Zlín – Chomutov 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:1 (3:0, 1:1, 0:0)
Piráti Chomutov
Středa 29.11.2017, 17:30 • ZS Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:33 Zdeněk OKÁL - 4:1
     
    37:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani jdou opět do tříbrankového náskoku. Roberts Bukarts jel s kotoučem na holi po pravém křídle a v pravou chvíli přihrál před bránu ZDEŇKU OKÁLOVI. Zlínský útočník si přehodil kotouč na bekhend a vsítil gól. Asistence: Roberts Bukarts a Ralfs Freibergs.
    34:40 Brett FLEMMING - 3:1
     
    34:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov tuto přesilovku nakonec využívá. Vondrka si vyměnil kotouč s Humlem, který jej pak poslal za bránu na hůl Dávida Skokana. Chomutovský útočník vyčkal na najetí obránce BRETTA FLEMMINGA do mezikruží. Z této pozice se právě Flemming nemýlil a snížil. Asistence: Dávid Skokan a Ivan Huml.
    15:54 David ŠŤASTNÝ - 3:0
     
    15:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tahle třetina je pro hosty zatím velmi krutá. Naopak domácí využívají svou první přesilovku v dnešním utkání. TOMÁŠ VALENTA se dostal do výborné pozice v mezikruží a svou střelou dokázal propálit Lukeše, který bude střídat. Asistence: Tomáš Valenta a Ondřej Veselý.
    11:18 Roberts BUKARTS - 2:0
     
    11:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci vedou už o dva góly. Zdeněk Okál si výborně u mantinelu pokryl kotouč a vyčkal na najetí ROBERTSE BUKARTSE do mezikruží. Lotyšský reprezentant tam také kotouč dostal a rychlou střelou nad vyrážečku Lukeše zvyšuje skóre. Asistence: Zdeněk Okál.
    10:26 Pavel KUBIŠ - 1:0
     
    10:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín využívá nepozornosti Pirátů v obraném pásmu. Žižka přihrál puk úplně nehlídanému PAVLU KUBIŠOVI na pravé křídlo. Kubiš si potáhl kotouč a nechytatelnou ránou do horního růžku Lukešovy brány otevřel skóre utkání. Asistence Tomáš Žižka a Jiří Ondráček.
    Marken.cz

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 11. Kubiš (Žižka, J. Ondráček), 12. Roberts Bukarts (Okál), 16. Valenta (O. Veselý, Fořt), 38. Okál (Roberts Bukarts, Freibergs) – 35. Flemming (Skokan, Huml)


    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Matějíček, Valenta, Řezníček, Žižka (A), Petran, O. Horák – Okál, Honejsek, Roberts Bukarts – Šťastný, Fořt, O. Veselý (C) – J. Ondráček, Fryšara, Kubiš – Klhůfek, P. Sedláček, Illo.
    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (16. J. Laco) – Valach, Mrázek, Flemming, Dlapa, L. Chalupa, Slovák, Grman – Tomica (A), Huml (A), Vondrka (C) – Sklenář, V. Růžička, Dlouhý – Skokan, Lauko, Koblasa – Poletín, Šťovíček, J. Havel.

    Rozhodčí: Kika, Hradil – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 2 555
    bahis siteleri