Most – Letňany 0:5 (kont.) | Jablonec n/N – Sokolov 3:5 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 4:2 (kon.)
Nový Jičín – Šumperk 2:5 (kon.) | Kopřivnice – Poruba 2011 5:1 (kon.) | David Servis – Žďár n/S 3:7 (kon.)
Klatovy – Kolín 3:0 (kon.) | Tábor – Nymburk 4:3 (po pr.) | Mor. Budějovice – Pelhřimov 12:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 5:3 (kon.) | Trutnov – Řisuty 4:1 (kon.) | Vrchlabí – Bílina 3:4 (kon.)
Kobra – Dvůr Králové n. L. 2:3 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
3:5 (1:3, 2:0, 0:2)
HC Baník Sokolov
Středa 28.02.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga skupina Západ • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého druholigového hokeje. Třetí nejvyšší soutěž má na programu své poslední kolo a my se společně zaměříme na jeho šlágr mezi dvěma nejlepšími týmy. HC Vlci Jablonec hostí HC Baník Sokolov! Sledujte tedy náš přenos a užijte si aktuální informace.

    Jablonec po výborném vstupu do sezóny začal mírně klopýtat, zlepšená forma jej však vynesla až na současnou druhou pozici ve skupině Západ. Doma se mu ovšem příliš nedaří, prohrál zde poslední dvě utkání.

    Sokolov disponuje velice kvalitním kádrem a je to vidět! Na Jablonec drží devítibodový náskok. Baníku skvěle funguje ofenziva, ve 39 zápasech totiž nastřílel 181 branek. Už pětkrát v řadě nasázel svým soupeřům minimálně bůra a drží sedmizápasovou šňůru vítězství.

    V předchozích třech vzájemných střetnutích byl úspěšnější Baník, jenž dvakrát zvítězil. Nejprve sice doma Vlkům podlehl 4:5, nicméně na severu Čech soupeře přestřílel poměrem 7:4 a poté jej zdolal i na svém stadionu, konkrétně 4:2.

    Vyrovná Jablonec vzájemnou bilanci, nebo lídr tabulky potvrdí skvělou formu? Sledujte ve středu večer, kdy souboj započne.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Pulec – Babec, Bříška, Tondr Lukáš, Víšek, Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Peřina, Demel.

    HC Baník Sokolov: Kuchař (Pitoňák) – Vodička, Kvapil, Pajk, Weinhold, Michálek, Rulík, Hohl – Kašpar, Račanský, Harkabus, Strunz, Čejka, Šmejc, Davídek, Nídl, Trapl, Zadražil, Janata, Rohan..
     
    Mezi třem tyčemi dostaly prostor jedničky obou mužstev. Jabloneckou klec bude hájit stálice Lukáš Hosnedl, zatímco se hostům bude snažit svými zákroky pomoci Ondřej Kuchař.
     
    V sestavě Vlků dochází k menší kuriozitě. Vhledem k rozsáhlé marodce, která tým sužuje, byl dnes na soupisku zapsán také trenér Tomáš Demel. Ten teprve loni ukončil hráčskou kariéru a zcela jistě to má ještě takříkajíc v ruce. Uvidíme, zda do zápasu skutečně zasáhne.
     
    Hráči obou mužstev již vstupují na led. Vlci oblékli bílé dresy, Baník černé. Díky extrémním mrazům si dnes na stadion našli cestu jen ti nejvěrnější fanoušci a tribuny jsou víceméně prázdné. Utkání započne během několika minut!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Hrajeme! Na úvodním vhazování uspěli Vlci, kteří mají trošku problémy s napadáním Baníku a jejich postup vpřed se zdržuje.
     
    00:41
    Hosté si zatím víceméně nesáhli na kotouč. Oba týmy nyní střídají. Moravec drží puk za branou a vyhlíží šanci na rozehrávku.
     
    01:16
    Vojtěch Havlas se snažil využít volného prostoru a po pravém křídle pelášil do ofenzivy. Ke své smůle prohrál souboj s gravitací a skončil na břiše na ledové ploše.
     
    01:54
    Kuchař si připisuje premiérový zákrok. Pokus Nevyhoštěného nebyl nikterak nebezpečný a maskovaný muž v klidu přerušuje hru.
     
    02:09
    Zeman rozehrával zpoza vlastní klece, načež se kotouč dostal až ke Kuchařovi, který jej o mantinel odpravil do bezpečí.
     
    02:41
    Jablonec si vytvořil menší tlak, především díky dobrému pohybu. Gólman Sokolova si připsal další úspěšně zvládnutou práci a hra je přerušena.
     
    03:09
    Sokolov se zatím spíše hledá. Nyní vyhodil na zakázané uvolnění a buly proběhne po levici brankáře Kuchaře.
     
    03:24
    Na puk si už sáhl také Lukáš Hosnedl. Z prvního dotyku pálil od modré čáry Rulík a brankář uzavřel všechny mezírky ve výstroji včas.
     
    03:54
    Hra získává zajímavé tempo, do střelecké pozice se po pěkné individuální akci dostal Brokeš a donutil Kuchaře k zásahu.
     
    04:24
    Baník právě vstřelil branku!
    Zčistajasna se Sokolov ujímá vedení! Domácí defenziva trestuhodně zapomněla na PETRA RAČANSKÉHO. Weinhold jej dobře našel a hostující útočník měl cestu k Hosnedlovi volnou. Brankáře si povedeně položil a umístil kotouč za jeho záda! Asistence: Weinhold, Kašpar.
     
    04:55
    Jablonec se snaží o reakci a už operuje v útočné zóně. Puk chodí z hole na hůl, leč bez potřebného střeleckého vyústění.
     
    05:51
    Michal Pavlů se z pozice obránce dostal až na pravý kruh, odkud vypálil zápěstím a Kuchař musel bleskurychle vytyčit lapačku.
     
    06:10
    Domácí jsou nyní velmi aktivní, Čechura nahazoval od modré čáry a ačkoliv toho Kuchař přes clonící hráče nemohl moc vidět, dokázal středu vyrazit mimo brankoviště.
     
    07:01
    Sokolov se snaží svému sokovi vyrovnat a usadil se v pásmu. Harkabus drží puk a přemýšlí, co s ním.
     
    07:48
    Elitní formace Vlků se vydala do rychlého brejku. Měli to dobře rozjeté, ale Víšek překročil modrou čáru příliš brzy, což neuniklo pozornosti čárového rozhodčího. Ofsajd!
     
    08:27
    Lukáš Tondr přihrával před branku Víškovi, jenž byl tísněn a k zakončení se tedy nedostal. Baník vyráží dopředu.
     
    08:56
    Mulač protečoval puk až k hostující brance, ale Jablonec se tam neusadil a musí se rychle přeorientovat na defenzivní činnosti.
     
    09:38
    Filip Šmejc na levém kruhu neváhal a prověřil Hosnedlovu pozornost. Ten byl připraven a střelu sokolovského forvarda lapil.
     
    10:10
    Jablonec se nemohl dostat z obranné třetiny. Dobrou práci odvedl Hohl, a nakonec zakončoval Čejka ze zajímavé pozice pouze do zadního mantinelu. Hosnedl mohl zůstat v klidu.
     
    10:52
    Domácí už se konečně dostali z defenzivy, ale tečovaný puk nadělal neplechu při přechodu modré čáry. Píská se postavení mimo hru.
     
    11:23
    Vlci si vytvořili náznak tlaku a Moravec zkoušel štěstí dělovkou od mantinelu, proti které pozorný Kuchař zdárně zasáhl.
     
    11:41
    Práci měl chvíli poté na druhé straně také Hosnedl, kterého se neúspěšně pokoušel z pravého kruhu zaskočit střílející Jiří Janata.
     
    12:00
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Pilař – 2 min., podražení).
     
    12:22
    První početní výhodu otevřel střelou Tomáš Harkabus. Úspěšně ji zblokoval Pulec a následně se touš zatoulal mimo prostor mezi mantinely.
     
    12:46
    Jablonec se zatím brání obstojně, nyní vyhazuje a ukrajuje tak cenné vteřinky z oslabení.
     
    13:09
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov ovšem přesilovku využívá a navyšuje svůj náskok! Nebyla to typická přesilovková akce. MARTIN TRAPL si vzal puk, pronikl přes modrou čáru až na levý kruh a individuální akci zakončil chirurgicky přesnou střelou pod břevno. Asistence: Rulík.
     
    13:38
    Domácí mohli rychle snížit, ale exkluzivní příležitostí pohrdli! Od souboje před brankou se kotouč odrazil přímo na hůl úplně volného Vojtěcha Havlase. Na něj zívala poloprázdná svatyně, ale útočník Vlků trefil pouze prostor, kde se pohyboval gólman Kuchař.
     
    14:23
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Kvapil – 2 min., hákování).
     
    14:26
    Sokolov své první oslabení zahajuje na výbornou a Hohl okamžitě posílá kotouč přes všechny čáry.
     
    14:54
    Teď už šelmy operují v útočném pásmu, ale nepřesná přihrávka znamenala konec kombinace. Puk se pohybuje opět v neutrální zóně.
     
    15:11
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Harkabus – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mulač – 2 min., hrubost).
     
    15:40
    Přesilovka Jablonce pokračuje, ale Sokolov kontroluje hru a vůbec puk soupeři nepůjčuje!
     
    16:09
    Vlkům se tato početní výhod pranic nedaří. Ani jednou nevystřelili a navíc se ani pořádně neohřáli v útočném pásmu. Kvapil už se chystá na návrat na led.
     
    16:30
    Puk se trošku šťastně odrazil mezi kruhy k Jiřímu Peřinovi, jenž pálil z výborné pozice, ale Kuchař vytasil další povedený zákrok.
     
    17:17
    Jablonec nyní rozvážně kombinuje ve vlastním obranném pásmu a rozmýšlí si další přechod vpřed. Zeman si vyměňuje puk s Čechurou a oba beci vyčkávají.
     
    17:59
    Velkou šanci Baníku měl na hokejce Tomáš Rohan! Po velké chybě v domácí rozehrávce se objevil v prostoru mezi kruhy a Hosnedl jeho střelu vytěsnil špičkou vyrážečky.
     
    19:05
    Vlci právě vstřelili branku!
    Vlci korigují! Usadili se v hostujícím pásmu a dostali soupeře pod tlak. Nakonec Tomáš Brokeš nabil volnému VOJTĚCHU HAVLASOVI, a ten se trefil přesně za přesouvajícího se brankáře. Kuchař neměl jakoukoliv šanci zasáhnout a šelmy jsou zpátky ve hře. Asistence: Brokeš.
     
    19:36
    Jablonec se snaží o ještě jeden gól do šatny a před bránou Baníku vytváří pořádný průvan. Nakonec se snažil puk dostrkat za beton Lukáš Tondr a nebyl úspěšný.
     
    19:51
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak to je už v tak mrazivých podmínkách pořádně ledová sprcha pro domácí! Zprvu nenápadnou střelu Trapla vyrazil Hosnedl před sebe, kde se černé gumy chopil MICHAEL ČEJKA a poslal ji mezírkou mezi betony do sítě. Následně si oslavou pod jabloneckým kotlem střelec proti sobě poštval fanoušky, ale gólovou radost mu to nezkazí. Asistence: Trapl.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, která nabídla hned čtyři přesné zásahy. V rozhodně lepším rozpoložení se nachází Sokolov, vede totiž 3:1. Už podle skóre je patrné, že sledujeme zajímavé utkání. Uvidíme, jak se bude vyvíjet nadále.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:12
    Sokolov podnikl první akci, ale nedostal se k zakončení. I přes to zůstává usazen v útočném pásmu.
     
    20:43
    Víšek poslal od mantinelu kotouč před branku, kde hlídkoval Lukáš Tondr. Ten se snažil tečovat Víškovu pobídku mimo dosah gólmana, ten však betonem jakékoliv zakončení znemožnil.
     
    21:31
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Weinhold – 2 min., podražení).
     
    21:38
    Sokolovští také toto oslabení načínají velice dobře a bleskurychle vyhazují do bezpečí.
     
    22:17
    Jablonec poměrně těžko hledá cestu do pásma. Nakonec Pilař nahodil puk z dálky na Kuchaře a domácí konečně mohou zahrozit.
     
    22:56
    Po kombinační akci obdržel přihrávku na levém kruhu připravený Jan Víšek. Vystřelil bez přípravy a nalezl pouze Kuchařovu rukavici.
     
    23:21
    Baníkovci se v oslabení hnali dokonce do ofenzivy a protiútok vyústil v odpískané postavení mimo hru.
     
    23:40
    Sokolov je kompletní a nyní napadá rozehrávku Brokeše. Domácí hokejista si s ataky poradil a v klidu vyváží puk přes střední třetinu.
     
    24:22
    Vlci se snaží o vytvoření nějakého souvislejšího tlaku, ale hosté velmi dobře brání a nenabízí žádné volné prostory.
     
    25:11
    Šmejc vyhodil puk až za Hosnedlovu klec a rozhodčí ke zklamání domácích příznivců icing neodpískali.
     
    26:23
    Vlci právě vstřelili branku!
    Je sníženo! Jablonec působil trošku bezradným dojmem, ale nakonec se usadil v pásmu, načež přihrál Ladislav Pulec na pravý kruh LUKÁŠI TONDROVI, jehož rána bez přípravy zapadla zcela přesně pod horní tyčku! Asistence: Pulec.
     
    26:54
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Brokeš – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).
     
    27:08
    Sokolov dlouhou početní výhodu nezahájil zrovna nejlépe. Kvapilova přihrávka byla pro spoluhráče nepolapitelná a skončila až v neutrální zóně.
     
    27:55
    Jablonec už se nyní musel osvobodit sám, ale zásluhou důrazného Víška poslali domácí kotouč znovu do bezpečí.
     
    28:29
    Zatím je to ze strany Baníku zmar. Hosté nejsou schopni dostat se do útočného pásma a šelmy se brání ve velké pohodě.
     
    28:47
    Vyhození měl na hokejce Lukáš Tondr, ale puk se mu svezl z čepele. Sokolov tedy může udržet ofenzivní třetinu.
     
    29:18
    Jablonečtí i přes absenci jednoho muže drží kotouč na svých holích, což se pochopitelně líbí většině obecenstva, které nadšeně skanduje.
     
    29:47
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Kvapil – 2 min., vysoká hůl).
     
    29:50
    Moravcovu dělovku od modré čáry, která mířila pár centimetrů nad ledem, Kuchař dobře viděl a betonem ji nepustil na místo určení.
     
    30:31
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Rulík – 2 min., podražení).
     
    30:31
    Sokolov dvojicí faulů dostává sám sebe z přesilovky rázem do oslabení. Momentálně mají domácí hokejisté převahu čtyř bruslařů proti třem.
     
    30:54
    Jablonec už má dvojnásobnou přesilovku! Zatím ovšem hraje příliš profesorsky a otálí se střelbou.
     
    31:39
    Vlci právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Nutno přiznat, že to byla hokejová paráda. Lukáš Tondr nastartoval do samostatné akce JANA VÍŠKA. Bývalý útočník Liberce se protáhl až před Kuchaře, načež si s ním pohrál a forhendem zasunul kotouč za brankovou čáru. Asistence: Tondr Lukáš.
     
    32:30
    Oba týmy už jsou kompletní. Aktivnějším dojmem působí jednoznačně domácí Jablonec, jenž teď opět chvátá do ofenzivy.
     
    32:38
    Dělovku Brokeše od levého mantinelu schoval Kuchař ve výstroji a hra je přerušena. Pokračovat se bude vhazováním před jeho brankou.
     
    32:42
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Zeman – 2 min., podražení).
     
    33:09
    Jablonec zahrozil při vlastním oslabení! Hrající trenér Tomáš Demel skvělou otočkou připravil střeleckou pozici Pulcovi, ale k němu nakonec na poslední chvíli přistoupil obránce a nenechal mu prostor k zakončení.
     
    33:57
    Vlci vyhazují do bezpečí a zatím se v tomto oslabení brání více než dobře. Sokolov se musí zlepšit, chce-li pomýšlet na vítězství.
     
    34:37
    Lukáš Hosnedl viděl střelu Michálka od modré čáry a v klidu ji skryl. Přesilovka hostů se chýlí ke svému konci.
     
    35:11
    Jablonecké příznivce rozčílilo pochybné střídání Baníku, při kterém bylo chvilku na ledě šest jeho hráčů. Vylučovat se v tomto případě nebude.
     
    35:50
    Baník teď svírá svého soka pod zajímavým tlakem a Jablonci se nedaří osvobodit. Hosté si však zatím nevypracovali střeleckou pozici.
     
    36:26
    Záhy je to ovšem zajímavá příležitost Vlků! Vojtěch Havlas dostal nabito na pravý kruh a z této pozice trefil pouze beton Kuchaře, který si proti střelci dobře vyjel.
     
    37:37
    Sokolov se ocitl pod náporem a situaci vyřešil odpalem, po kterém se píská zakázané uvolnění a hra se vrací před Kuchaře.
     
    37:53
    Přízemní ránu Moravce od modré čáry vyrazil Kuchař do strany, kde se po dorážce natahoval Kamil Bříška. K doklepnutí puku za čáru mu moc nechybělo!
     
    38:20
    Michal Pavlů vyrazil do útoku a z pravé strany přihrál před branku. Tam zakončoval Vojtěch Havlas, ale z výborné pozice touš mezi tyče neusměrnil!
     
    38:56
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Brokeš – 2 min., faul kolenem).
     
    39:25
    Hosté se mohou těsně před koncem druhé části dostat do vedení. Hrají další přesilovku a Hosnedl přerušuje hru proti dalekonosnému pokusu Zadražila.
     
    39:51
    Zdá se, že už toho Baník moc nestihne. Kotouč se totiž pohybuje kdesi v rohu kluziště, kde jej domácí beci zašlápli pod bruslemi a časomíra plyne ke čtyřicáté minutě.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední dvacetiminutovka vyšla mnohem lépe Vlkům, kteří disponovali herní převahou a vyrovnali na současných 3:3. Zbytek zápasu tak bude pořádně dramatický, úvodní dvě třetiny totiž nic nevyřešily!
     
    Další třetina začne přibližně v 19:40.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    O první střelu po návratu z kabin se postaral hostující Weinhold, ale od mantinelu Hosnedla nikterak nezaskočil.
     
    40:56
    Souběžně s návratem Brokeše z lavice hanby vypálil od modré čáry Rulík a Hosnedl si připisuje další zákrok.
     
    41:30
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Strunz – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    42:11
    Baník se zatím brání dobře a nepouští soupeře do předbrankového prostoru.
     
    42:44
    Sokolov znovu vyhazuje. Jablonec musí začít od vlastní klece a přesilovka se mu zatím nevede podle představ.
     
    43:30
    Hosté jsou kompletní a opět tak mohou zahrozit v ofenzivě. Puk však dále drží Jablonečtí.
     
    43:58
    Martin Trapl se pohledně prokličkoval až před Hosnedla. Zkusil mu po naznačení zasunout kotouč mezi betony, ale trefil připravenou hokejku!
     
    44:42
    Baník je nyní poměrně aktivní a disponuje převahou na kotouči. Projektily ovšem často míří mimo prostor tří tyčí a nejsou tedy nebezpečné.
     
    45:39
    Jiří Nídl se po levé straně prodíral před Hosnedla a nakonec mu puk trochu utekl. Zakončit tedy nedokázal a domácí mohou obrátit hru.
     
    47:05
    Jablonec je ve třetí části zatím poněkud bezzubý. Sokolov má více ze hry a to se přestává domácím fanouškům líbit.
     
    47:50
    Vlci jsou pod tlakem a nyní se nezmohli na víc, než na vyhození pes všechny čáry. Píská se icing a hra se vrací před Hosnedla.
     
    48:22
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Račanský – 2 min., podražení).
     
    48:31
    Jablonec se mohl dostat do vedení, ale Kuchaře zachránila horní tyčka! Obrovské štěstí pro Baník.
     
    49:03
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Harkabus – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Moravec – 2 min., hrubost).
     
    49:26
    Jablonec pokračuje v přesilovce pěti proti čtyřem a operuje v útočném pásmu. Zatím marně čeká na vytvoření střelecké příležitosti.
     
    50:08
    Sokolov se zdárně osvobozuje a Račanský se již chystá k návratu na ledovou plochu.
     
    51:01
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Čechura – 2 min.).
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Rulík – 2 min. + 2 min., sekání).
     
    51:27
    Lukáš Tondr našel před brankou připraveného Mulače, jenž puk chytře tečoval a střela prolétla jen velice těsně nad horní tyčkou! Jablonec tuto přesilovku hraje zatím dobře.
     
    52:07
    Domácí mají drtivý tlak. Dvojici ran od modré čáry vyslal Michal Pavlů a Kuchař předvedl dvojici důležitých zásahů, přičemž druhý pokus zastavil povedeným semaforem.
     
    52:44
    Baník stále ani jednou nevyhodil! Velký tlak Jablonce bude možná brzy utlumen návratem hostujícího hráče na ledovou plochu.
     
    53:29
    Račanský se prodral přes neutrální zónu a nahazuje kotouč do pásma. Zároveň se přiostřují emoce jak na ledě, tak v hledišti.
     
    54:10
    Po vhazování ve středu pole vlétl kotouč do jabloneckého pásma. Sjíždí si pro něj Moravec a rozehrává. Vlci obracejí hru, která se zas pomalu stěhuje před branku Sokolova.
     
    Dnešní utkání sleduje 208 diváků.
     
    54:49
    Lukáš Hosnedl přerušuje hru a vhazování proběhne po jeho levé ruce. Na ledě je nebezpečná Harkabusova formace, která už Vlkům mnohokrát pořádně zatopila pod kotlem.
     
    55:05
    Vojtěch Havlas si najel na oblast kruhu a střelou ze zápěstí donutil Kuchaře zasahovat. Hostující brankář hru v poklidu přerušuje a bude se vhazovat.
     
    55:54
    Jablonec v těchto chvílích malinko přidává na obrátkách. Sokolovští se ubránili pouze za cenu vhození na odpískané zakázané uvolnění.
     
    56:08
    Kašpar si najel do pásma a přes clonu Zemana zkoušel štěstí. Hosnedl zasahovat nemusel, střela zamířila mimo tři tyče.
     
    56:32
    Jiří Peřina vyrazil jako osamocený vlk do útočného pásma a z pravého kruhu zakončoval. Kuchař zasáhl lapačkou a stav zůstává nerozhodný.
     
    57:51
    Základní hrací doba se chýlí ke konci. Podaří se některému z týmů vstřelit vítěznou branku, nebo si na rozuzlení budeme muset ve velké zimě počkat až do prodloužení?
     
    58:11
    Lukáš Tondr si parádně udělal prostor a z pravé strany se hnal vstříc Kuchařovi. Snažil se jej obalamutit bekhendovou kličkou, ale neprovedl ji zcela podle představ a zametl kotouč pouze mimo tři tyče!
     
    58:47
    Jablonecký Zeman posílá puk do útočného pásma, kam už se sjíždějí hráči obou týmů, aby o něj svedli souboj.
     
    59:24
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak to je šok! Sokolov skóruje v poslední minutě a pravděpodobně rozhoduje o své výhře. TOMÁŠ ROHAN to vzal na sebe, udělal si z domácích beků tréninkové kužele a dostal se až před Hosnedla, kterého dost možná s přispěním brusle hráče Jablonce překonal! Fatální nedoraz v domácí defenzivě. Asistence: Zadražil.
     
    59:38
    Jablonec si vyžádal oddechový čas a krátce poté vznikla před brankou Baníku obrovská skrumáž. Konstrukce nakonec nápor neunesla a vypadla z optimálního postavení, což se domácím fanouškům nelíbí, podle nich se totiž jednalo o úmyslné vychýlení.
     
    59:52
    Baník právě vstřelil branku!
    Vlci to zkusili bez gólmana, ale místo vyrovnání přichází definitivní tečka. Vyklizenou svatyni trefil TOMÁŠ ROHAN, který tak skóruje podruhé v utkání. Je hotovo! Asistence: Zadražil.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Vítězem dnešního utkání se nakonec stává tým HC Baník Sokolov! Západočeši rozhodli o svém úspěchu až v poslední minutě, kdy se dvakrát prosadil Tomáš Rohan.
     
    To už je ode mne vše. Z Jablonce se s vámi promrzlý loučím, přeji příjemný večer a někdy příště opět na počtenou! (20:24:18)

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 20. Havlas (Brokeš), 27. Tondr (Pulec), 32. Víšek (Tondr) – 5. Račanský (Weinhold, Kašpar), 14. Trapl (Rulík), 20. Čejka (Trapl), 60. Rohan (Zadražil), 60. Rohan (Zadražil)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Pulec – Babec, Bříška, Tondr Lukáš, Víšek, Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Peřina, Demel.
    HC Baník Sokolov: Kuchař (Pitoňák) – Vodička, Kvapil, Pajk, Weinhold, Michálek, Rulík, Hohl – Kašpar, Račanský, Harkabus, Strunz, Čejka, Šmejc, Davídek, Nídl, Trapl, Zadražil, Janata, Rohan.

    Diváci: 208
    bahis siteleri