Kladno – Kovo Praha 12:2 (kon.)
konec
HBC Kladno
12:2 (4:0, 4:1, 4:1)
TJ Kovo Praha
Pátek 20.10.2017, 20:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga • 8. kolo
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (21:42:29)
     
    Kladno v tomhle duelu opravdu nemělo výraznější problémy. Až na třetí třetinu, v níž trošku polevilo ze svých standardů, bylo jednoznačně lepším týmem. Kovo může být rádo, že gólmana Jirotku stačilo překonat alespoň dvakrát. Jinak toho ve středočeském městě opravdu moc nepředvedlo.

    Střely na branku ve 3. třetině: 16:8
     
    Konec zápasu.
     
    43:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Máme tu druhý hattrick v tomto utkání, o který se postaral po domácím Šíchovi také ONDŘEJ PRAŽÁK. Dvanáctý gól v síti Kova, to je opravdu pořádná říjnová nadílka pro Pražany. Asistence: Radek Šíma, Patrik Novák.
     
    43:40
    Kladno chce vyrovnat statistiku vstřelených branek na jednu třetinu a zarovnat své statistické číslo na čtyřku. Pokoušel se o to nyní Šíma, ale jeho pokus byl zablokován.
     
    43:00
    Zahlášeny byly poslední dvě minuty utkání.
     
    42:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak se ALPIQ prosazuje v závěru utkání ještě jednou. Parádní střela PETRA ŠÍCHY, jenž zaznamenal hattrick, cinkla o brankovou konstrukci a zapadla za záda marně zasahujícího Majerníčka. Asistence: David Šrámek, Radek Soukup.
     
    42:40
    Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (Strejček – 2 min., podražení).
     
    42:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak se domácím přece jenom podařilo načepovat pražskému celku desítku. O tu se postaral ONDŘEJ PRAŽÁK. Splněný cíl domácí mají. Hosté si přejí, ať už je hlavně konec. Asistence: Ondřej Zmeškal, Jakub Haisman.
     
    42:15
    Podaří se Kladnu načepovat Kovu desítku? Ještě nějaký čas zbývá. Určitě to není nereální záležitost.
     
    41:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilovka ze strany kladenského mužstva. Sotva se Krištof hřál na trestné lavici, už z ní musel zpátky na hřiště. Střelecky se totiž prosadil PETR ŠÍCHA. Asistence: David Šrámek, Dominik Barnošák.
     
    41:04
    Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (Krištof – 2 min., zdržování hry).
     
    41:02
    Špačkova dělovka z pravé strany! Ale Majerníček vyběhl a skvěle zasáhl. Nakonec se však M. Škrobák plk. rozhodl pro vyloučení.
     
    39:48
    Jirotka si ve třetím dějství určitě zachytal nejvíce. Kovo je opravdu jako vyměněné, určitě je o dost nebezpečnější než v úvodních dvou třetinách. Alespoň se kladenský gólman v chladném počasí zahřeje.
     
    38:48
    Štěpáník zachytil rozehrávku soupeře, nakonec se ocitl za brankou a odtud našel Procházku. Ten ale z blízkosti na Majerníčka vyzrát nedokázal.
     
    38:07
    Šrámek se s míčkem příliš mazlil, než ho zpracoval, uběhla věčnost. A nakonec ho hostující obrana dokázala zpacifikovat.
     
    37:06
    Voráček nyní dobře vypálil z dálky, Majerníček musel zasahovat. Kovo jako by ve třetím dějství srovnalo hru. A Kladno se směrem dopředu daleko hůře prosazuje.
     
    35:59
    Rozhodčí M. Škrobák plk. byl nekompromisní. Poté, co Majerníček vyrazil míček do vzduchu, zahrál jeden z kladenských hráčů vysokou holí. Jeho signalizace byla v tomto případě zcela na místě.
     
    Dnešní utkání sleduje 102 diváků.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 3. Štěpáník (D. Hnízdil, Špaček), 4. Šrámek (Barnošák, Šíma), 10. Kohout (Prokop, Voráček), 12. Šrámek (Šíma, Barnošák), 19. Prokop (Kohout), 21. Procházka (Nosek), 25. Šícha (Šrámek), 26. Pražák (Haisman, Soukup), 42. Šícha (Šrámek, Barnošák), 43. Pražák (Zmeškal, Haisman), 43. Šícha (Šrámek, Soukup), 44. Pražák (Šíma, Novák) – 25. Valenta (Zahálka, Svoboda), 31. Krištof (Strejček, Wurdák)


    HBC Kladno: Jirotka (Hájek) – Hrabár, Soukup, Voráček, Šícha, Nosek, Novák, M. Hnízdil, Haisman – D. Hnízdil, Štěpáník, Špaček, Šícha, Šrámek, Barnošák, Kohout, Procházka, Prokop, Pražák, Zmeškal
    TJ Kovo Praha: Majerníček (16. Vaníček, 31. znovu Majerníček) – Mar. Zeman, Zahálka, Winter, Bydžovský, D. Kovařík, Bravenec, Fabián – Franěk, Svoboda, Valenta, Wurdák, Mich. Zeman, Kyclt, J. Kovařík, Pátek, Krištof, Šlehofer, Strejček

    Rozhodčí: M. Škrobák plk., Černý

    Diváci: 102
    bahis siteleri