Česko – Kralupy n. Vltavou 1:6 (kon.)
konec
Česko
1:6 (0:1, 1:4, 0:1)
HK Kralupy nad Vltavou
Sobota 26.08.2017, 18:00 • Roudnice nad Labem • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    Ode mě už je to ze zimního stadionu v Roudnici nad Labem všechno. Díky za pozornost a někdy příště u ženského hokeje na shledanou. (20:01:26)
     
    Druhý zápas proti chlapcům tedy ženské reprezentaci do 18 let herně nevyšel zdaleka tak dobře jako ten první. Se staršími dorostenci Kralup nad Vltavou prohrála 1:6, rozhodující byla druhá třetina, ve které inkasovala čtyřikrát. Znovu ale šlo fyzicky o velmi těžkou prověrku, ve které děvčata rozhodně obstála.

    Se závěrečnou sirénou ještě zůstala na ledě ležet Tereza Mazancová, nakonec odkulhala na střídačku. Vypadá to zřejmě na koleno, snad bude v pořádku, ale neměla zdaleka příjemný výraz...
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Tak ne! Krásnou střelu ještě vyslal Jakub Střeštík a Kristýna Bláhová se musela naposledy vytáhnout.
     
    59:48
    Pravděpodobně poslední akcí zápasu byla výtečná pozice Michala Mrkvičky, k němuž propadl kotouč přes několik hráčů. Zblízka na Bláhovou nevyzrál.
     
    59:06
    Kralupy mají mírné potíže s rozehrávkou, české juniorky se ji ještě z posledních sil snaží vystihnout.
     
    58:35
    Patricie Škorpíková mi to sice asi bude vyčítat, ale teď měla jasně předložit puk rozjeté Tereze Mazancové. Místo toho s přihrávkou čekala příliš dlouho a celá situace skončila ofsajdem.
     
    57:53
    Sára Čajanová vzala puk a mohla zmírnit porážku, z levého kruhu ale přestřelila vzdálenější tyč.
     
    57:03
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Až necelé tři minuty před koncem zápasu Kristýna Bláhová poprvé inkasuje, kralupští dorostenci oslavují šestý gól. V přečíslení nabil Marek Němec ideálně VOJTĚCHU RICHTROVI, který se s ničím nepáral a ranou z první nedal české brankářce nárok – 1:6. Asistence: Marek Němec, Jakub Střeštík.
     
    56:42
    Další pokus patřil Kamilu Černému, tentokrát šel ale z pravého kruhu a Bláhová zasáhla vyrážečkou.
     
    56:06
    Odražený puk dojížděl na hraně brankoviště Václav Hes, ale Bláhová se v těžké pozici zorientovala skvěle a nataženým pravým betonem zabránila gólu!
     
    55:39
    V rohu českého pásma předvedla Tereza Mazancová něco ze svého umění štrikování, kličkovaná nakonec měla částečně úspěšný konec.
     
    54:36
    Kristián Šiška si vzápětí poslal kotouč dopředu o mantinel, ale taky ho nestihl dojet a píská se další icing. Trenér Lukáš Majer následně z otevřených dvířek svému svěřenci vysvětloval zřejmě něco ohledně techniky hole, kterou mu doslova vytrhnul z rukou.
     
    54:24
    Kralupské vyhození dojížděla jako první Magdalena Erbenová, nemohlo se tedy pískat nic jiného než zakázané uvolnění.
     
    54:12
    Barbora Machalová ještě našla ve své torničce dostatek sil na to, aby přebruslila celou ledovou plochu s pukem na holi. Od levého hrazení pak donutila Horského zasáhnout a přerušit hru.
     
    53:40
    Až teď Černému trochu podobná akce vyšla, ze strany se dostal do střelecké pozice, nicméně Bláhová stále drží nulu na kontě inkasovaných branek.
     
    53:09
    Když se Kamil Černý vydal s pukem před branku, chtěl se rychle otočit a zakončit. V tu chvíli k němu ale přispěchaly snad tři české hokejky.
     
    52:19
    Karolína Hornická se v tlačenici neztratí, za českou klecí si užila pár ostřejších osobních soubojů, nicméně vše se obešlo bez emocí.
     
    51:24
    Sabina Matoušková nahodila puk směrem na kralupskou branku a odjely střídat. Ve třetí třetině opravdu nesledujeme žádnou kvalitní podívanou.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 35. Mlýnková (Matoušková, Erbenová) – 16. Škrdlant (Marek, Šiška), 21. Richtr (Němec, Smažík), 26. Černý (Pospíšil, V. Hes), 30. V. Hes, 31. Smažík, 58. Richtr (Němec, Střeštík)


    Česko: Juřicová (31. Bláhová) – Kotounová, Pejšová, Škrdlová, Erbenová (C), Šmajdová, Fabšicová, Krčková, Hájková – S. Halounová, A. Halounová, Lorencová – Matoušková, Mlýnková, Machalová – Sarnovská, Z. Černá, Hornická – Čajanová, Škorpíková, Mazancová. Trenér: Pavel Zuziak.
    HK Kralupy nad Vltavou: Fürst (30. Horský) – Drozda, Hájek, Střeštík, A. Hes, Helebrant, Chalupecký (C), Kučera, V. Hes, Pospíšil, Černý, Richtr, Němec, Mrkvička, Marek, Škrdlant, Šiška, Špaldoň, Inoue, Binko, Smažík. Trenér: Lukáš Majer.

    Diváci: 89
    bahis siteleri