Chabarovsk – Kazaň 3:1 (kon.) | Vladivostok – Ufa 5:1 (kon.) | Kunlun – Nižněkamsk 2:0 (kon.)
Jekatěrinburg – Toljatti 6:4 (kon.) | Jaroslavl – Čerepovec 0:1 (kon.) | Minsk – Spartak Moskva 5:4 (2:1 po s.n.)
Dynamo Moskva – N.Novgorod 0:1 (0:1 po s.n.) | Petrohrad – Riga 3:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Dinamo Riga
Úterý 31.10.2017, 17:30 • Ice Palace, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Petrohrad pošesté v řadě zvítězil, když doma porazil Rigu. Pojďme si ve zkratce říci, jak se utkání vyvíjelo. Domácí v první třetině nevyužili přesilovou hru, která trvala celých pět minut, hned vzápětí ale otevřel skóre Jevgenij Ketov. Petrohrad se ovšem dlouho z vedení neradoval, necelé dvě minuty před přestávkou vyrovnal Brandon McMillan. V prostřední části to vypadalo, že gól nepadne, jenže 1,1 sekundy před druhou sirénou strhl vedení na stranu SKA Nikolaj Prochorkin, který potrestal hosty za laxní bránění. V polovině závěrečné části utkání pojistil vedení Petrohradu a vstřelil vítězný gól zápasu Sergej Širokov a za hosty už pouze při hře bez brankáře upravil skóre Danny Kristo. Konečný výsledek zápasu. SKA Petrohrad 3 Dinamo Riga 2. (19:57:28)
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:50
    Ilja Kablukov dostal dvě minuty za hrubost a Dinamo Riga má ještě šanci vyrovnat. Je tu přesilová hra Rigy!
    58:13 Danny KRISTO - 3:2
     
    58:13
    Riga právě vstřelila branku!
    Anssi Salmela u levé tyče po vyjetí zpoza brány ustál klíčový osobní souboj a o hrazení přihrál na modrou čáru Miksovi Indrašisovi. Ten parádní střelou s příklepem těsně nad ledem mířil ke vzdálenější pravé tyči a Mikko Koskinen fantasticky zasáhl levým betonem, proti následné dorážce DANNYHO KRISTA z pravého kruhu pro vhazování už byl ale bezmocný! Dinamu Riga se podařilo krátce před koncem při hře bez brankáře snížit na rozdíl jedné branky! Asistence: Miks Indrašis a Anssi Salmela.
     
    57:51
    Janis Kalninš sleduje zbytek utkání ze střídačky a Dinamo Riga to zkouší za stavu 3:1 při hře bez brankáře!
     
    57:43
    Brankář hostí Janis Kalninš usedl na střídačku a Dinamo Riga si vyžádalo oddechový čas.
     
    57:43
    Krišjanis Redlihs na pravém křídle napřáhl od modré čáry k táhlé střele zápěstím, která nakonec nebyla tečována a skončila v náručí Mikka Koskinena v momentě, kdy Janis Kalninš naskakoval na střídačku!
     
    57:24
    Dnešní utkání sleduje 12161 diváků.
     
    56:39
    Petrohrad před pár okamžiky nevyužil další přesilovou hru, mrzet ho to ale nemusí. Domácí vedou krátce před koncem 3:1.
     
    55:23
    Jevgenij Ketov na pravém křídle šlápl do pedálů a na vnějším oblouku pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím, kterou Janis Kalninš na přední tyči vyrazil maskou!
     
    54:41
    Petrohrad míří za šestou výhrou v řadě, během přesilových her se mu ale dnes vůbec nedaří. Dokonale výmluvná je pětiminutová početní výhoda z úvodní třetiny zápasu.
     
    53:06
    Danny Kristo po krátké reklamní přestávce zamířil na trestnou lavici, aby odseděl týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    50:23
    Stanislav Čistov si z pravého křídla sjel rychle před bránu a bekhendem se snažil puk zasunout mezi betony Mikka Koskinena, brankář Petrohradu se ale na švestkách nachytat nenechal a Oskars Batna se k dorážce nedostal, i když před domácí bránou bylo pořádné horko!
    48:55 Sergej ŠIROKOV - 3:1
     
    48:55
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SERGEJ ŠIROKOV si najel do mezikruží na přihrávku z pravé strany a poté si puk potáhl doprava, aby střelou zápěstím vymetl bližší pravý horní roh brány! Nedáš, dostaneš. Otřepané, ale pravdivé, pravidlo se znovu potvrdilo a Petrohrad vede 3:1! Asistence: Sergej Kalinin.
     
    48:28
    Miks Indrašis si najel před bránu na krásnou zpětnou diagonální přihrávku z pravého rohu útočného pásma Rigy a bez přípravy tvrdě vypálil, jenže pouze do hrudi Mikka Koskinena!
     
    46:54
    Nikolaj Žerděv zavezl puk do levého kruhu pro vhazování a napřáhl ke střele zápěstím, která skončila v náručí brankáře Mikka Koskinena. Následuje krátká reklamní přestávka.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 16. Ketov (Gavrikov), 40. Prochorkin (Kovalčuk, Zubarev), 49. Širokov (Kalinin) – 19. McMillan (Balinskis, Kristo), 59. Kristo (Indrašis, Salmela)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Melničuk) – Vojnov, Zubarev, J. Jakovlev, Gavrikov, Chafizullin, Rundblad, Rukavišnikov, Rykov – S. Plotnikov, Kovalčuk, Prochorkin – Koskiranta, Kalinin, Širokov – M. Malcev, Barabanov, N. Gusev – Tichonov, Kablukov, Ketov.
    Dinamo Riga: Kalninš (Armalis) – Galvinš, Salmela, K. Redlihs, Stollery, Zile, Ališauskas, Balinskis – Indrašis, Kristo, McMillan – Žerděv, Skvorcovs, Meija – Bičevskis, M. Redlihs, Lipsbergs – Čistov, Batna, E. Kulda – Gegeris.

    Rozhodčí: Sergej Morozov, Alexandr Sojn. Čároví: Konstantin Gordenko, Viktor Tomilov

    Diváci: 12161
    bahis siteleri