Edmonton – Detroit 0:4 (kon.) | NY Islanders – Colorado 6:4 (kon.) | Chicago – Montreal 0:2 (kon.)
Calgary – New Jersey 5:4 (2:1 po s.n.)
konec
Chicago Blackhawks
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
Montreal Canadiens
Pondělí 06.11.2017, 01:10 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Keithova střela od modré vypadla Lindgrenovi vedle brankoviště a Pánik měl na hokejce snížení, jenže kotouč do klece neusměrnil!
     
    57:16
    Chicago hraje bez brankáře.
    47:45 Joe MORROW - 0:2
     
    47:45
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hodně nečekaná branka Montrealu ve chvíli, kdy hra probíhala spíše po mantinelech. Ale právě toho využil JOE MORROW, ke kterému se na modré čáře dostal puk. Jeho tvrdá střela propadla za Crawfordova záda, který toho přes clonícího hráče moc neviděl. Asistence: Phillip Danault, Andrew Shaw.
     
    44:08
    Pro změnu se vylučuje také na druhé straně. Dvě minuty za držení protihráče odpyká Keith.
     
    42:10
    Chicago bude mít příležitost na vyrovnání. Na trestnou lavici míří za hru vysokou holí Byron.
    41:54 Jonathan DROUIN - 0:1
     
    41:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    Neprůstřelnost Coreyho Crawforda je u konce! Galchenyuk přihrál JONATHANU DROUINOVI na modré čáře a útočník hostí si nabruslil do prostoru mezi kruhy a přes bránící protihráče prostřelil domácího brankáře. Asistence: Alex Galchenyuk, Joe Morrow.
     
    37:09
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Brent Seabrook – 2 min., faul loktem).
     
    34:02
    Bude se vylučovat. Na dvě minuty za zdržování hry a vyhození puku přes plexi si půjde trest odsedět domácí Seabrook.
     
    31:47
    Další obrovský závar před Lindgrenem, jenž v krátkém sledu zlikvidoval hned tři střely soupeře! Tu poslední, kterou od modré poslal Rutta, lapil do lapačky a přerušil hru. Velký tlak Blackhawks pokračuje.
     
    31:15
    Perné chvilky pro Lindgrena! Napřed musel doslova skočit od své levé tyče k té pravé proti střele Saada a následně se natahovat po Ruttově střele, která šla jen těsně mimo.
     
    27:59
    Petry se hnal do zajímavé pozice a chtěl ještě přihrát svému spoluhráči na druhé straně brankoviště, kde by na něho zela prázdná branka. Skvěle ale zasáhl Rutta, který do cesty kotouče strčil hůl a rodící se gólovku Montrealu překazil.
     
    21:52
    Toews najel s kotoučem do levého kruhu pro vhazování a švihl do kotouče, který prolétl Lindgrenovi pod lapačkou a odrazil se zpět do hřiště o tyčku!
     
    19:45
    Teď už vylučovat budou a to právě Jonathana Drouina, který vysokou holí zasáhl Tommyho Wingelse.
     
    18:27
    Vyčkávání se málem vyplatilo! Pečlivý přechod do útoku vyústil v nebezpečnou střelu kapitána Toewse, po níž Lindgren skončil roztažený na ledě. Před Toewsem zela část odkryté klece, ale nezvedl dostatečně puk.
     
    09:52
    Chicago si zahraje přesilovku. Paul Byron totiž při vhazování porušil pravidla a zdržoval hru, za což si vysloužil dvouminutový trest.
     
    03:50
    Obrovská šance Chicaga začala u Patricka Kanea, jehož první střelu stojící Lindgren vyrazil jen zpátky na hokejku domácího útočníka, který si zkusil přehodit puk na forhend, ale po druhém zakončení kotouč jen proklouzal skrz brankoviště.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 42. Drouin (Galchenyuk, Morrow), 48. Morrow (Danault, A. Shaw)


    Chicago Blackhawks: Crawford (A. Forsberg) – Franson (A), Keith (A), Seabrook, Rutta, C. Murphy, Kempný – Pánik (C), J. Toews, DeBrincat – P. Kane, Schmaltz, Saad – Hayden, Anisimov, Sharp – Hartman, Wingels, Bouma.
    Montreal Canadiens: Lindgren (Montoya) – S. Weber, Mete, Petry, Alzner, Jo. Benn, Morrow – A. Shaw, Danault, Pacioretty (C) – Lehkonen, Drouin, Galchenyuk – Gallagher (A), Plekanec (A), Byron – T. Mitchell, McCarron, J. de La Rose.

    Rozhodčí: Lambert, Kowal – Daisy, Sericolo
    bahis siteleri