Rusko – Česko 6:5 (po pr.)
po prodl.
Rusko
6:5 (2:1, 2:1, 1:3 - 1:0)
Česko
Sobota 26.08.2017, 16:00 • Vierumäki Sport Institute • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše, děkuji za pozornost, u dalších onlajnů se těším na počtenou. (18:15:26)
     
    Češi bojovali, třikrát stáhli vedení Rusů, ale nakonec padli. V prodloužení rozhodl Malcev, Rusko tak se sedmi body vítězí v turnaji čtyř zemí, Češi mají rovněž sedm bodů, ale horší vzájemný zápas.
     
    Konec zápasu.
     
    60:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Bohužel, v prodloužení nakonec vítězí Rusové, kteří tak ovládli celý turnaj. Utkání rozhoduje svým gólem MICHAIL MALCEV! Asistence: Yegor Zajcev, Artur Kajumov.
     
    60:01
    Pětiminutové prodloužení, případně nájezdy, rozhodne o vítězi tohoto turnaje.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina je u konce, Češi nejdříve dokázali v pětiminutové přesilovce vstřelit dva góly, bylo to 4:4, ale Rusům opět vrátil vedení Manukjan. Čeští mladíci se však nevzdali, při hře bez brankáře srovnal Zadina a jdeme do prodloužení!
    Střely na branku ve třetí třetině:
    Rusko – 9 (32), Česko – 16 (28)
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    58:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Opravdu neskutečný zápas! Češi se v samostném závěru opět dotahují na soupeře a nejspíše se půjde do prodloužení, v power play vyrovnává FILIP ZADINA! Dnes to je pro něj už třetí bod. Asistence: Filip Chytil, Lukáš Doudera.
     
    58:18
    Češi to zkouší v šesti!
     
    57:49
    Dvě minuty a jedenáct vteřin před koncem duelu si Češi vybírají timeout!
     
    55:00
    Zbývá posledních pět minut utkání, Češi zatím ve třetí třetině zasypali Suchačova dvanácti střelami, Brizgala musel zasahovat jen čtyřikrát.
     
    54:08
    Vyloučení v týmu Rusko (Moisejev – 2 min., podražení). Velká šance pro Čechy!
     
    48:53
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To je obrovská škoda! Krátce po konci vyloučení Sjomina vrací opět vedení na ruskou stranu ARŤOM MANUKJAN. Asistence: Alexander Kalinin, Danil Verjajev.
     
    46:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští hokejisté dokonale využívají přesilovku a srovnávají na 4:4! Vyrovnání zařídíl svým druhým gólem MARTIN KAUT! Asistence: Filip Zadina.
     
    44:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi snižují ve dvojnásobné přesilovce! To bude ještě drama, třetí branku Česka střílí ALBERT MICHNÁČ! Asistence: Martin Nečas, Filip Zadina.
     
    44:04
    Vyloučení v týmu Rusko (Švyrjov – 2 min., hákování).
     
    42:26
    Velká šance pro Česko! Semin dostává pětiminutový trest a je tu minimálně šance na kontaktní branku!

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 8. Manukjan (Zajcev, Mirošničenko), 14. Kajumov (Kovalev), 37. Kajumov (Dronov), 40. Kalinin (Moisejev, Dronov), 49. Manukjan (Kalinin, Verjajev), 61. Malcev (Zajcev, Kajumov) – 5. Kaut (Safin, Chytil), 27. Zachar (Kodýtek), 45. Michnáč (Nečas, Zadina), 47. Kaut (Zadina), 59. Zadina (Chytil, Doudera)


    Rusko: Melničuk (Suchačov) – Sjomin, Dronov, Mirošničenko, Zajcev (C), Kalinin, Kovalev, Šepelev, Knyžov – Altybarmakjan, Malcev (A), Kajumov – Verjajev, Ivanov, Manukjan – Šolochov (A), Moisejev, Kara – Chafizov, Švyrjov, Romanov
    Česko: Brizgala (Klouček) – Král, Doudera (A), Mikyska, Kvasnička, Buchtela, Hrdinka – Michnáč, Nečas, Zadina – Zachar (C), Chytil (A), Kaut – Hrabík, Najman, Safin – Helt, Kodýtek, Davídek – Havránek

    Rozhodčí: Suorsa, Brännare – Suurnäki, Pesonen
    bahis siteleri