Vladivostok – Chabarovsk 2:1 (1:0 po s.n.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 1:4 (kon.) | Barys – Omsk 3:4 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Jekatěrinburg 0:3 (kon.) | Magnitogorsk – Nižněkamsk 3:2 (kon.) | Ufa – Kazaň 4:2 (kon.)
Toljatti – Soči 2:3 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 2:5 (kon.) | N.Novgorod – Viťaz 2:1 (po pr.)
Petrohrad – Čerepovec 1:0 (1:0 po s.n.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 4:3 (kon.) | Riga – Jokerit 3:1 (kon.)
HC Slovan – Minsk 4:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
Ak Bars Kazaň
Čtvrtek 01.03.2018, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního odpoledne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:23:28)
     
    Československá stopa v utkání

    Jiří Sekáč (KZN) 1+0, 6 střel, čas na ledě 16:00
     
    Utkání sledovalo 8 070 diváků.
     
    Střely na branku: 19 – 54
     
    Je dobojováno. Domácí hráči nakonec svůj dvoubrankový náskok uhájili, i když v závěru třetí třetiny čelili obrovskému tlaku Kazaně. Té nepomohla ani powerplay a se zápasem už nic neudělala. Nicméně prvenství v konferenci jí nikdo nevezme.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Jarullin ještě pálil od modré čáry a před brankářem domácích jeho střelu tečoval Markov, ale bylo to mimo tři tyče. Zápas je tak už u samého konce.
     
    59:35
    A ještě jeden zákrok si připsal Nalimov proti Antonu Landerovi, který nebyl daleko od kontaktní branky. Vhazovat se bude po levici Nalimova.
     
    59:11
    Hosté se nevzdávají a opět mají velký tlak. Nalimov ale ustál i situaci, kdy došlo před ním k velké skrumáži a kotouč podržel.
     
    59:08
    Domácí Vladimir Tkačov poslal kotouč z obranného pásma a ten skončil až za čárou na druhé straně. Zakázané uvolnění a hosté tak budou znovu v útočném pásmu.
     
    58:56
    Po dalším velkém závaru před brankou Nalimova nakonec ukryl puk pod svojí lapačkou brankář Ufy a hned také přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    58:29
    Hráči Kazaně mají tlak před domácí brankou, obrana Ufy v čele s gólmanem jsou ale zatím pozorní a nic hostům nepovolují.
     
    58:02
    Šaryčenkov je na střídačce a hosté to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:29
    Burmistrov pálil z levé strany, ale Nalimov sklapl včas své betony a kotouč za svá záda nepustil.
     
    56:58
    Hosté byli úspěšní a hned po vyhraném vhazování zamířili před domácí branku. Jenže tam byla pozorná obrana připravena a ta šikovně vyhodila puk do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    56:48
    Zakázané uvolnění Kazaně. Hra se tedy stěhuje zpět před Šaryčenkova, kde se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    56:07
    Jenže domácí dokázali vyšťourat puk a přešli znovu před branku Kazaně. Zubov střílel z pravé strany a Šaryčenkov byl připraven.
     
    55:30
    Před brankou Kazaně ale nic nevymysleli a záhy ztratili puk, který mají ve své moci opět hosté a tlačí se s ním před branku Ivana Nalimova.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. Gončarov (Hartikainen, Omark), 20. Zubov (Omark), 34. Soloduchin (Korotkov), 47. Burdasov (Omark, Tkačov) – 31. Sekáč (Azevedo, Lander), 32. Lukojanov (Svitov, Burmistrov)


    Salavat Julajev Ufa: Nalimov (Karejev) – Loginov, M. Osipov, Jelizarov, S. Garejev, Bartulis, Gončarov – Omark, Busarov, Hartikainen (A) – Fjodorov, Zubov (C), Lisin (A) – Tkačov, Kuzmin, Burdasov – Soloduchin, Korotkov, M. Majorov – Juňkov, I. Makarov.
    Ak Bars Kazaň: Šaryčenkov (Garipov) – Jarullin, Markov (A), Batyršin, Tokranov (A), Ljamkin, Ohtamaa, Sidorov – Azevedo, Lander, Sekáč – Klinkhammer, Tkačov, Galijev – A. Potapov, An. Popov, Lukojanov – Burmistrov, Svitov (C), Kosov.

    Rozhodčí: Bělov, Gusev – Lazarev, Otmachov

    Diváci: 8 070
    bahis siteleri