Mönchengladbach – W. Brémy 2:2 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
2:2 (2:0)
Werder Brémy
Pátek 02.03.2018, 20:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    A nemusel ho ani schovávat, protože o chvíli později se podražením provinil Miloš Veljković (Werder Brémy).
     
    90+3
    Mickaël Cuisance (Borussia Mönchengladbach) bezohledně zfauloval Bargfredeho. Co na to sudí? Tahá ze své kapsy žlutě zbarvený kartonek.
     
    90+2
    Střídání v týmu Werder Brémy: z trávníku se poroučí Ishak Belfodil, místo něj si v závěrečných desítkách vteřin zahraje Zlatko Junuzović.
     
    82
    Borussia Mönchengladbach vystřídala naposledy: Reece Oxford pustil na trávník Patricka Herrmanna.
    78. Aron JÓHANNSSON - 2:2
     
    78
    Werder právě vstřelil branku!
    Brémy po zlepšeném výkonu ve druhém poločase zaslouženě vyrovnávají. Eggestein naservíroval míč do vápna, kde ho po Gondorfově přiťuknutí poslal do sítě ARON JÓHANNSSON. Sommerovi lze těžko něco vyčítat, na střelu zblízka prostě neměl nárok a jeho spoluhráči byli u situace příliš pozdě.
     
    76
    Vystřídal také Werder Brémy: hrací plochu se spěchem opustil Marco Friedl, ofenzivní úkoly bude plnit Jerôme Gondorf.
     
    72
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: Christoph Kramer není schopen pokračovat, zraněného spoluhráče proto nahradil Tony Jantschke.
    63. Aron Jóhannsson (BRM)
     
    63
    Rázem mohlo být vyrovnáno! Sommer (Borussia Mönchengladbach) konečky prstů nad břevno vyškrábl nebezpečnou ránu Jóhannssona, pálícího z pravé strany šestnáctky.
     
    61
    Za nešetrný faul byl žlutou kartou potrestán Niklas Moisander (Werder Brémy).
    59. Thomas DELANEY - 2:1
     
    59
    Werder právě vstřelil branku!
    Hosté se po necelé hodině hry vrátili do utkání. Kruseho výborný pas z rohového kopu přistál na hlavě THOMASE DELANEYHO, který ho nechytatelně zavěsil pod břevno.
    49. Thomas Delaney (BRM)
     
    49
    To bylo těsné! Delaney (Werder Brémy) se stal adresátem přihrávky na pravou stranu pokutového území a scházelo jen pár decimetrů, aby balon zaplul k bližší konstrukci brány.
     
    46
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Robert Bauer, přichází Aron Jóhannsson.
     
    46
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Denis Zakaria, přichází Mickaël Cuisance.
    42. Raúl Bobadilla (MNC)
     
    42
    V závěru poločasu není o zajímavé monenty nouze. Pavlenka (Werder Brémy) teď vychytal z bezprostřední blízkosti zakončujícího Bobadillu! Parádní zákrok českého brankáře, kterému pomohlo i to, že Bobadilla střílel ze skluzu.
     
    39
    Pořádně rušno bylo také na opačné straně, kde Bobadillova dalekonosná pumelice prosvištěla kousek nad břevnem hostující brány. V hledišti to jenom zahučelo.
    38. Philipp Bargfrede (BRM)
     
    38
    Velká šance gólem nekončí! Bargfrede (Werder Brémy) využil zaváhání soupeřovy obrany k zisku míče, kterým po chytré kličce málem vymetl bližší levý horní roh branky.
    33. Niklas MOISANDER - 2:0
     
    33
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    To už neplatí! Borussia totiž své vedení zdvojnásobila. Pomohla jí k tomu vlastní branka, kterou si po sražení centru vstřelil nešťastník NIKLAS MOISANDER. Hodně laciný gól.
     
    27
    Ostrý faul. Maximilian Eggestein (Werder Brémy) si vyšlápl na Oxforda a nemohl očekávat nic jiného, než udělení žluté karty. Jejich počet se tím vyrovnal.
    24. Ishak Belfodil (BRM)
     
    24
    Nebezpečí znamenal hned další útok Werderu Brémy. Belfodil se kolem svého strážce protáhl na levou stranu vápna a byť se nacházel v ostrém úhlu, tak vystřelil. Sommer musel skokem k tyči řešit velký problém, který mu nadělala teč jednoho z kolegů v obraně.
    16. Ludwig Augustinsson (BRM)
     
    16
    Hosté pokračovali v útočení a dokonce nebezpečně zahrozili. Uvnitř pokutového území stojící Augustinsson se dostal k odraženému míči a s přispěním teče padajícího do jeho střely těsně minul břevno.
     
    10
    První trest přichází už po necelých deseti minutách. Denis Zakaria (Borussia Mönchengladbach) v souboji o balon podrazil Delaneyho.
    5. Denis ZAKARIA - 1:0
     
    5
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Takový začátek si Brémy určitě nepřály! Po propadnutí uprostřed hřiště zaútočili domácí po levém křídle. Prudký přízemní centr srazil obránce do prostoru, ve kterém se nacházel DENIS ZAKARIA, a ten obstřelil Pavlenku z levé části pokutového území.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 5. Zakaria, 33. N. Moisander (vla.) – 59. Delaney (M. Kruse), 78. Jóhannsson (Gondorf)

    Karty:   10. Zakaria (MNC), 90+3. Cuisance (MNC) – 27. M. Eggestein (BRM), 61. N. Moisander (BRM), 90+4. Veljković (BRM)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 4:7. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:19.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Oxford (82. Herrmann), Ginter, Vestergaard, Elvedi – J. Hofmann, Zakaria (46. Cuisance), Kramer (72. Jantschke), T. Hazard – Stindl (C), Bobadilla.
    Náhradníci: Sippel – Grifo, Drmić, Egbo, Herrmann, Cuisance, Jantschke.

    Werder Brémy: Pavlenka – Veljković, N. Moisander, Friedl (76. Gondorf) – Bauer (46. Jóhannsson), M. Eggestein, Bargfrede, Delaney, Augustinsson – M. Kruse (C), Belfodil (90+2. Junuzović).
    Náhradníci: Drobný – Junuzović, Jóhannsson, Rašica, Langkamp, Kainz, Gondorf.

    Rozhodčí: Cortus – Schlager, Badstübner

    Diváci: 52 211
    bahis siteleri