Finsko – Kanada 6:3 (kon.) | Švédsko – USA 1:5 (kon.) | Česko – Rusko 4:5 (po pr.)
Švýcarsko – Slovensko 1:2 (kon.)
po prodl.
Česko
4:5 (1:1, 1:1, 2:2 - 0:1)
Rusko
Úterý 18.04.2017, 19:37 • Zimný štadión, Spišská Nová Ves • Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších online přenosů brzy na shledanou. (22:12:45)

     
    Česká republika nakonec padla v prodloužení. Předvedla dobrý výkon, nakonec ale Rusko rozhodlo díky povedené akci 54 vteřin před koncem. Konstatujme, že ve skupině končí výběr Varadi čtvrtý.
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Česká republika: Jan Hladoník
    Rusko: Andrej Svečnikov
     
    Konec zápasu.
    64:06 Mark RUBINČIK - 4:5
     
    64:06
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná se dostala do brejku a udeřila. MARK RUBINČIK dostal přihrávku zleva od Muranova, chvilku zamíchal s pukem a přesnou střelou k tyči překonal Pateru. Asistence: Ivan Muranov.
     
    63:54
    Ostap Safin vypálil z levé strany, trefil však pouze obránce před sebou.
     
    62:58
    Předchozí situace u Nečasovy šance byla ještě přezkoumána na videa. Rozhodčí ale jasně ukázali, že puk brankovou čáru nepřešel.
     
    62:07
    Klid v zakončení, to je něco, co nyní chybělo Nečasovi. Vždyť jinak si nelze vysvětlit, že po jednoduché kličce nedokázal dopravit touš do prázdné, ale úplně prázdné brány! Byl před Žukovem úplně sám. Nicméně trefil pouze lapačku svého protivníka. Ten jen hrábl po puku a zachytil.
     
    61:42
    Nečas se snažil vybruslit si do středu kluziště, chystal se zakončení, ale jeden z obránců mu do puku vložil svou hokejku.
     
    60:57
    Andrej Svečnikov se dostával do rychlého brejku, na druhé straně hledal spoluhráče Alexeje Lipanova, ten ale touš špatně zpracoval – naštěstí pro český výběr.
     
    60:47
    Hosté v plném počtu.

     
    60:30
    Zajímavý taktický tah trenéra Varadi. Během dohrávané přesilovky totiž odvolal Pateru z brány. Teď tedy Češi hrají přesilovku 5 na 3.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.

     
    Je to velká škoda pro český tým, který sahal po vítězství a dokonce i po druhé příčce. Za stavu 4:3 se mu však nepodařilo vsítit pátou branku a soupeř naopak ještě udeřil. Následovat bude prodloužení.
    Marken.cz

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 18. Kvasnička (Kondelík, Safin), 34. Zadina (Chytil), 45. Hrabík (F. Král, M. Kaut), 49. Kern (Kvasnička, Kondelík) – 11. Rubinčik (Galeňuk, Bicadze), 30. Šaškov (Baranov), 44. Svečnikov (Lipanov, Čechovič), 58. Maximov (Slepec, Rubinčik), 65. Rubinčik (Muranov)


    Česko: Patera (Škarek) – Kvasnička, D. Mikyska, F. Král, Šalda, Buchtela, Jan Bednář – M. Kaut, Machala, Nečas – Hladoník, Zadina, Hrabík – Kern, Chytil, Safin – Škvrně, J. Dvořák, Kondelík.
    Rusko: Žukov (Ustimenko) – Samorukov, Pereljajev, Galeňuk, Rubinčik, Baranov, Kalabuškin, Dědov – Lipanov, Svečnikov, Čechovič – Bicadze, Alexejev, Toropčenko – Slepec, Maximov, Klisunov – Muranov, Marušev, Šaškov – Koltygin.

    Rozhodčí: Garon (CAN), Hallin (NOR) – Harrington (CAN), Kupcus (LAT)

    Diváci: 2764
    thejrc.org