Zlín – Chomutov 5:2 (kon.) | Třinec – Pardubice 2:6 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 6:2 (kon.)
Mountfield HK – Jihlava 2:4 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 7:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 2:1 (po pr.)
Liberec – Plzeň 4:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:4 (0:3, 1:0, 1:1)
HC Dukla Jihlava
Pátek 02.03.2018, 17:20 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:21 Lukáš CINGEL - 2:4
     
    59:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši ještě kosmeticky upravují skóre. Filip Pavlík vystřelil z levé strany od modré čáry. Kotouč byl v mezikruží sražen. LUKÁŠ CINGEL si ho rychle našel a svým druhým dnešním zásahem koriguje na 2:4! Asistence: Filip Pavlík, Dominik Graňák.
    50:31 Zach HAMILL - 1:4
     
    50:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla využívá další přesilovku a nejspíš je rozhodnuto! ROBERT ZACHARY HAMILL vystřelil z vrcholů kruhů, Pavelka si sice na puk sáhl a podstatně ho zpomalil, zastavit ho však nedokázal. Asistence: Richard Diviš, Josef Skořepa.
    39:12 Lukáš CINGEL - 1:3
     
    39:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec v závěru druhé třetiny přece jen koriguje skóre! LUKÁŠ CINGEL dostal přihrávku na levou stranu, popojel si na kruh a přesnou tvrdou ranou na zadní tyč pokořil Škarka! Asistence: Dominik Graňák, Jaroslav Pavelka.
    19:29 Matěj STŘÍTESKÝ - 0:3
     
    19:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá přesilovku a vede 3:0! Rybár si nejprve skvěle poradil se střelou od modré i následnou dorážkou, kotouč se však k původnímu střelci, MATĚJI STŘÍTESKÉMU, dostal znovu a další pokus si už našel cestu skrz změť těl před bránou Mountfieldu až do sítě! Asistence: Petr Straka, Jakub Suchánek.
    12:32 Petr STRAKA - 0:2
     
    12:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    A Jihlava zdvojnásobuje své vedení! Jiránek se vytočil na pravém kruhu a z otočky vypálil, kotouč těsně před Rybárem tečoval PETR STRAKA, který tak nedal brankáři Hradce nejmenší šanci zasáhnout! Asistence: Tomáš Jiránek.
    10:09 Matěj STŘÍTESKÝ - 0:1
     
    10:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla jde překvapivě do vedení! Skořepa poslal po hrazení kotouč na modrou. Z pravé strany ostře vypálil Stříteský a kotouč se po teči PETRA STRAKY dostal až do sítě za Rybárem. Asistence: Matěj Stříteský, Josef Skořepa.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 40. Cingel (Graňák, J. Pavelka), 60. Cingel (F. Pavlík, Graňák) – 11. Straka (Stříteský, Skořepa), 13. Straka (Jiránek), 20. Stříteský (Straka, Suchánek), 51. Hamill (Diviš, Skořepa)


    Mountfield HK: Rybár (21. J. Pavelka) – Zámorský, Gregorc, Pláněk, Cibulskis, F. Pavlík, Graňák, Vydarený – Jaroslav Bednář (C), Kukumberg, Cingel – Látal, Koukal (A), Červený – Köhler (A), Berger, Šimánek – Vopelka, Zigo, R. Pavlík.
    HC Dukla Jihlava: Škarek (Kořenář) – Šidlík, Stříteský, D. Váňa, Suchánek, Bryhnisveen, J. Zdráhal, Půža – Čachotský (C), Zeman, F. Seman – Straka, Skořepa (A), Jiránek – Rabbit, Hamill, Anděl – Žálčík, R. Hubáček, Diviš (A).

    Rozhodčí: Hribik, Petružálek – Hynek, Špůr

    Diváci: 4166
    bahis siteleri