Pittsburgh – Buffalo 5:4 (kon.) | Washington – New Jersey 1:4 (kon.) | Montreal – Toronto 2:4 (kon.)
Winnipeg – Ottawa 5:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 0:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:3 (1:1, 1:2, 3:0)
Ottawa Senators
Čtvrtek 28.09.2017, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že vyhrál jednoznačně lepší a aktivnější tým, a s přáním skvělého startu do nového dne, se s vámi loučím a někdy, například opět u NHL, na počtenou. Díky za pozornost! (04:54:45)
     
    Střely: Winnipeg Jets 34 – 18 Ottawa Senators
     
    A utkání je za námi! Po celkem nečekaném vývoji skóre se nakonec štěstí přiklonilo na aktivnější domácí hráče Winnipegu, kteří třemi zásahy ve třetí třetině otočili skóre a s výhrou 5:3 mohou být plně spokojeni.

    I třetí periodu začali domácí hráči aktivněji, než jejich soupeři, na přesný zásah se ale čekalo až do 49. minuty, kdy se při přesilové hře prosadil Bryan Little. O necelých 5 minut později ho napodobil Marko Daňo, který se svým spoluhráčem dokonale využil totální hrubky v Ottawské kombinaci. Autor srovnávací branky Bryan Little ještě vše podstatné potvrdil pouhých 5 vteřin do konce hrací doby a přesnou trefou do prázdné brány ukončil dnešní utkání!
    !!!Winnipeg Jets - Ottawa Senators 5:3!!!

     
    Konec zápasu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    59:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A jak už je v dnešním utkání domácích zvykem, branky padají i v posledních vteřinách dané periody! Po chybné rozehrávce hostujícího celku se k puku na polovině kluziště dostal BRYAN LITTLE a trefit branku, hráči jako je on, rozhodně žádný problém nedělá! Bez asistence.
     
    59:25
    Velký závar před Hellebyckovou brankou vyřešil až Josh Morrissey, který dovoleně vyhodil puk až na útočnou polovinu, kde se za ním vrhl Nikolaj Ehlers.
     
    58:53
    Hráči Ottawy nyní přidali v soubojích a usadili se v útočném pásmu. Po odjetí brankáře z brány budou hrát v šesti!
     
    58:09
    Hosté v plném počtu.
     
    58:00
    Opět přesilová hra takřka bez střely na bránu, jako nedávno od hostů. Otázkou tak je, zda je to vůbec nějaká výhoda.
     
    57:35
    Nyní se dokonce jeden z hostujících hráčů dostal až do útočné třetiny, vše ale vyřešil uklidněním hry a následným přechodem zpět do obrany.
     
    56:50
    Hosté se ale po prvé osvobozují vyhozením puku a mohou si tak na chvíli oddechnout, případně vystřídat.
     
    56:20
    Domácí se již nyní zformovali v útočném pásmu a kombinací si tvoří volný prostor pro další střelecké pokusy.
     
    56:09
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:09
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Stone – 2 min., krosček).
     
    55:32
    Hosté se pochopitelně snaží o vyrovnání, jejich přechod do útočného pásma ale hatí nepřesnost a častá ztráta kontroly nad pukem.
     
    54:43
    Domácí hráče pochopitelně vedoucí branka výrazně nakopla a ihned se hrnuli do další šance. Následnou ránu ale opět ve své výstroji udržel Mike Condon, který tak zatím drží svůj celek po špatném výkonu v naději na body. Následovat bude komerční přestávka.

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 20. Petan (Morrissey, Byfuglien), 40. Byfuglien (Ehlers, Perreault), 49. Little (Byfuglien, Ehlers), 54. Daňo (Petan), 60. Little – 3. Ryan, 28. Formenton, 37. Turris (Stone, Smith)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – Poolman, Kulikov, Trouba, Byfuglien (A), Morrissey, Myers – Copp, Taněv, Hendriks, Matthias, Little, Petan, Ehlers, Lipon, Lemieux, Daňo, Connor, Perreault.
    Ottawa Senators: Condon (Hammond) – Phaneuf (A), Ceci, Oduya, Claesson, Chabot, Borowiecki – Turris (A), Ryan, Pyatt, Burrows, Smith, Thompson, Dzingel, Pageau, Brown, Formeton, Stone (A), Hoffman.

    Rozhodčí: Walsh, Pollock – Mills, Nansen.
    bahis siteleri