Kometa Brno – Sparta 2:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
HC Sparta Praha
Úterý 26.09.2017, 17:30 • DRFG Arena, Brno • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:45 Martin DOČEKAL - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    V době, kdy už hosté hráli v plném počtu, se Brňané prosazují a obracejí stav zápasu! Gulašiho střelu tečoval za Aitokalliova záda MARTIN DOČEKAL. Šest minut před koncem normální hrací doby se Kometa dostává poprvé v zápase do vedení. Asistence: Michal Gulaši, Marcel Haščák.
    39:59 Ondřej NĚMEC - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    39:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    DRFG Arena na nohou, protože Kometa srovnává v ten nejneočekávanější okamžik, vteřinu před koncem! Když už se zdálo, že domácí ani ve druhé části neskórují, prosadil se nechytatelnou dělovkou z mezikruží ONDŘEJ NĚMEC. Bez asistence.
    08:30 Jiří SMEJKAL - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    08:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté byli v úvodních minutách aktivnější, a nakonec se i se štěstím radují z otevírací branky. Pech při protiútoku našel v mezikruží Kumstáta, jehož střelecký pokus se následně odrazil od lýtka JIŘÍHO SMEJKALA do brány. Asistence. Petr Kumstát, Lukáš Pech.
    Marken.cz

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 40. O. Němec, 54. Dočekal (Gulaši, Haščák) – 9. Smejkal (Kumstát, Pech)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Gulaši, J. Krejčík, Barinka, O. Němec, Bartejs, Štencel – T. Svoboda, Hruška, M. Erat – Zaťovič, V. Němec, Haščák – Dočekal, L. Čermák, Vincour – Mallet, Nahodil, H. Zohorna – Gajarský.
    HC Sparta Praha: Aittokallio (Honzík) – T. Pavelka, Tomáš Dvořák, Nedomlel, Zámorský, Mikuš, Kalina – Říčka, Reichenberg, Forman – J. Hlinka, P. Vrána, Klimek – Kumstát, Pech, Smejkal – Uher, Černoch, Kudrna – Rousek.

    Rozhodčí: Hodek, Pražák – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 7700 (vyprodáno)
    bahis siteleri