Švédsko – Česko 1:3 (kon.)
konec
Švédsko
1:3 (0:0, 0:0, 1:3)
Česko
Čtvrtek 02.11.2017, 22:30 • Encana Events Centre, Dawson Creek • Reprezentace do 17 let
Partner:
     
    Česká reprezentace do 17 let teď bude v Dawson Creeku ještě trénovat, ostrý vstup do World Hockey Challenge ji čeká v noci z neděle na pondělí, přesněji ve 3 hodiny českého času. Na úvod vyzve Spojené státy, kterým se bude chtít pomstít za poslední porážku na turnaji v Porubě.

    Ode mě je to pro dnešek všechno, dobrou noc. (00:49:13)
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    Švédsko – 8 (18)
    Česko – 12 (33)
     
    Dobrá práce! Zápas byl po dvě třetiny bezbrankový, pak Švédové český tým opařili v jeho přesilovce. Reakce na sebe ale nenechala dlouho čekat, svěřenci trenéra Petra Hakena nakonec třemi góly skóre dokonale otočili. A vítězství to je soudě dle střelecké převahy zasloužené.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šest sekund před koncem ještě přidává pojistku do prázdné brány MARCEL BARINKA a čeští hokejisté zapíšou v generálce vítězství – 1:3! Bez asistence.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny, český tým stále drží náskok.
     
    55:16
    Hokejisté Tre Kronor hrají v plném počtu.
     
    53:16
    Navíc je tu další možnost, Joel Wahlgren (SWE) je vyloučen na dvě minuty za nesportovní chování.
     
    53:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další početní výhoda už přináší gól do té správné brány a česká reprezentace v pravou chvíli otáčí skóre! Patnáct sekund před návratem vyloučeného hráče se prosazuje JONÁŠ PETEREK – 1:2! Asistence: Adam Najman, Filip Přikryl.
     
    51:25
    Následuje další trest pro Arvida Costmara (SWE), tentokrát za vražení na hrazení.
     
    43:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale stačilo 32 sekund a česká sedmnáctka vyrovnává! V závěru přesilovky si vytvořila tlak, který po jejím skončení korunoval přesnou trefou JAROMÍR PYTLÍK. Do utkání přitom šel coby třináctý útočník – 1:1. Asistence: Daniel Jouza.
     
    42:54
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    No, tak tohle není dobré. Přesilová hra měla přesně opačný efekt, než bychom si přáli. Českého brankáře totiž prostřelil ALBIN GREWE a Švédové jdou do vedení – 1:0! Bez asistence.
     
    41:29
    Na startu třetí části dostává český tým svou druhou početní výhodu. Arvid Costmar (SWE) si vysloužil menší trest za hákování.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku ve 2. třetině (celkem):

    Švédsko – 3 (10)
    Česko – 14 (21)
     
    Ani ve druhé periodě se skóre nepohnulo. A tentokrát musíme říct – bohužel. Čeští mladíci totiž měli obrovskou střeleckou převahu, ani jednoho ze švédských gólmanů však nedokázali překonat!

    Třetí třetina začne přibližně v 0:10.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    30:31
    Seveřané sáhli ke střídání brankářů, Huga Alnefelta nahradil Matteus Ward. Naopak se zdá, že čeští trenéři nechají Lukáše Paříka, aby zápas dochytal.

    Tomáš Marný

    Branky a nahrávky: 43. Grewe – 44. Pytlík (Jouza), 54. Peterek (Najman, Přikryl), 60. Barinka


    Švédsko: Alnefelt (31. Ward) – Björnfot, Söderström, Hedström, Sjölund, Broberg, Lundqvist, Popovic, Larsson – Juhlin, Bjerselius, Olofsson – Karlström, Costmar, Gunler – Söderblom, Sundsvik, Grewe – M. Wahlgren, Andersson, J. Wahlgren.
    Česko: Pařík (Malík) – Mlčák, Kubíček, Poizl, Haš, Rašín, Kučeřík, Homola – Teplý, Přikryl, Koffer – Toman, Vitouch, Pšenička – Morong, Peterek, Jouza – Barinka, Najman, Lang – Pytlík.
    bahis siteleri