Košice – Poprad 1:2 (kon.) | Vítkovice – Havířov 8:2 (kon.) | Olomouc – Jihlava 2:1 (kon.)
Klatovy – Kadaň 3:5 (kon.) | Třebíč – Kometa Brno 2:3 (0:1 po s.n.) | Litvínov – Ústí n/L 6:3 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
6:3 (4:0, 1:2, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Úterý 01.08.2017, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Bonbónek pro RICHARDA NEJEZCHLEBA, který se po chybě posledního hráče Ústí vydal proti prázdné bráně, do které bez problémů kotouč také poslal. Bez asistence.
     
    46:25
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Doudera vyvezl kotouč do útočného pásma, ten se ale rychle dostal zpět do středního, kde chyběl střídající bek Litvínova a byl malér pro domácí. MAREK MACEK využil svůj samostatný únik svižnou střelou pod vyrážečku a je to opět pouze o dvě branky. Bez asistence.
     
    34:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Rychlý brejk domácích a je tu pátá branka! JOSEF JÍCHA dostal skvělou přihrávku do jízdy od Guly a svůj samostatný nájezd zakončil střelou nad vyrážečku. Asistence: Jiří Gula, Lukáš Válek.
     
    30:36
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    To není zrovna ideální návrat Jakuba Soukupa na led Litvínova, když už po necelé minutě musí vytahovat kotouč ze své brány. ROMAN NAVARRA si našel vyražený kotouč od betonu Soukupa a doklepl ho do prázdné brány. Asistence: Lukáš Sladkovský, Jan Hucek.
     
    21:06
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Pavel Kantor poprvé v dresu Litvínova musí lovit kotouč ze své brány! Mlčoch našel od mantinelu najetého MARKA MACKA, který neměl problém propálit nepřipraveného Kantora. Asistence: Marek Mlčoch, Jiří Uhlík.
     
    18:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí zasazují Ústí další ránu! Válek našel na modré čáře volného JIŘÍHO GULU, který dělovkou propálil bezmocného Volkeho. Asistence: Lukáš Válek, Tomáš Matoušek.
     
    16:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Velkou hitparádu nyní předvedl mladý obránce Litvínova JAKUB BŘEZÁK! Bek Litvínova se z role posledního hráče svého týmu prokličkoval až do samostatného úniku, který mazácky zakončil mezi betony Volkeho! Bez asistence.
     
    06:49
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácím jedna branka nestačila, a tak k velké radosti svých příznivců přidávají druhou! Jakub Matai podobně jako Havlíček našel před bránou FILIPA HELTA, který nekompromisně propálil nešťastného Volkeho. Asistence: Jakub Matai.
     
    06:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se po rychlé kombinaci v útočném pásmu dostávají do vedení! Ondřej Havlíček našel zpoza brány před bránou volného RICHARDA NEJEZCHLEBA, který nadvakrát procpal kotouč za záda Volkeho. Asistence: Ondřej Havlíček.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 7. Nejezchleb (Havlíček), 7. Helt (Matai), 17. Březák, 19. Gula (Válek, Matoušek), 35. Jícha (Gula, Válek), 60. Nejezchleb – 22. Macek (Mlčoch, Uhlík), 31. Navarra (Sladkovský, Hucek), 47. Macek


    HC VERVA Litvínov: Kantor (31. Soukup) – Kokeš, Sklenička, Doudera, Baránek, Březák, Franc, Gula – Jurčík, Válek, Matoušek, Nejezchleb, Havlíček, Doležal, Dufek, Matai, Helt , Jícha.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (31. Krofta) – Hes, Zdvořáček, Mašák, Mlčoch, Hucek, Loukota, Vaněk, Balcar – Macek, Musliu, Uhlík, Mical, Janeček, Markulinec, Severa, Sladkovský, Navarra, Amirov, Kopta, Krejčík.

    Rozhodčí: Petružálek, Turčan – Kokrment, Rozlílek.
    bahis siteleri