se dvěma hráči na zádech nakonec z vápna pálil jen těsně vedle branky!
     
    88
    Žlutou kartu dostává Jakub Řezníček (FC Zbrojovka Brno).
     
    88
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Ashiru Musefiu Olansunkanmi, přichází Franci Litsingi.
     
    87
    Brněnský Ashiru dostal od hradeckých hráčů teď tedy pořádně místa a jeho prudká střel z prostoru před pokutovým územím pak mířila k levé tyči. Ottmar ale tygřím skokem spíše kontroval, jelikož míč by možná do branky nešel.
     
    83
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Pavel Černý, přichází Libor Žondra.
     
    75
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Ladislav Krejčí, přichází Jan Sedlák.
     
    72
    Všechno to však ještě pokračovalo! A byl to znovu Hůlka, jenž to vzal na sebe, prošel přes několik hráčů a už to vypadalo znovu na hodně nadějnou situaci. Tenhle centr však neměl žádné dobré parametry a šel hned mimo hrací plochu...
     
    71
    Trubač se hned zapojil aktivně do hry a po kličce obešel Zavadila, což pokračovala ještě prudký míčem do vápna na úplně volného Hůlku. Ten však nemohl zakončit, protože mu těsně před kopačkou ustřelil míč bránící hráč!
     
    70
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Petr Schwarz, přichází Daniel Trubač.
     
    61
    Žlutou kartu dostává brněnský Jakub Šural, který fauloval nějakých osm metrů od svého vápna. Hradec tak bude mít k dispozici dobrou příležitost na centr.
    59. První šance domácích ve druhém poločase.
     
    59
    A přichází první velká šance domácích ve druhém poločase! Pázler prošel po pravé straně až do dobré pozice na přihrávku, kterou vyslal na Hůlku. Ten však ve skluzu míč netrefil!
     
    57
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Jakub Šípek, přichází Jan Pázler.
    52. Ottmar si na nudu stěžovat nemůže.
     
    52
    Ovšem tohle byla další obrovská šance Zbrojovky! Lutonský totiž šel sám na bránu a až po chvíli ho ze strany křižovali dva bránící hráči. I tak ale musel Ottmar vytáhnout další skvělý zákrok!
     
    50
    Hned vzápětí se zase mohli do vedení dostat hosté. Rychlá akce po pravé straně znamenala centr před branku domácích, kdy se míč proletěl po malém vápně a směřoval na Řezníčka. Krátký ale odkopával těsně před koncovkou na roh!
    49. Černý střílel těsně nad.
     
    49
    Ovšem všechno mohlo být jinak! Levou stranou prošel Malinský, nacentroval na zadní tyč, kde se z druhé vlny dostal do koncovky Milan Černý. Jeho prudká rána ale šla těsně na břevno!
     
    46
    Žlutou kartu dostává za faul na vlastní polovině hradecký Schwarcz, který tak bude příští utkání Votroků chybět. Co je pro ně ale nyní horší, je zajímavá standardní situace Zbrojovky.
    45. Vraštil orazítkoval pouze tyč!
     
    45
    Janoušek ve středu pole zbytečně ztratil balón, za co mohl být Hradec tedy pořádně potrestán! Do brejku se totiž vydala Zbrojovka, s balóne pelášil po pravé stran Řezníček, který ho nahrál poté na Vraštila. Ten však trefuje pravou tyčku!
    37. Melichárek byl pozorný!
     
    37
    Hosté tentokrát zapomněli na případný odražený míč, který navíc ze závaru u branky vyšel. Malinský se tak rychle vydal do sprintu za půlkruh, kam však vyběhl i brankář Melichárek a míč těsně před domácím hráčem odkopl!
    33. Černý v další šanci!
     
    33
    Krátký povedeně prošel po pravém křídle až k velkému vápnu, kde předložil prudký balón na přední tyč. Míč sice letěl vzduchem, i tak to ale byla obrovská šance pro osamoceného Pavla Černého, který netrefuje branku!
    31. Černého pokus skončil mimo.
     
    31
    Konečně nějaká lepší akce! Tu si připravil domácí celek a bylo to nadějné přečíslení, které však vzal na sebe Pavel Černý, který vystřelil z hranice vápna jen těsně vedle branky.
    23. Krejčího vychytal skvělý Ottmar.
     
    23
    Prozatím největší šance Brna! V pokutovém území domácích bojoval Řezníček, od kterého se nakonec dostal míč na zcela volného Krejčího. Toho ovšem fantastickým zákrokem vychytal brankář Ottmar!
     
    19
    Zraněného Pavlíka nahrazuje Vraštil.
     
    5
    Malinský šel tentokrát po levé straně, kde byl naopak faulovaný on, takže Pavlík dostává žlutou kartu a domácí budou mít navíc dobrou standardní situaci.

    Ondřej Novotný

    Branky:

    Karty:   46. Schwarz (HKR) – 5. Pavlík (BNO), 61. Jakub Šural (BNO), 88. Řezníček (BNO)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 6:2. Rohy: 5:3.
    FC Hradec Králové: Ottmar – Mudra, Hůlka, Nosek, Krátký – P. Černý (C) (83. Žondra), Schwarz (70. Trubač), M. Černý, Janoušek, Malinský – Šípek (57. Pázler).
    Náhradníci: Lindr – Trubač, Jirsák, Pázler, Žondra, Súkenník, Chleboun.

    FC Zbrojovka Brno: Melichárek – Jakub Šural, Pavlík (19. Vraštil), Kijanskas, T. Jablonský – Zavadil (C), Polák – Olansunkanmi (88. Litsingi), Krejčí (75. Sedlák), Lutonský – Řezníček.
    Náhradníci: Veselý – Vraštil, R. Buchta, Sedlák, Štohanzl, Litsingi, Rybička.

    Rozhodčí: Proske – Kotalík, Kříž
    bahis siteleri