Maccabi Tel Aviv – Astana 0:1 (kon.) | Slavia – Villarreal 0:2 (kon.) | Partizan Bělehrad – Skënderbeu 2:0 (kon.)
Young Boys – Dynamo Kyjev 0:1 (kon.) | Ludogorec – Braga 1:1 (kon.) | Başakşehir – Hoffenheim 1:1 (kon.)
AEK Atény – AC Milán 0:0 (kon.) | Rijeka – Austria 1:4 (kon.) | Lyon – Everton 3:0 (kon.)
Apollon Limassol – Atalanta BC 1:1 (kon.) | Lok. Moskva – Šeriff Tiraspol 1:2 (kon.) | Kodaň – Zlín 3:0 (kon.)
Plzeň – Lugano 4:1 (kon.) | FCSB – Beer Ševa 1:1 (kon.) | Kolín nad Rýnem – BATE 5:2 (kon.)
Arsenal – CZ Bělehrad 0:0 (kon.) | Salzburg – Konyaspor 0:0 (kon.) | Guimarães – Marseille 1:0 (kon.)
Ath. Bilbao – Östersunds FK 1:0 (kon.) | Hertha – Zorja Luhansk 2:0 (kon.) | Lazio – Nice 1:0 (kon.)
Arnhem – Waregem 0:2 (kon.) | Rosenborg – Zenit 1:1 (kon.) | Real Sociedad – Vardar 3:0 (kon.)
konec
FC Kodaň
3:0 (1:0)
FC Zlín
Čtvrtek 02.11.2017, 19:00 • Telia Parken, Kodaň • Evropská liga • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:53:32)
     
    Je dobojováno! Zlín své druhé vystoupení na půdě soupeře v Evropské lize nezvládl a v Kodani padl po výsledku 3:0! Domácí celek se do vedení dostal v závěru prvního poločasu, kdy se hlavou prosadil Michael Lüftner ! Pokud se chtěl Zlín spoléhat na nástup do druhého poločasu, tak hodně rychle narazil. Ve 49. minutě totiž přidal druhou branku domácího celku Benjamin Verbič ! V největší šanci českého celku se v 53. minutě objevil Vukadinovič, kterého vychytal Olsen! Kodaň už poté kontrolovala výsledek a v nastaveném čase přidal po krásné souhře svou druhou branku v utkání Benjamin Verbič !
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Benjamin VERBIČ - 3:0
     
    90+2
    Kodaň právě vstřelila branku!
    Kodaň v nastaveném čase přidává třetí branku! Domácí fotbalisté dostali v blízkosti pokutového území moře volného prostoru a nakonec přidali další gól! BENJAMIN VERBIČ si narazil míč s volným spoluhráčem, prodral se před branku a střelou pod horní tyč překonal bezmocného Dostála!
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
    90. Amankwaa a jeho možnost
     
    90
    Střídající Danny Amankwaa si v závěru utkání naběhl na přihrávku do pokutového území, obešel Stanislava Dostála, jenže z ostrého úhlu trefil pouze tyč!
     
    89
    Uroš Matić si v souboji na polovině soupeře pomohl přidržením Traorého za dres a vyfasoval žlutou kartu.
     
    88
    Sympatický výkon dnes předvedli také příznivci hostujícího celku. Zlín přijela do Kodaně podpořit početná skupina fanoušků, která i v závěru utkání hlasitě skanduje.
     
    87
    Pavlovič se na hranici pokutového území zbavil jednoho z obránců a ihned se pokusil o zakončení levačkou. Jeho pokus zablokoval pozorný obránce.
     
    86
    Ibrahim Benjamin Traoré se při průniku do pokutového území Kodaně opřel rukou o stopera Denise Vavra a dopustil se útočného faulu. Dánský celek bude znovu rozehrávat.
     
    85
    Do volného prostoru si naběhl Uroš Matič, který se ze střední vzdálenosti opřel do odraženého míče, nicméně jeho rána levačkou skončila v rukavicích hostujícího brankáře.
     
    84
    Benjamin Verbič táhl akci Kodaně po levé straně. Autor druhé branky domácího celku chtěl vybídnout Pavloviče, jenže nepřesnou přihrávku zastavil Jiráček.
     
    83
    Lukáš Železník dostal prostor v pokutovém území a ihned poslal přihrávku na levou stranu, kde byl Mehanovič. Druhý jmenovaný na střílenou přihrávku nedosáhl.
     
    82
    Michael Lüftner si zkušeně pohrál s Lukášem Železníkem. Domácí stoper nejprve naznačil dlouhý nákop, ale rozhodl se pro malou domů.
     
    81
    Střídající Danny Amankwaa se dral mezi dvojici zlínských obránců. Domácí fotbalista sice obešel Daniela Holzera, jenže Jiráček se vrátil a vybojoval míč.
     
    80
    Kodaň se nyní usadila na polovině svého soupeře a domácí fotbalisté fotbalistům ve žlutém prakticky nepůjčují balón. Domácí fanoušci si poslední minuty utkání užívají.
     
    79
    Pierre Bengtsson se pokusil uvolnit Uroše Matiče. Zpětnou přihrávku krajního obránce domácího celku zastavil důrazný Daniel Holzer. Zlín může znovu zaútočit.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 40. Lüftner (Bengtsson), 49. Verbič (Sotiriou), 90+2. Verbič (Amankwaa)

    Karty:   20. Sotiriou (KOD), 74. Zeca (KOD), 89. U. Matić (KOD)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:13.
    FC Kodaň: Olsen – P. Ankersen, Vavro, Lüftner, Bengtsson – Kusk (64. Falk), Zeca (C), U. Matić, Toutouh (72. Amankwaa) – Sotiriou (64. Pavlović), Verbič.
    Náhradníci: Andersen – Kvist, Pavlović, Roerslev, Holse, Amankwaa, Falk.

    FC Zlín: S. Dostál – Kopečný, Bačo, Gajič, Holzer – Ekpai (75. Železník), Traoré, Janíček (C) (54. Hnaníček), Jiráček – Diop (65. Mehanović), V. Vukadinovič.
    Náhradníci: Zlámal – Džafić, Matejov, Hnaníček, Bartošák, Železník, Mehanović.

    Rozhodčí: Dabanovič – Djukič, Tatar (vš. MNE)
    bahis siteleri