Lipt. Mikuláš – Nitra 0:4 (kon.) | Košice – Trenčín 0:3 (kon.) | Detva – Poprad 3:6 (kon.)
Zvolen – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Nové Zámky – Žilina 4:7 (kon.)
konec
HC Košice
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 02.03.2018, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi tabuľkovými susedmi HC Košice a HK Dukla Trenčín. Po výsledku 0:3 sa z výhry tešia hostia.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 24:28

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:46:08)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:28
    Už sa pravdepodobne nič neudeje.
     
    58:28
    Arbitri teraz nemajú dôvod hru prerušovať, sekundy preto plynú mimoriadne rýchlo. Začali sa posledné dve minúty tretej tretiny, o malý moment odštartuje aj záverečná 60-sekundovka.
     
    57:38
    Puk opúšťa pásmo hostí, oba celky budú striedať počas hry.
     
    56:40
    Trenčín pokračuje s piatimi hráčmi. Čaká sa prakticky už len na záverečnú sirénu, čo naznačuje aj nízke tempo hry. Prvoradou úlohou Trenčína teraz bude dopomôcť Valentovi k čistému kontu.
     
    56:05
    Ešte jedna dobrá bomba, ktorá Valentovi vypadla. Hričina sa následne snažil voľný puk upratať do siete, avšak padajúceho brankára Trenčína neprekonal.
     
    55:30
    Trenčín sa oslobodzuje, puk letí cez všetky čiary.
     
    55:16
    Dve výborné strely prakticky z identického miesta teraz vyslal Marek Hovorka. Obe delovky vyslal príklepom, obe zastavil Michal Valent svojou ľavou nohou. Po druhej strele už hru radšej prerušil.
     
    54:19
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Bohunický – 2 min., držanie).
     
    54:02
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    53:05
    Medzičasom hrajú Košice s piatimi hráčmi.
     
    52:38
    Trenčania boli teraz pri prechode útočnou modrou čiarou aktívni až príliš a sami sa vystavili postaveniu mimo hry. Tá je tak vykázaná do stredného pásma.
     
    52:16
    Ďalšie odpálenie puku v podaní domácich, tentokrát aspoň do stredného pásma.
     
    51:42
    Košičania sa v tomto oslabení dobre bránia a puk posielajú cez všetky čiary až k Valentovi. Odtiaľ sa už Dukla príliš neponáhľa, jej prípadný štvrtý gól by už prakticky nič neriešil.
     
    50:45
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Pulli – 2 min., krosček).
     
    50:27
    Plynie záverečných 10 minút riadnej hracej doby. Takmer s určitosťou pritom môžeme hovoriť aj o záverečných desiatich minútach dnešného zápasu Košíc s Trenčínom.
     
    49:26
    Hričina sa snažil spoza bránky nahodiť k bránkovisku, jeho puk obrana Trenčína sklepla priamo pod lapačku Valenta. Ten sa zbytočne nesnažil rozohrať a hru prerušil.
     
    48:59
    Hra sa prelieva zo strany na stranu, ani jeden z gólmanov teraz nemal prácu. Tento fakt vyhovuje neporovnateľne viac Trenčínu, ktorý je veľmi blízko k dôležitým trom bodom.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 12. Pač (Starosta), 38. Bezúch (Holenda, Ölvecký), 46. Mikula (Holenda)


    HC Košice: Habal (Lundström) – Kessel, Dudáš (A), Čížek, Šedivý, Koch, Pulli, Vrábeľ, Matejka – Miklík, Pacan, Kafka – Hovorka (A), Boltun, Nagy (C) – Hričina, Suja, Jenčík – Šoltés, Klíma, Petráš
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Starosta (A), Bačík, Cebák, Holenda, Bohunický, Pač, Themár, Deveaux – Radivojevič (C), Ölvecký, Bezúch – Hecl, Sádecký, Sojčík – Varga, Dlouhý (A), Mikula – Gašparovič, Švec, Hudec

    Rozhodčí: Snášel, Orolin – Smrek, Stanzel
    thejrc.org