Švýcarsko – Česko 1:6 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:6 (1:4, 0:1, 0:1)
Česko
Středa 25.07.2018, 14:30 • Eissportzentrum Oberthurgau, Romanshorn (SUI) • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    Hokejisté české reprezentace do 18 let pod vedením trenéra Aloise Hadamczika vyhráli v Romanshornu obě dvě utkání, když včera porazili domácí Švýcary zásluhou Martina Langa vysoko 6:0 a i dnes si s chutí zastříleli. Češi nasázeli Švýcarsku opět šest gólů, tentokrát ale čisté konto neudrželi. V odvetném utkání podal skvělý výkon Marcel Barinka, který se pod vysoké vítězství podepsal třemi kanadskými body za tři přihrávky na gól. Konečný výsledek. Švýcarsko U18 1 Česko U18 6. (16:37:46)

     
    Konec zápasu.
     
    58:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ve dvojzápase proti Švýcarsku sehrálo podstatnou roli číslo 6. Češi v obou zápasech domácímu týmu vstřelí minimálně šest branek poté, co se těsně před koncem druhého utkání prosadil po nevyužité přesilové hře PAVEL NOVÁK! Jedinou kaňkou je inkasovaný gól. Asistence: Filip Přikryl a Šimon Kubíček.
     
    56:43
    Simon Knak byl vyloučen v závěru zápasu na dvě minuty za nedovolené bránění a vypadá to vypadá, že český výběr do 18 let proti Švýcarům i ve druhém zápase vysoko zvítězí. Včera Češi vyhráli snadno 6:0!
     
    52:11
    Jeden z českých hráčů byl vyloučen za nedovolené bránění a počet hráčů na ledě se vyrovná. Hraje se ve čtyřech na obou stranách. Češi vedou stále 5:1.
     
    50:58
    Švýcarský obránce Maxime Schweizer dostal dvě minuty za hákování a Češi si v polovině třetí části zahrají přesilovou hru.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    35:50
    Oba týmy sáhly v polovině utkání ke střídání brankářů. Českou branku tedy hájí Jan Škorpík, zatímco švýcarskou Thibault Fatton. Oba zatím drží nulu.
     
    32:50
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Nick Malík, přichází Jan Škorpík.
     
    29:17
    Adam Raška vyfasoval dvouminutový trest za zásah soupeře do oblasti hlavy nebo krku. Tří oslabení v řadě.
     
    29:17
    Střídání v týmu Švýcarsko: ze hřiště odchází Sascha Ruppelt, přichází Thibault Fatton.
     
    27:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým přečkal druhou ze tří přesilových her Švýcarů a v polovině zápasu navýšil jeho vedení přesnou trefou MICHAL TEPLÝ – 1:5! Češi jsou na koni. Asistence: Erik Čermák a Marcel Barinka.
     
    21:14
    David Homola dostal v úvodu druhé části dvě minuty za držení a Švýcaři si v dnešním zápase zahrají třetí přesilovou hru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    17:35
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    THÉO ROCHETTE rychle využil druhou švýcarskou přesilovou hru a jeho týmu se podařilo ve dvojzápase s Českem vstřelit první gól! Asistence: Alessandro Villa a Noah Delémont.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 18. Rochette (Villa, Delémont) – 3. Novák (Najman, Koffer), 13. Haš (Barinka, Teplý), 14. Křemen (Raška, Peterek), 17. Teplý (Barinka, Homola), 28. Teplý (Čermák, Barinka), 59. Novák (Přikryl, Kubíček)


    Švýcarsko: Ruppelt (30. Fatton) – Delémont, Villa (C), Fuchs, Landolt, Fiedler, Baragano, Schweizer – Dähler, Rochette, Knak – Stoffel, Schwenninger, Welter – Mermod, Bardh, Andersson – Hasler, Burkhalter, Fuss – Marchand. Trenér: Thierry Paterlini.
    Česko: Malík (33. Škorpík) – Suhrada, Kubíček, Homola, Haš, Mlčák, Tureček, Žůrek, Pytlík (C) – Lang, Přikryl, Mužík – Teplý, Barinka, Čermák – Koffer, Najman, Novák – Křemen, Peterek, Raška. Trenér: Alois Hadamczik.

    Rozhodčí: Thomas Urban, Michael Weber. Čároví: David Obwegeser, Dario Fuchs
    bahis siteleri