Breda – Sparta Rotterdam 2:2 (kon.)
konec
NAC Breda
2:2 (1:0)
Sparta Rotterdam
Pátek 25.08.2017, 20:00 • Rat Verlegh Stadion, Breda • Nizozemská Eredivisie • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Hodně nervózní závěr zápasu pokračuje. Mets při čekání na rozehrávku rohového kopu odstrčil svého strážce, další žlutá karta.
     
    90+2
    Agyepong se v šestnáctce snažil vymodlit penaltu, když se po souboji s Vriendsem poroučel k zemi, sudí mu ale jeho hereckou etudu nezbaštil a místo toho jej odměnil žlutou kartou.
     
    90
    Neskutečná smůla pro Bredu, která si v samotném závěru mohla vzít ztracené vedení zpět! Míče se v pokutovém území ujal Manu García, zbavil se svého strážce a vypálil, jeho přízemní pokus ale skončil na tyči.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Stijn Spierings (Sparta Rotterdam).
     
    86
    Střídání v týmu NAC Breda: ze hřiště odchází Thierry Ambrose, přichází Giovanni Korte.
     
    84
    Sparta Rotterdam právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné, domácí necelých pět minut před koncem utkání přichází o dvoubrankové vedení, které doslova prohospodařili. Breda nedokázala zažehnat nebezpečí, balon se na to konto dostal na kraj šestnáctky ke Goodwinovi. Po jeho centru hlavičkoval Mühren a kulatý nesmysl do sítě opět uklidil dobře se orientující RAGNAR ACHE. Opakovaný záběr ale ukázal, že se jednalo o těsný ofsajd.
    80.
     
    80
    Mohlo být rozhodnuto! García totiž mezi obránci soupeře narýsoval fantastickou kolmici pro Thierryho Ambrose, jenž se řítil sám vstříc brankáři Kortsmitovi. Ten jej ale vychytal a druhý pokus domácího útočníka zablokoval Floranus.
     
    78
    Střídání v týmu Sparta Rotterdam: ze hřiště odchází Michel Breuer, přichází Stijn Spierings.
     
    76
    Střídání v týmu NAC Breda: ze hřiště odchází Mounir El Allouchi, přichází Karol Mets.
    70. Ragnar ACHE - 2:1
     
    70
    Sparta Rotterdam právě vstřelila branku!
    Tak pozor, dvacet minut před koncem máme zaděláno na zajímavou zápletku – Sparta se totiž svému soupeři dostává na dostřel. Celá situace se narodila po rozehrávce rohového kopu, hlavičkující Breuer poté balon poslal směrem k brance, nedodal mu ale dostatečnou razanci. To ale nakonec vůbec nevadilo, v malém vápně se totiž nejlépe zorientoval RAGNAR ACHE a vykřesal pro hosty jiskřičku naděje.
     
    69
    Střídání v týmu NAC Breda: ze hřiště odchází Paolo Fernandes, přichází Thomas Agyepong.
     
    67
    Žlutou kartu dostává George Dobson (Sparta Rotterdam).
     
    64
    Střídající Ache míč ze vzduchu sklepl pro za sebou stojícího Goodwina. Ten pár vteřinek posečkal a poté svým centrem nalezl právě střídajícího útočníka Sparty, který se těsně před Noppertem dostal k hlavičce, branka mu ale byla malá.
     
    61
    Žlutou kartu dostává Mounir El Allouchi (NAC Breda).
     
    60
    Střídání v týmu Sparta Rotterdam: ze hřiště odchází Ryan Sanusi, přichází Deroy Duarte.
     
    53
    Střídání v týmu Sparta Rotterdam: ze hřiště odchází Dalibor Volaš, přichází Ragnar Ache.
    51. Rai VLOET - 2:0
     
    51
    Breda právě vstřelila branku!
    Odpověď zní jasně, domácí s nařízeným rohovým kopem naložili tím nejlepším možným způsobem, dostávají se totiž do dvoubrankového vedení! Centrovaný balon z kopačky Angeliña doputoval na hranici malého vápna, kde nejvýše ze všech vyskočil RAI VLOET a velmi razantní hlavičkou prostřelil Kortsmita, který si na míč sice sáhl, v cestě do sítě mu ale nezabránil.
    42. Pablo MARÍ - 1:0
     
    42
    Breda právě vstřelila branku!
    Tak jsme se před koncem prvního poločasu přeci jen dočkali, do vedení se zcela zaslouženě dostává daleko aktivnější Breda. Po faulu na El Allouchiho měli domácí k dispozici přímý kop, po jehož rozehrávce přilétl balon na zadní tyč k naprosto zapomenutému PABLOVI MARÍMU. Hlavičku domácího kapitána ještě stačil Kortsmit zlikvidovat, na následnou dorážku už ale nedokázal zareagovat.
     
    26
    Žlutou kartu dostává Manu García (NAC Breda).
     
    21
    První velkou šanci tohoto mače měli na svědomí fotbalisté Bredy! Další obléhání branky Rotterdamu nikam nevedlo, proto se míče ujal obránce Angeliño, posunul si jej do palebné pozice a tvrdě vypálil, Kortsmit ale předvedl povedený zákrok.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 42. Marí, 51. Vloet – 70. Ache, 84. Ache

    Karty:   26. García (BRD), 61. El Allouchi (BRD), 90+2. Agyepong (BRD), 90+3. Mets (BRD) – 67. Dobson (SPR), 87. Spierings (SPR)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:18.
    NAC Breda: Noppert – Horsfield, Koch, Marí (C), Angeliño – Verschueren, Vloet, El Allouchi (76. Mets) – Fernandes (69. Agyepong), Ambrose (86. Korte), García.
    Náhradníci: N. Bertrams, van der Maaten – Mets, Korte, Stans, Sprangers, Snepvangers, Agyepong.

    Sparta Rotterdam: Kortsmit – Floranus, Breuer (C) (78. Spierings), Vriends, Dougall – Dobson, Sanusi (60. Duarte), Mühren – Brogno, Volaš (53. Ache), Goodwin.
    Náhradníci: Craninx, Nienhuis – Chabot, Bambock, Duarte, Verhaar, Veenhoven, Ache, Spierings, Alhaft, Fischer, Marfelt.

    Rozhodčí: Dennis Higler – Johan Balder, Erik Kleinjan
    bahis siteleri