Benátky n/J – Prostějov 4:2 (kon.) | Vsetín – Slavia 2:5 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 2:3 (kon.)
K. Vary – Kladno 6:2 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 1:2 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 2:3 (kon.)
Přerov – Ústí n/L 7:4 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
2:3 (0:1, 2:2, 0:0)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 25.09.2017, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    24:59
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice rychle využívají přesilovku a opět se dostávají do vedení, kdy po přihrávce od Pavlase se dostal ke střele SMETANA, který propálil Vejmelku. Asistence: Pavlas.
     
    23:43
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A domácí opět srovnávají stav, tentokrát na 2:2 zásluhou JANA WASSERBAUERA, který propálil z otočky Rybára. Asistence: Havránek.
     
    22:47
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    a přichází rychlá odpověď Litoměřic! Rychlý protiútok vytvořili Veselý, Kvasnička a BÍLEK, který byl tím úspěšným střelcem a navýšil stav na 2:1. Asistence: Kvasnička, Veselý.
     
    22:26
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Zohorna si najel zpoza Rybárovy brány a pokusil se zakončit. To se mu nepodařilo, ale puk se po odrazu od jednoho z hráčů dostal k SILVESTEROVI KUSKOVI, který byl již úspěšný a vyrovnal stav na 1:1. Asistence: Radim Zohorna.
     
    06:44
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nádhernou kombinaci předvedli hráči Litoměřic. Sérii přihrávek podél modré čáry předvedli hráči Jandus a Pavlas, ta finální se dostala ke hráči JANU VESELÉMU, který svojí střelou propálil puk za záda Vejmelky. Asistence: Jandus, Pavlas
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 23. Kusko (R. Zohorna), 24. Jan Wasserbauer (T. Havránek) – 7. J. Veselý (Jandus, Pavlas), 23. Bílek (Kvasnička, J. Veselý), 25. Smetana (Pavlas)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Dostál) – Kaláb, L. Vágner, Půža, D. Mikyska, Hort, Čejka – Horký, Dolníček, R. Erat – Vodný, T. Havránek, Jan Wasserbauer – Kristl, R. Zohorna, Kusko – Kratochvíl, Tadeáš Král, Malec.
    HC Stadion Litoměřice: Rybár (Michajlov) – Jeřábek, Pavlas, Smetana, Kvasnička, Jandus, Strejček – Bílek, J. Veselý, Helt – M. Chalupa, Kodýtek, Kantner – Jirásek, Miškář, R. Pilař – Komárek, Hanták, M. Havelka.

    Rozhodčí: Koziol, Kašík – Reich, Komínek.

    Diváci: 943
    bahis siteleri